Evet..Ne kadar ilgisizlik o kadar cinsellik
Hiç tanımadığımız insan için uzulebiliyor elimizden geldigince destek olmaya çalışiyorken sizin bu gulucukleriniz gerçekten kendimle gurur duymama neden oldu.bu iyiydi fena güldüm
Ee madem boyleydi neden ikinci çocuk ? Sevgisi olan birinin nasil davranacağını bilmiyor musunuz ? Size sevgisini saygısını, ilgisini kaybetmiş birinden birde bir çocuk daha. Geçmiş olsun.Evet ilgisizlikte evliliği yıpratıyor ve dediğim gibi bide agresif tersler durur
Hiç tanımadığımız insan için uzulebiliyor elimizden geldigince destek olmaya çalışiyorken sizin bu gulucukleriniz gerçekten kendimle gurur duymama neden oldu.
Yahu bir gülmeden neler çıkarıyorsunuz.Hiç tanımadığımız insan için uzulebiliyor elimizden geldigince destek olmaya çalışiyorken sizin bu gulucukleriniz gerçekten kendimle gurur duymama neden oldu.
Evet sizin davranisiniz karsisinda insanlığımdan gurur duydum.kendinizle gurur duymak için başkasının gülmesine mi ihtiyacınız var?
üzüldüm..
diğer sayfalara göz atarsaniz ciddi yorumumu yaptim...
Ne olursa olsun olmuş bitmiş birsey için hesap sorma hakkınız yok.karşınızdaki kadın hamile. Hamile bir kadina eşi yetmezmiş gibi birde siz psikolojik şiddet uyguluyorsunuz.Yahu bir gülmeden neler çıkarıyorsunuz.
Konu bile bile lades..
Eşi hamile kalmadan önce adamın tek dünyası zaten kızıymış. Eşini umursamıyormuş bile. Konu sahibi gidip ikinciyi yapmış.
Alkış mı tutalım?
Aferin ilgisiz kocana bunu doğur bir tane daha mı yap diyelim?
Şunu bizim kadınlarımıza anlatamadık.
Çocuk doğurdukça eşinizin gözünde değerli olamazsınız.
Eşinizin gözünde başlangıçta sırf siz varken de değerlisinizdir ya da maalesef değilsinizdir.
Isterseniz 13453 çocuk doğurun bu değişmiyor.
Ki değişmemiş.
Size insan olarak değer vermeyen eşten çocuk doğurduğunuz için değer istiyorsunuz.
Yapmayın.
Evet sizin davranisiniz karsisinda insanlığımdan gurur duydum.
hay ellerin dert görmesin :)Yo Bosanmak cozum.
Kulhanbeyi gibi konuşan biriyle zaten aynı dilde konusamayacagim.zorla duyar kasmaya çalışmayın konu sahibi bile başka üyenin yaptığı yoruma gülerek cevap veriyor..
başkalarının insanlığını sorgulamak sizin haddinize değil çizginizi bilin.!
ben yardimci olmaya çalıştım düzgün yorumumu da yaptim diğer üyenin yazdığına gülerim bu sizi alâkadar etmez..
polyanaliginizi başka bir üye üzerinde deneyin
bende tutmaz böyle tavırlar...
Pardon da kendinizle çelişiyorsunuz.Ne olursa olsun olmuş bitmiş birsey için hesap sorma hakkınız yok.karşınızdaki kadın hamile. Hamile bir kadina eşi yetmezmiş gibi birde siz psikolojik şiddet uyguluyorsunuz.
Buralar sanal alem nasilsa dalgami gecerim diye düşünmeyin. Kimin duasıni alacagimizi bilemeyiz.ayip ettiniz gerçekten.
Ban alacak kadar seviyesiz bir uslubum yok arkadaşım. Yorumlarimda arkadaşa sakın boşanma demedim.artilari eksileri ve çocuklarını düşün ona göre karar ver dedim.ama hamileyken degil cunku şuanda minik bir bebegi var icinde sağlıklı karar veremez. Aslında ayni şeyleri söylüyoruz ama kimse evladi icin kimseye hesap soramaz ve dalga geçemez işte burada ayriliyoruz sizinle fikir olarak.
Pardon da kendinizle çelişiyorsunuz.
Siz de bana yaptığım yorum için hesap soruyorsunuz.
Ki konu sahibi ben değilim. Kurallara dikkat ettiğim müddetçe istediğim yorumu atarım.
Evet burası sanal alem.
Burada vicdana oynamak kolay. 2 dakika yorum atıp geçersin.
Ama sonra olan o suçsuz 2 sabiye olacak. Mutsuz, babasının annesine zerre sevgi , saygı; ilgi göstermediği ortamda büyüyecekler. Biz yorum atıp geçeceğiz sizle ben.
Ayrıca bana duayla sopa göstermeyin. Burada dini yorumlar yasak. Ban alırsınız.
Evet hamile.Ban alacak kadar seviyesiz bir uslubum yok arkadaşım. Yorumlarimda arkadaşa sakın boşanma demedim.artilari eksileri ve çocuklarını düşün ona göre karar ver dedim.ama hamileyken degil cunku şuanda minik bir bebegi var icinde sağlıklı karar veremez. Aslında ayni şeyleri söylüyoruz ama kimse evladi icin kimseye hesap soramaz ve dalga geçemez işte burada ayriliyoruz sizinle fikir olarak.
Kesinlikle arkadaşımızın fikrinin değişeceğine inaniyorum ben.burada mantiksiz yorumlar yapılmıyor genelde.Evet hamile.
Ama asıl 2.çocuğu yapmasındaki amaç kardeş değil.
Eşini kendine daha çok bağlamak istiyor.
O yüzden o yorumu attım.
Çünkü bu evliliğe 3.4. Çocuğu dünyaya getirme potansiyeli de var. Belki sırf çocuk doğurmakla eşinin ona değer vermeyeceğini anlar. Değerin o var olduğu için eşi olduğu için olması gerektiğini anlar.
Belki biraz bakış açısı değişebilir.
Belki değişir.
Merak etmeyin.Kesinlikle arkadaşımızın fikrinin değişeceğine inaniyorum ben.burada mantiksiz yorumlar yapılmıyor genelde.
Zaten ortada psikolojik şiddete uğrayan bir kadın var bizde mesajımızı onu daha fazla incitmeden de söyleyebiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?