İlgisiz bir eşten ayrılmak ne kadar dogru

Bosanmak istemiyorsunuz zaten hamilesiniz bence de su an bosanmayin.
Siz de ondan ilginizi cekin, onu umursamayin. Kendinize bir hayat kurun zamanla o size yanasmaya calisacaktir

bosansan napican 2 kucuk cocukla daha iyi ilgi verecek adam bulacak degilsin.
onu oldugu gibi kabullen ve elinde olanla mutlu olmaya bak.
ilgisizlik tarzi sebepler cocuktan once bosanma sebebi olabilir. ama cocuktan sonra emin ol bosandiginda su anki halinden cok daha mutlu olmazsin.

Bence zaten küçük bir çocuğunuz varken tekrar çocuk yapmak yerine kendinize ilgi alaka göstermeliydiniz, kendinize değer verirseniz insanlarda ancak o zaman size değer veriyor.

Bu kadar ters davranan bi adamla beraber olmak,hamile kalmak da bi mesele.Ya bi nebze sevginiz var ya da düzelir mi umudu??Esinizin her hareketi falsolu ,umut vaadeden bi durum göremedim.

İyi de sizin tek sorununuz ilgizilik değil ki..
Psikolojik şiddet görüyorsunuz...
Ya konuşun bu konuyu ya da bir danıömana gidin ama bu tip insanlar Gitmez danışmana.

Canim ya karsina al açık açık derdini anlat konus yada sende onun gibi yap gormezden gel keyfine bak onsuz mutlu olabilcegini gorsun belki aklina bisiler dank eder

Cok dogru . Sevgi emek ister herseyi kadindan veya erkekten beklemek dogru degil. Omrunun sonuna kadar sana deger vermeyen ilgi gostermeyen biri ile yaslanip gitmek ne kadar dogru ?
Belki onunde yasayacagin onca guzel zaman var. İlgi sevgi saygi herseydir bir evlilikte.

Sorunuza cevabım 'son derece doğru, ilgisizlik eğer eş düzelme-değişme niyetinde ve çabasında değilse boşanma sebebidir.'
Bununla birlikte sizin durumunuzda;
yani iki küçük çocuğu olan ve ekonomik özgürlüğü olmayan bir kadın için zamansız ve yersiz bir hamledir.

Boşanma çocukların 2 çocuklarına bakmasi güzel.benim kocamın gösteriş harici benle çocukla alakası yoktu. Evladini düşünse de icraat 0 düşünmese de benimle sermaye elde etmek için evlenmiş kahveden çıkmayan bunla övünen anne babasında aile kavramı görmemiş.birde tam tersini idda edip kendini en mükemmel insan sanan tuhaf biriydi.sorumsuzdu ailesinden para hariç hicbir şeyi umursamamayi öğrenmişti.ona sorumluluklarını yaptırmak için kavga esiyorduk bu değişmeyeceğini kazıdı kafama şimdi boşanıyoruz.

Herkesin icinde sizi rencide ediyorsa saygisi yok. Saygisi olmayanin sevgisi de olmaz. Seven sevdigine kiyamaz zaten. Adsm hastaneye bile gotirmuyormus. Hani desemki adam sevgisini gostermeyi bilmiyor, ee ama kizina gosterebiliyor.
Ya sevmiyor ve sanki bu evliligin bitmesi daha dogrusu bitiren tarafin sizin olmasi icin ugrasiyor, ya da esinizin hayatinda baska biri olabilir mi? Cunku genelde hayatinda badka biri olan etkek de esine saygi gostermeyip ilgisizlesiyor.

Üzgünüm ama sizi sevmiyor.
Seven sevdiğine zulmeder mı?
Kıyar mı?
Incitir mi?

Lafta demek kolayı; sevgiyi hissettirmek ve gerçekten sevmek zoru.
Evet zaten bende aynısını düşünüyorum sevgi soylenmez gösterilir hissettirilir. Bu sırf laf olsun diye sorduğum için seviyorum diyor.

Herkesin icinde sizi rencide ediyorsa saygisi yok. Saygisi olmayanin sevgisi de olmaz. Seven sevdigine kiyamaz zaten. Adsm hastaneye bile gotirmuyormus. Hani desemki adam sevgisini gostermeyi bilmiyor, ee ama kizina gosterebiliyor.
Ya sevmiyor ve sanki bu evliligin bitmesi daha dogrusu bitiren tarafin sizin olmasi icin ugrasiyor, ya da esinizin hayatinda baska biri olabilir mi? Cunku genelde hayatinda badka biri olan etkek de esine saygi gostermeyip ilgisizlesiyor.
Yok aldatmadigini biliyorum.

Erkekler neden kadınlara güzel,romantik sözler söylemez,onlarla dertlerini paylaşmaz.Çünkü fıtri olarak zaten kabalıkla,sertlikle yoğrulan doğaları,hayatın getirdikleri karşısında iyice katılaşıp daha da sertleşir.

Sosyal medyaya aldanmayın. Hiç mutlu olmayan ama sosyal medyada 'kocam aşağı kocam yukarı' diyen birini tanıyorum. Hatta mutsuz insanların daha çok böyle paylaşımlar yaptığını düşünüyorum şahsen.

Diğer konular için pek bir önerim yok. Belki kaçan kovalanır taktiği işe yarar. Bilemedim..

Kardeşi olsun yanliz olmasin vs..
Peki kardeşiniz teskinleri varmi size şuan yetiyormu bu durumda?

Eşim bana karşı ilgisiz ve anladimki bu asla duzelmeyecek. Ne yaparsam yapayim bana ilgisi yok. Sadece çocuğuyla ilgilenir ona düşkün. Evine bakar yani aç bırakmaz. Ama ilgisiz bı güzel söz soylemeyez sürekli tersler beni . Herkesin içinde bile kızar ve bu cevremdekinlerin dikkatini çekiyor terslemesi. İmreniyorum bazı evli arkadaşlarıma kocaları ilgilenir güzel msj atar sarılır beraber foto cektrrler. Ben bı foto çekelim derim tersliyo ama kızıyla çekilir düşünün yani. Bir kaç kere telinden başka sitelerdeki açık seçik kadınlara bakarken yakaladım . Onlara bakıp bana ondan mı ilgissizsin dedim. İnanın iyi kötü bı ozr diledi bida bakmicam dedi ben çok kızınca .... öyle işte bida Kizim 3 yaşına girecek . İkinciye hamileyim . Sırf kardeşi olsun diye istedim ikinciyi . Eğer evine bakiyo çocuklarla ilgileniyo dersem evet evlilik yürür ama duygusallık sifirrr:KK43: hasta olduğumda bile ilgilenmez dikkat etmiyosun der azarlar birde. Dr a götürmek mi asllla geçen sene bir gün ateşim 39 oldu Dr a götür diye yalvardım beyfendi bin minnetle işten geldi geldiğinde de agresifti bana . Tersledi durdu. ... Hadi annemlere gidelim derim ayda bir anca o da zorla gider.. yani herseyde bı tantana çıkartır. Bir haftadir aşırı ilgilendim sırf değişirmi acaba diye yine aynı yine aynı... Ne yapacağımı şaşırdım. Boşanmak çözum değil ama böylede olmuyorrrrrr

Anlamıyorum
Adamın size zerre saygısı yok ikinci çocuğa hamilesiniz
Hemde sırf kardeşi olsun diye bile isteye
Boşanmak gayette çözümdür ama siz çözümü tüketmek için uğraşıyorsunuz

Back
X