- 31 Aralık 2019
- 394
- 485
- 18
- 44
Umarım öyledir arkadaşım.
Merak etmeyin.
Her gün en sevdiği tarafından ilgisizlikle, sevgisizlikle, saygısızlıkla muamele gören bir kadın dayanıklıdır.
Bizim bu mesajlardan incinme payı sinek kanadından incinme payı kadar.
Bu kadar ilgisiz ve hor davranan adam Yatakta nasıl düşünmek istemiyorum bende. Dediğin gibi ortam içinde azarlaması bir yandan, hasta iken doktor için yalvartması bir yandan.. gece olunca herşeyi unutup bebek yapacağız. bende büyük konuşmayı sevmem ama bu durumda yan yana bile uyumak istemem onunla. Bebeğe üzülüyorum birşey değil.. yaşanası bir ortama gelmiyor çünkü. Ne saygı ne sevgi var. Ve buradaki bazı arkadaşları da anlamış değilim. Bize fikir sormak için mi konu açılıyor yoksa yaptığı hatalarına yeni bir bebek eklemesi için destek olmamız için mi? Üzmemek adına moral vermeye ve düzelir demeye geliyorsak boşa kanat çırpıyoruz demektir. Eşini alıp konuşmalı ya da o da aynı şekilde davranmalı ona benim fikrim bu yönde.Evet..
Bende ona şaşıyorum..
Büyük konuşmuyorum Allah konuşturmasın ama eşim ben hastalıktan geberirken hastaneye bile zorla götürecek el gibi kırk kere dil dökeceğim. Sonra onunla canım cicim bebiş kocam diye cinsellik yaşayacağım.
Allah yaşatmasın öyle bir durumu..
Insanın adamın yüzüne bakası gelmez yahu..
Nerde kaldı cinsellik..
Evet doğru diyorsunuz.Bu kadar ilgisiz ve hor davranan adam Yatakta nasıl düşünmek istemiyorum bende. Dediğin gibi ortam içinde azarlaması bir yandan, hasta iken doktor için yalvartması bir yandan.. gece olunca herşeyi unutup bebek yapacağız. bende büyük konuşmayı sevmem ama bu durumda yan yana bile uyumak istemem onunla. Bebeğe üzülüyorum birşey değil.. yaşanası bir ortama gelmiyor çünkü. Ne saygı ne sevgi var. Ve buradaki bazı arkadaşları da anlamış değilim. Bize fikir sormak için mi konu açılıyor yoksa yaptığı hatalarına yeni bir bebek eklemesi için destek olmamız için mi? Üzmemek adına moral vermeye ve düzelir demeye geliyorsak boşa kanat çırpıyoruz demektir. Eşini alıp konuşmalı ya da o da aynı şekilde davranmalı ona benim fikrim bu yönde.
Bir şey sormak istiyorum.Saolun arkadaşlar. Dün uyumuşum cvp atamadım. Tavır koydum eşime ilgilenmiyorum bende. Çocuğum dogduktuktan sonra toparlandım dusunurum ne yapacağımı. Malesef bazı erkekler evdeki karısı varken ona değer vermek yerine gözü dışarıda oluyor. Ben gözün dışarda dediğimde kızıyor sanki değil. elbet herşeyi yoluna koyarım Allah in izniyle. Hayır kaç kere bosanalik dedim ozaman çocukları vermem ben onlarsiz yapamam diyor . Karısı umrunda değil işte.
Seni terslediği zaman sende tersle. Tantanamı çıkarıyo sende çıkart. Madem ilgiden anlamıyo belki bundan anlar.Eşim bana karşı ilgisiz ve anladimki bu asla duzelmeyecek. Ne yaparsam yapayim bana ilgisi yok. Sadece çocuğuyla ilgilenir ona düşkün. Evine bakar yani aç bırakmaz. Ama ilgisiz bı güzel söz soylemeyez sürekli tersler beni . Herkesin içinde bile kızar ve bu cevremdekinlerin dikkatini çekiyor terslemesi. İmreniyorum bazı evli arkadaşlarıma kocaları ilgilenir güzel msj atar sarılır beraber foto cektrrler. Ben bı foto çekelim derim tersliyo ama kızıyla çekilir düşünün yani. Bir kaç kere telinden başka sitelerdeki açık seçik kadınlara bakarken yakaladım . Onlara bakıp bana ondan mı ilgissizsin dedim. İnanın iyi kötü bı ozr diledi bida bakmicam dedi ben çok kızınca .... öyle işte bida Kizim 3 yaşına girecek . İkinciye hamileyim . Sırf kardeşi olsun diye istedim ikinciyi . Eğer evine bakiyo çocuklarla ilgileniyo dersem evet evlilik yürür ama duygusallık sifirrrhasta olduğumda bile ilgilenmez dikkat etmiyosun der azarlar birde. Dr a götürmek mi asllla geçen sene bir gün ateşim 39 oldu Dr a götür diye yalvardım beyfendi bin minnetle işten geldi geldiğinde de agresifti bana . Tersledi durdu. ... Hadi annemlere gidelim derim ayda bir anca o da zorla gider.. yani herseyde bı tantana çıkartır. Bir haftadir aşırı ilgilendim sırf değişirmi acaba diye yine aynı yine aynı... Ne yapacağımı şaşırdım. Boşanmak çözum değil ama böylede olmuyorrrrrr
Onu yapiyorum zatenSeni terslediği zaman sende tersle. Tantanamı çıkarıyo sende çıkart. Madem ilgiden anlamıyo belki bundan anlar.
Keşke ikinciyi yapmasaydınız mutsuz sarsıntılı bi evlilik temeli ben olsam ayrılmayı tercih ederdimEşim bana karşı ilgisiz ve anladimki bu asla duzelmeyecek. Ne yaparsam yapayim bana ilgisi yok. Sadece çocuğuyla ilgilenir ona düşkün. Evine bakar yani aç bırakmaz. Ama ilgisiz bı güzel söz soylemeyez sürekli tersler beni . Herkesin içinde bile kızar ve bu cevremdekinlerin dikkatini çekiyor terslemesi. İmreniyorum bazı evli arkadaşlarıma kocaları ilgilenir güzel msj atar sarılır beraber foto cektrrler. Ben bı foto çekelim derim tersliyo ama kızıyla çekilir düşünün yani. Bir kaç kere telinden başka sitelerdeki açık seçik kadınlara bakarken yakaladım . Onlara bakıp bana ondan mı ilgissizsin dedim. İnanın iyi kötü bı ozr diledi bida bakmicam dedi ben çok kızınca .... öyle işte bida Kizim 3 yaşına girecek . İkinciye hamileyim . Sırf kardeşi olsun diye istedim ikinciyi . Eğer evine bakiyo çocuklarla ilgileniyo dersem evet evlilik yürür ama duygusallık sifirrrhasta olduğumda bile ilgilenmez dikkat etmiyosun der azarlar birde. Dr a götürmek mi asllla geçen sene bir gün ateşim 39 oldu Dr a götür diye yalvardım beyfendi bin minnetle işten geldi geldiğinde de agresifti bana . Tersledi durdu. ... Hadi annemlere gidelim derim ayda bir anca o da zorla gider.. yani herseyde bı tantana çıkartır. Bir haftadir aşırı ilgilendim sırf değişirmi acaba diye yine aynı yine aynı... Ne yapacağımı şaşırdım. Boşanmak çözum değil ama böylede olmuyorrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?