Ilgisiz bir iliski baslangici

tulipa

ΛŁŁ -SТΛЯ başlangıç 66; güncel 62; hedef 60
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2010
8.139
4.871
373
Bir ay olmustur onla oteberi yazismaya baslayali.Ben yazmadikca yazdi arada.Bir kez yuzyuze gorustuk.O da benim birgun sinemaya gidelim dememle.Gununu o belirledi neyseki.
Gelecekten de onun sayesinde konustuk.Evlilige dair.Cocuklari falan.

.Ilk zaman az gorusme tolere ediliyor.
Lakin o 15 gun tehlikeli bir bolgeye gitti diye hergun aradim
Eve adimini atana kadar aradim.
Ikinci gununde aradim, bir defa mesgule atti bir defa acmadi iki mesajimi gormedi.iki gun boyunca.
Onun ben yazmadan yazmasi bir yana benimkilere cvp yok.Gorusmek istemiyor musun diye yazinca dondu arayacam dedi aradi.Yogundum su bu.Bozuldugumu belirttim dun.
Ayrica sehirdisindan misafiri varmis.
Bugun dunkunu afdettirmek icin aramasi gerekmez miydi.Boyle degersiz hissetririyor.Gecmis travmalarim canlaniyor beni avucuna aliyor.Kendimi kotu hissediyorum.Yazsam belki yazisacaz ama yazmamam ondan beklemem gerekiyor galiba degil mi?
Bu bir onceki konudaki adam.
Adam kendini agirdan satiyor.
Tamam ben de satayim ama kendimi kotu depresif hissediyorum.
Yoksa bu durum olmadan once de sıkılıyordum ama bukadar bir ic sıkılması bir depresidlik yoktu.
Kizlar nefesim daralıyor. Kotu oldum bu ilgisiz tavirlari yuzunden.
Ayni seyleri durmadan yasamak neden...

Son düzenleme:
bence adamin istegi yok. gorusmek isteyen erkek yazar . yerinde olsam bitiririm

Bu ağırdan satmak falan değil ki bu bildiğin takmamak.
Ben olsam "belirsizlik ve ilgisizlik asla tahammül edemeyeceğim birşey. Bundan dolayı artık konuşmayalım. Hoş o bile yoktu. Hoşçakal." Derdim yoluma bakardım net.

Eskiden beei taniyorum
Eski is arkadasim.Hoslanti vardi.Simdi nuks etti yine o bana ulasinca.

Eski ilişkilerinizde de bu şekilde değersiz ve ilgisiz hissetmişsiniz anladığım kadarıyla. Şuanda bu kişi tekrar taşları yerinden oynatıyor ve aynı buhrana sürükleneceksiniz farkındaysanız. Çünkü bu sizin zayıf noktanız. Artık bunu birçok kez tecrübe de ettiniz. Şimdi artık hatalarınızdan ders almış şekilde davranın. ‘Ben değerliyim ve hak ettiğim ilişki bu değil, denedim gördüm daha fazla uzatıp canımı sıkmaya gerek yok’ diyip kapatacaksınız bu defteri. Eğer istiyorsa kendisi biraz uğraşsın ve mücadele etsin, etmiyorsa da zaten olmasın daha iyi. Durduk yere kendinizi depresyona sokmayın.

Ayrıca neden hep aynı şey oluyor demişsiniz ya, çünkü kendi değer algınızla ilgili bir probleminiz var. Bunu tekrardan ele alıp çözmek için iyi bir fırsat bence. Aynı hatalara düşmeyin.

Adami arayip mi soyleyeyim boyle olmaz diye .Yoksa hicbirsey demeden mi.Yuzlesmezsem kurtulamayacam gibi. Bu histen.Adam yine geldi beni dagitti .Boyle devam ederse devam edemem ben.Cok zor bir adammis
Hos diyorduki zor severim ama sevince omur boyu..Bu beni sevene kadar krizlerden krizlere girerim.Ve oyle de alisir gider bu.Nerden geldi yine.Adam oyuncak gibi oynuyor benle.Ah akilsiz kafam nasil da yelkenleri indirdim.Cok zor bir adammis.Mutlu olamam ben boyle ugrasmayla olacaksa olmaz olsun.

Her kadının hayatının bir evresinde böyle bir erkek ile cebellesmesi oluyor sanırım. Sende böyle bir surectesin. Atma desem yine dayanamayacak mesaj atacaksın. Gerçekten seni seven adam karşına çıktığında bu yaşadıklarının onda birini yasamayacak ilginin ne demek olduğunu bileceksin. Yolun açık olsun .

Bence sessiz kal sakın yazma
Ayrılalım o zaman diyede yazma
O zaman peki ayrılalım der kesip atar daha çok üzülürsün
Bak banada arkadaslarım gazı verdi gittim yazdım adama daha kötü oldu olay
Sessiz kal zor biliyorum ama sakın sakın birsey yazma sen üstüne düşeni fazlasıtla yaptın zaten..

amma aramışsın adamı ya. bırak ne hali varsa görsün sanki dünyada erkek yok. biraz daha yüz verirsen tepene çıkar zaten. kaçan kovalanır demişler. ilgi gösterme hiçbir şekilde. güçlü ol. peşinden gelmiyorsa da zaten sevgisizliğindendir. gururunu inciteceğine yalnız kal. kimse yalnızlıktan ölmüyor sonuçta.

tulipa merhaba..

Sen de yazma, arama, sorma.. Bekle bakalim ne kadar sürecek..

Ama buradan baktığımda adam pek ilişki adami gibi görünmüyor. Ne olursa olsun yeryüzündeki tek erkek o değil

Ya tehlikeli bolgedeydi su op.de.Oyuzden hergun sordum ayip olur diye.Ben boyle ince dusunurken kendinin g..u kalkti herhalde.

Kötüye odaklandığın için. Umursamaz olsan belki de tekrarlamayacak ama depresiflik depresifliği getiriyor. Madem sana kendini kötü hissettiyor salla gitsin. Bunu becerebilecek kadar kendinle mutlu olmalısın bence

Bu adam uzun zamandır böyle sürüncemede bırakıyor, bir şeyleri netleştirmiyorsa dönün arkanızı gidin bence. Bahsettiğiniz değersizlik hissi var ya, işte onu hissettiren insanla olmaz, yazık canınıza.

1 ayda sadece bir kere görüştüğünüz adama nasıl bağlanıp onsuz yapamayacak duruma geliyorsunuz ve depresyona giriyorsunuz anlamadım ortada daha resmen bir ilişkü bile yok biraz kendinize değer verin yazmayın ya adam 2 gün ne yazmış ne mesaja cevap vermiş zaman yok bahane istiyorsa o koşsun koşmuyorsa zaten hiç olmamış

Bi arkadaşım sizinle aynı durumdaydı.
Bir arayan on aramayan bi tip.
Sanırım meslek de aynı çünkü görevdeyim vs diyordu arkadaşıma.
Abartmıyorum bir buçuk yıl sürdü bu sürünceme.
Arkadaşım arardı her gün , açmazdı. Yoğunum derdi.
Ama arkadaşım instagramda kızlarla sohbet ettiğini öğrendi.
Yani vakit ayıramadığı tek kişi arkadaşımdı.
Sonuç ; arkadaşım başkasıyla evlendi.

Eski is arkadasim.Ben yeni ayrildim sayilir o bolumden.Daha once de birkez denemisligimiz var.Hoslantim vardi.Tekrar geliyorsa kararlidir diye dusunmustum.Tekrar hayal kirikligi oldu.
Yazdi az once.Ben aksettirdim yine.Mazaret suruyor hep.Ben onemsiyorsam herhalikarda yazarim sahsen dedim.Valla kotu gidiyor anlasin.Boyle baslamamaliydi.Kadinin ayarlariyla oynamayacaksin.Uzak tutarak kendini korumaya aliyor aklinca da boyle de ben tarafindan ilerlemez.Ben boyle kabul etmem.Orda durur gelismez iliski.Istiyorki hep ben pesinde kosayim
Kendi bilir.Orda durur gelismez buyumez.Ben kararimi verdim bu sekilde.Nekadar ekmek okadar kofte.
Depresyona girmiyorum.Zaten var biraz iyi giderken hortluyor boyle canim sıkıldığında.Sonucta bu konuda iki tane travmam var.Terkedilme konusunda uc ama ilgisizlik konusunda iki tane.Kolay degil.Koyuyor adama.

Son düzenleme:
Ya ben bunla yuzyuze konusursam soracam baskasi var mi diye.Varsa benle ugrasma diyecem.Ben tek zamanda tek kisi siarim var diyecem.Tek yarali sen degilsin diyecem.Yine de baskasiyla oyun oynamam diyecem.
O da yok mok diyecek.Ama belli olur ozaman hersey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…