Okudun mu pekiboşan.
Evet ilgisizlikte evliliği yıpratıyor ve dediğim gibi bide agresif tersler dururIlgisizlikte aldatilmak kadar kotu bisey net
Okudun mu peki
Bi derdi mi var acaba ne zmndan beri boyle kiEvet ilgisizlikte evliliği yıpratıyor ve dediğim gibi bide agresif tersler durur
Defalarca konuştum ve hep ilgilenen benim. Ona bakıyorum yok ya beni tersler durur ilgilenmez. Böyle yaparsan böyle evlilik olmaz diyorum aynı yani yine. Napiyorum ben sana diyo. Hep bahaneleri var ilgilenmediğini kabulleniyo yok işte çalışıyorum diyor bı r sürü uyduruyoHalledilebilir bir şey gibi duruyor. Bence önce oturup konuşmayı deneyin. Derdi neymiş yargılamayın iki arkadaş gibi sohbet etmeyi dinlemeyi deneyin . Ikinizin olduğu bir ortam olsun. Karşınızdakinden bekliyorsunuz ama siz denediniz mi? Eğer hala sorun var derseniz o zaman boşanmayı düşünün bence
Nisanliyken çok ilgiliydi evlendik bir sene sonra başladi ilgidizlik. Hele cocuktan sonra hep çocuğuna verdi sevgisini. Resmen sen kimsin modunda banaBi derdi mi var acaba ne zmndan beri boyle ki
Keşke ikinci çocuğu yapmasaydınız.. madem böyle bir eşiniz varmış. Daha zor olacak sizin için. Bebek içinde öyle.Defalarca konuştum ve hep ilgilenen benim. Ona bakıyorum yok ya beni tersler durur ilgilenmez. Böyle yaparsan böyle evlilik olmaz diyorum aynı yani yine. Napiyorum ben sana diyo. Hep bahaneleri var ilgilenmediğini kabulleniyo yok işte çalışıyorum diyor bı r sürü uyduruyo
Bi is bulun diycemde hamilesiniz mecbur karsiniza alip adamakilli konusun o anlamiyosa ailesinden bi buyuguyle konusunNisanliyken çok ilgiliydi evlendik bir sene sonra başladi ilgidizlik. Hele cocuktan sonra hep çocuğuna verdi sevgisini. Resmen sen kimsin modunda bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?