bence adamin istegi yok. gorusmek isteyen erkek yazar . yerinde olsam bitiririmBir ay olmustur onla oteberi yazismaya baslayali.Bir kez yuzyuze gorustuk.O da benim birgun sinemaya gidelim dememle.Gununu o belirledi neyseki.Ilk zaman az gorusme tolere ediliyor.Lakin o tehlikeli bir bolgeye gitti diye hergun aradim
Gelince bir defa mesgule atti bir defa acmadi iki mrsajimi gormedi.iki gun boyunca.Gorusmek istemiyor musun diye yazinca dondu arayacam dedi aradi.Yogundum su bu.Bozuldugumu belirttim dun.Ayrica sehirdisindan misafiri varmis.Bugun dunkunu afdettirmek icin aramasi gerekmez miydi.Boyle degersiz hissetririyor.Gecmis travmalarim canlaniyot beni avucuna aliyor.Kendimi kotu hissediyorum.Yazsam belki yazisacaz ama yazmamam ondan beklemem gerekiyor galiba degil mi?Bu bir onceki konudaki adam.
Adam kendini agirdan satiyor.Tamam ben de satayim ama kendimi kotu depresif hissediyorum.Yoksa bu durum olmadan once sıkılıyordum ama bukadar bir ic sıkılması bir depresidlik yoktu.Kizlar nefesim daralıyor. Kotu oldum bu ilgisiz tavirlari yuzunden.Ayni seyleri durmadan yasamak neden...
Eskiden beei taniyorumAnlamakta epey zorlandim.Keske biraz düzgün yazabilseydiniz.
Ama anladığım kadarı ile cevap vermek istiyorum.
Neden sizinle ilgilenmeyen daha 1 aydır tanıdığınız birisini bu kadar tolere ediyorsunuz.
Yol verin gitsin.
Ya tehlikeli bolgedeydi su op.de.Oyuzden hergun sordum ayip olur diye.Ben boyle ince dusunurken kendinin g..u kalkti herhalde.amma aramışsın adamı ya. bırak ne hali varsa görsün sanki dünyada erkek yok. biraz daha yüz verirsen tepene çıkar zaten. kaçan kovalanır demişler. ilgi gösterme hiçbir şekilde. güçlü ol. peşinden gelmiyorsa da zaten sevgisizliğindendir. gururunu inciteceğine yalnız kal. kimse yalnızlıktan ölmüyor sonuçta.
Ya tehlikeli bolgedeydi su op.de.Oyuzden hergun sordum ayip olur diye.Ben boyle ince dusunurken kendinin g..u kalkti herhalde.
Eski is arkadasim.Ben yeni ayrildim sayilir o bolumden.Daha once de birkez denemisligimiz var.Hoslantim vardi.Tekrar geliyorsa kararlidir diye dusunmustum.Tekrar hayal kirikligi oldu.1 ayda sadece bir kere görüştüğünüz adama nasıl bağlanıp onsuz yapamayacak duruma geliyorsunuz ve depresyona giriyorsunuz anlamadım ortada daha resmen bir ilişkü bile yok biraz kendinize değer verin yazmayın ya adam 2 gün ne yazmış ne mesaja cevap vermiş zaman yok bahane istiyorsa o koşsun koşmuyorsa zaten hiç olmamış
Ya ben bunla yuzyuze konusursam soracam baskasi var mi diye.Varsa benle ugrasma diyecem.Ben tek zamanda tek kisi siarim var diyecem.Tek yarali sen degilsin diyecem.Yine de baskasiyla oyun oynamam diyecem.Bi arkadaşım sizinle aynı durumdaydı.
Bir arayan on aramayan bi tip.
Sanırım meslek de aynı çünkü görevdeyim vs diyordu arkadaşıma.
Abartmıyorum bir buçuk yıl sürdü bu sürünceme.
Arkadaşım arardı her gün , açmazdı. Yoğunum derdi.
Ama arkadaşım instagramda kızlarla sohbet ettiğini öğrendi.
Yani vakit ayıramadığı tek kişi arkadaşımdı.
Sonuç ; arkadaşım başkasıyla evlendi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?