İlgisiz bir eşten ayrılmak ne kadar dogru

Şunu hiç anlamıyorum anlamayacağım ilgi görmediğin adamla nasıl sevişirsin
Boşanma arefesinde hamileyim yazıyor nasıl içiniz alıyor afedersin mal gibi hisseder insan kendini duygular önemli

Canım bir psikolog bile hastasına boşan diyemiyorken burada boşan diyenlere kulak asmazsın diye düşünüyorum.Kimse senin evliliğini iki cümle anlattığın paragrafla analiz edemez.Senin evliliğini sen daha iyi bilirsin.İkinci çocuğu yaptığına göre boşanmayı aklına koymamışsın.O zaman evliliğinizde paylaşımlarınızı artırmak için çözümler bulmalı videolar izlemeli kitaplar okumalısın.

Sende onun sana yaptıgını ona yap ılgılenme tersle hasta ölüyorum dese bır bardak su ver gecmıs olsun de gec. Kacan kovalanır tıplerınde esın galıba. Bıde cocuk yanlıs kalmasın dıye cocuk yapmak cok mantıksız

Onun gibi davran degersiz hissettir.Her bakimda ama ne ozen goster ne alakali ol.Mesela kapi acip gec iceri otur.Toplumda o yokmus gibi davran.Bir sey dediginde duyma.Mesela tvye dalmis gibi yap.Ona ne verdiysen al elinden patlayacaktir.Sende ben bunlari yillardir yasiyorum diye konuya gir

39 derece ateşim varken benim için telaşlanıp, beni hastaneye götürmek istemeyen adamla evli kalmam. Adam net olarak sizi sevmiyor, seven erkek siz demeden sizi hastaneye götürür. Boşanmayacaksanız kendinize yetmeyi öğrenin, zaten olmayan bir evliliğe 2 çocuk yaparak hata üstüne hata yapmışsınız bundan sonra siz de değer vermeyin. Ayrıca belki düzelir diye üçüncü çocuğu falan da yapmayın, sizde o potansiyeli gördüm.

Kesinlikle duzelmez .Ben seven erkek ilgilenir,arar,sorar,iltifatlar eder ,kiskanir diye dusunenlerdenim.Yoksa eve bakiyor,cocuklara ilgili,ac birakmiyor diye evlilik anca iki ev arkadasi gibi devam eder .Sonrasinda da gozler disari kayar.Arayislar baslar.Cevremde gorduklerimle sabittir. Hakkinizda hatirlisi olsun.Hayata bir kere geldik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…