Ilgisiz bir iliski baslangici

+1
 
bir ayda cok baglanmissin anladigim kadariyle bu kadar cok merak edip arayip sormakla bastan kaybetmissin cunku erkekler malesef ilgi gorunce kendilerini geri cekerler uzgunum ama bu boyle kesinlikle arama yazma istiyosa seni zaten her turlu ulasir mutluluklar
 
Aramazdim da tehlikeli bolgede diye aradim hergun iki hafta.Artik o aramadan aramam.Haddini bilsin.
 

yahu neden sorasın?
bu yazdıklarının hepsi seni çooook umursuyorum, çok mutsuzum demek
yapma böyle

bir de nasıl bu kadar eminsin hep peşinden koş istiyor? belki istemiyor da sen koşuyorsun?

böyle adamların aklı başına gelsin istiyorsan ilgini keseceksin
sorduğunda da sen böyle böyle yapınca SOĞUYORUM diyeceksin, acı çekiyorum DEĞİL!
bana kendimi değersiz hissettiriyorsun DEMEYECEKSİN, sen böyle yapınca SANA DEĞER VEREMİYORUM diyeceksin

sakın ayrılalım diye sen deme
bir arkadaş da yazmış, adam tamam der iyice dibe vurursun, bu sefer intikam ateşiyle yanar kavrulursun
ayrılmışsınız GİBİ davran ama ayrılalım deme, aklında da kalbinde de ayrıldığınızı düşün ama sözcüklere dökme
 
Üzüleceksin ama adam seni beğenmiyor, belki biraz konuştu vakit geçirdi, hepimiz yaşadık bunları, beğenilmemeyi kabullenmek zor oluyor ama gerçek bu. Yoluna bakmalısın.
 
Aynen oyle yapacam.
Ama kendi gelecekten konustu benle ilgili.
Yoksa ben kanka ayagina takilacaktim inanki.Cunku kanka olmak bile yeterdi onla.Deger veriyordum.
Kotu birsey mi ya bu deger vermek.Biri bana değer verse benim icin degerli olur.

Kusura bakmasin o deger vermezse ben de vermem artik.Daha once nasil biraktiysam iliskimizi yine birakirim oldugu yerde.
Dedim zaten sakayla kanka demeye baslayacam yakinda boyle giderse diye.Ben bir insani onemsiyorsam herhalikarda ararim dedim

Anlamistir sanirim boyle birsey olmayacagimizi tarafimdan.Ben arayayim istemiyor olsaydi gelmezdi yine.

Hem cok kontrollu konustum hosuna gitmeyecek birsey soylemedim gibi.
Kendi gelmisken cekmesini gerektirecek birsey olmadi.

Daha once de konustuk bu mesele hakkinda ucuncu konusmamiz ayri zamanlarda.
 
Bence de boşver. Kız arkadaşlar bile daha sık arıyor. Şimdiden bu kadar naz çekilmez.
 
Bu yorum çok mantıklı,sizin kendinize güveniniz ve saygınız yok bence,yoksa sevmediği bu kadar belli olan adama bu kadar kıymet neden verilir ki,bu kafayla zaten bu iş olacagı varsa da olmaz
 
Üzüleceksin ama adam seni beğenmiyor, belki biraz konuştu vakit geçirdi, hepimiz yaşadık bunları, beğenilmemeyi kabullenmek zor oluyor ama gerçek bu. Yoluna bakmalısın.
Bir yukarda bir aciklama yaptim oraya bakip tekrar yorumlar misin?Benim de akluma begenmeme geliyor ama kendi geldi.Hem ben guzellik bakimindan begendigi begenebilecegi biriyim.Ama elektrigi tutmamistir bilemem.Hep kontrollu oldum.Hoslanmayacagi birseyi soylemedim henuz.Niye geldi ozaman?
 

Ama kendi gelecekten konustu benle ilgili. -di li geçmiş zaman

Yoksa ben kanka ayagina takilacaktim inanki.Cunku kanka olmak bile yeterdi onla.Deger veriyordum.
Kotu birsey mi ya bu deger vermek.Biri bana değer verse benim icin degerli olur. her değer veren kişi değerli olmaz. o zaman herkes kendisini seven herkesi severdi. bazı değer verenlere gıcık olunur, bazılarına acınır vs vs. sen değer veriyorsun diye değer vermek zorunda değil. ama verdiğin değeri kullanmamalı tabi!

Kusura bakmasin o deger vermezse ben de vermem artik.Daha once nasil biraktiysam iliskimizi yine birakirim oldugu yerde.
Dedim zaten sakayla kanka demeye baslayacam yakinda boyle giderse diye.Ben bir insani onemsiyorsam herhalikarda ararim dedim. bunlara artık son ver. sürekli laf sokuyorsun. bu laf sokmaların her biri "seni önemsiyorum" anlamına geliyor. bunlar bana "acı veriyor" anlamına geliyor. buna acilen son ver.
 
Okudum canım. Güzellik için geldi belki de, güzel kadınlar daha çok yarı yolda kalır çünkü erkek fiziksel olarak beğenip gelir ama kafasındakine uymaz. Baskın karakterli gelir, çok konuşkan gelir vb vb. Sen şimdi aramayı bırak, sosyal medyada ekli ise sakın imalı söz vb atma. Bol bol sosyal hayattan hikaye paylaş, onsuz yola devam dediğini görsün. Yine yazarsa kısa öz, benim tarzım bu değil ilgi ve özen istiyorum dersin. Duruma göre yolunu çizersin.
 
Bu yorum çok mantıklı,sizin kendinize güveniniz ve saygınız yok bence,yoksa sevmediği bu kadar belli olan adama bu kadar kıymet neden verilir ki,bu kafayla zaten bu iş olacagı varsa da olmaz
Kendi geldi kendi hayatinda biri var mi diye israrla sordu.Ben aramdikca aradi.Gelecekten kendi bahsetti benle ilgili kendi cekti icine yoksa ben kanka gibi gorusecektim..Nezaman goreve gitti tehlikeli bolgeye iki hafta hergun aradim.Geldiginde tinlamiyor beni.
 
Nasil konusayim peki.Lutfen biraz acar misin?Sen olsan nasil davranirdin.Ve bu adam nasil sever sence?

Ya bir aylik bir surec.Ben eskiden beri bildigi biriyim.Supriz olacak birsey olmadi ki fikrini degistirecek.
Ben laf sokmaya dondukten sonraki umursamazliklarinda basladim.Ya dondukten sonra sanki adam evlilik isi yokmus gibi davraniyor.

Belki gecici bir durum
Belki yeni bir bolume gecti onun stresi.Ama yine de boyle olmasina gerek yoktu.Bu ne enerjisizlik.
 
Son düzenleme:
Baskin karakterleri sevmezmis.Ben oyle degilmisim.Gorustugumuzde beni sana ceken seyi soyleyecem demisti.
Ama o goreve gitmeden once.Iyilik mi dedim yok dedi.Cok konuskan da degilim.
Hanim hanimcik boyle.Benden iyisini bulacak da degil yani.(Cocuklu adam ustelik.)
Daha gecen yil kendisi de soyledi bunu.

Bir karar veremedi.Iyiki bir yaraliymis biz yaralanmadik sanki.Kanser etti.

Bana yaptigi haksizlik artik.Kactir boyle yapiyor.Ben busefer kararli geldi herhalde dedim.Adam bildigin olu suan.

Baskalarini nasil sevmis ama isyerinden biliyorum.Beni de oyle sever belki dedim ama ya cok sabredersem olacsk yada birdaha hic oyle olmayacak ve ben pes edecem.
 

canım konuyu anlamakta zorlanmaya başladım
evlilik nereden çıktı?
ne kadar eskiden tanışırsanız tanışın, 1 aylık süreçte evlilik beklentin mi oluştu?

senin yazdıkların bana bir arkadaşımızı hatırlatıyor
kızlar çevresinde pervane olurdu
o da bazılarına ilgi gösterir, sonra yön değiştirirdi
kendisiyle ilgilenmeyen birinin de önce ilgisini çeker, sonra yine yön değiştirirdi
sonra bir kızla tanıştı, tanışır tanımaz çarpıldı diyeyim
o nasıl bir ilgi nasıl bir alaka anlatamam
neler yaptı kızı mutlu etmek için
bir dönem gerçekten çok mutlu oldular, sonra bir şey yüzünden kavga edip ayrıldılar, arkadaş gitti 1 seferlik biriyle oldu
kız öğrendi, arkadaş günlerce yalvardı, kız kabul etmedi, affetmedi
yıllarca! durup durup aradı kızı ama olmadı, kız geri dönmedi, çok zor unuttu arkadaş

demem o ki
bence sevseydi severdi

şimdi sana burada şöyle konuş, böyle konuş diye yazabilirim (keza yazdım da önceki mesajımda)
ama ne gerek var ki kendine bunu yaşatasın?
sürekli her adımını planlayarak mı atacaksın?
çok yorucu, yıpratıcı olmaz mı?
en küçük bir şeyde başa sararsın, bu mutsuz halin de katlanarak büyür

2 önceki mesajımda yazdığım gibi yani laf sokmadan ama soğuk davranırsan, en azından bu durum geçici mi değil mi, stres mi değil mi anlarsın. bırak sen 1 arıyorsan o 3 arasın.
 

eski konuna baktım.
bütün yorumlar bu adamdan bir yol olmayacağına dair. kasım ayında açmışsın.
inşallah bir bu kadar daha zaman harcamazsın bu adama ve inşallah yapılan yorumları ciddiye alırsın bu sefer.
 

her seferinde eski konulara yorum yapmadan önce bakacağım diyorum
ama hep önce yazıyorum sonra böyle okuyunca aklıma geliyor
heee ama çok gıcık olursam birine, o zaman hemen dönüp bakıyorum eski konularına
 
Evliligi o dedi ki.Yoksa ben arkadas gibi takilsam da olurdu onla.Deger veriyordum cunku.

Sizlere soruyorum cunku ben bu konularda oldugum gibiyim.Bam bam biraz.Beceriksizim galibaki ki boyle oluyor.Akil verin istiyorum.Baki kadinlar cok akilli kendine cekiveriyor ben cekemiyorum galiba.Oyle dusunmeye basladim.

Yine de bunu cekmek ,onun tarafindan sevilmek istiyorum.Belki tehlikeli sularda yuzuyorum ama kendi istedi bunu.
Akil verildi denedim olmadi napalim kader utansin..Ben degeri de biraktim suan.Olmaz olsun bir insana verilen deger.Bukadar da olmaz.



Ama lutfen konuma ilgi gosterin yine ,benim icin onemli.
 
her seferinde eski konulara yorum yapmadan önce bakacağım diyorum
ama hep önce yazıyorum sonra böyle okuyunca aklıma geliyor
heee ama çok gıcık olursam birine, o zaman hemen dönüp bakıyorum eski konularına

ilk mesajında yazmış ya bir önceki konumdaki adam diye..
adamın geçmişi neymiş merak ettim:)
 
ilk mesajında yazmış ya bir önceki konumdaki adam diye..
adamın geçmişi neymiş merak ettim:)
Neden boyle yapiyor bu adam.Neden bukadar agirdan alip yavas hareket ediyor.Dogru evlilik yapmak icin diyor kendi.Ama bu yavaslikla bukadar az gorusmeyle nasil taniyacak beni.Hizli gidersek vazgecegimden korkuyor da olabilir.Cunku oncekiler gezmis tozmus kullanmis sonra cocuklari bahane edip ayrilmis.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…