- 18 Kasım 2014
- 6.238
- 15.573
- 248
Evliligi o dedi ki.Yoksa ben arkadas gibi takilsam da olurdu onla.Deger veriyordum cunku.
Sizlere soruyorum cunku ben bu konularda oldugum gibiyim.Bam bam biraz.Beceriksizim galibaki ki boyle oluyor.Akil verin istiyorum.Baki kadinlar cok akilli kendine cekiveriyor ben cekemiyorum galiba.Oyle dusunmeye basladim.
Yine de bunu cekmek ,onun tarafindan sevilmek istiyorum.Belki tehlikeli sularda yuzuyorum ama kendi istedi bunu.
Akil verildi denedim olmadi napalim kader utansin..Ben degeri de biraktim suan.Olmaz olsun bir insana verilen deger.Bukadar da olmaz.
Ama lutfen konuma ilgi gosterin yine ,benim icin onemli.
Tsk ederim aynen uygulayacam ustam:)hay Allah
keşke bu kadar saplanmış olmasan
yazmaya çalışayım madem (ama valla bunları yazmak bana saçma geliyor)
kesinlikle o aramadan arama, hatta numarası ezberinde yoksa şimdi hemen sil, o aramadan arayama
o iki arasın, sen bir ara; o üç arasın sen bir ara
ne sorarsa ona karşılık ver
nasılsın? iyiyim sen? gibi
buluşalım derse hemen atlama, ya arkadaşlarla buluşacaktık, şu gün olsa olmaz mı de
o kadar
uzatma
mesaj attıkça cevap ver, ama yine sadece ne yazarsa ona cevap ver, uzatma
ilgisizlikten, aramamazlıktan hiiiiiç konu açma
taa ki sana sorana kadar
eğer konuyu açıp da derse ki bir şey mi var? soğuk gibisin falan
o zaman söyle
bana ilgisizlik iyi gelmiyor, elimde olmadan soğuyorum de
düzenli, huzurlu, ilgili, alakalı ilişkileri seviyorum de
ne kadar alabilirsem ancak o kadarını yansıtabiliyorum, elimde değil de
yani ona karşı duygularını yansıtma
böylelikle seni kaybedebileceğini zannedebilir ve gerçekten seninle olmak istiyorsa ilgi göstermeye çalışabilir
senin soğuk tavırlarını umursamaz ise, zaten bu işin oluru yoktur bence
ve de sakın sakın sakın sinirle hareket etme
Kız sen deli misin? Kaç derim kaç. Çocuğu, nafakası, eski karısının nişanlanması, çocuğun kolej parası... Asıl bununla olursa bu iş o zaman kanser olursun. Adamların yaşayacağını yaşamış, dersini almış, böyle adamlardan efendi aile gençlerine sıra gelmiyor.Baskin karakterleri sevmezmis.Ben oyle degilmisim.Gorustugumuzde beni sana ceken seyi soyleyecem demisti.
Ama o goreve gitmeden once.Iyilik mi dedim yok dedi.Cok konuskan da degilim.
Hanim hanimcik boyle.Benden iyisini bulacak da degil yani.(Cocuklu adam ustelik.)
Daha gecen yil kendisi de soyledi bunu.
Bir karar veremedi.Iyiki bir yaraliymis biz yaralanmadik sanki.Kanser etti.
Bana yaptigi haksizlik artik.Kactir boyle yapiyor.Ben busefer kararli geldi herhalde dedim.Adam bildigin olu suan.
Baskalarini nasil sevmis ama isyerinden biliyorum.Beni de oyle sever belki dedim ama ya cok sabredersem olacsk yada birdaha hic oyle olmayacak ve ben pes edecem.
Ben de ona uygunum cocugum yok yalniz.Ama ben onlari tolere etmeye hazirliyordum kendimi.Suan kesintiye ugradi.Valla sil bastan dusunmeye biktim buunla.Boyle keyfi hareket ederse birgun beni hic bulamaz.Sogursam imkani yok.Simdinin kiymetini bilecekti.Kız sen deli misin? Kaç derim kaç. Çocuğu, nafakası, eski karısının nişanlanması, çocuğun kolej parası... Asıl bununla olursa bu iş o zaman kanser olursun. Adamların yaşayacağını yaşamış, dersini almış, böyle adamlardan efendi aile gençlerine sıra gelmiyor.
Dun gece yazdi.Ama bir tutukluk var dediginiz gibi ya bu iste.Benim de inancim kalmadi.Bugun izinli sehir disi misafiri var ama yine de gorusme ayarlayabilirdi.Mesajlarini daha erken yazabilirdi.Bir daha hic bozuk atmayacam sorularina cevap okadar.Kendi sorsun kendi ilgilensin.Ozaman soylerim boyle soguyorum diye.Soguyorum da zaten.adamın ciddi bir düşüncesi yok gibi geldi. net değil kafası karışık. boşverin derim.
Bir ay olmustur onla oteberi yazismaya baslayali.Ben yazmadikca yazdi arada.Bir kez yuzyuze gorustuk.O da benim birgun sinemaya gidelim dememle.Gununu o belirledi neyseki.
Gelecekten de onun sayesinde konustuk.Evlilige dair.Cocuklari falan.
.Ilk zaman az gorusme tolere ediliyor.
Lakin o 15 gun tehlikeli bir bolgeye gitti diye hergun aradim
Eve adimini atana kadar aradim.
Ikinci gununde aradim, bir defa mesgule atti bir defa acmadi iki mesajimi gormedi.iki gun boyunca.
Onun ben yazmadan yazmasi bir yana benimkilere cvp yok.Gorusmek istemiyor musun diye yazinca dondu arayacam dedi aradi.Yogundum su bu.Bozuldugumu belirttim dun.
Ayrica sehirdisindan misafiri varmis.
Bugun dunkunu afdettirmek icin aramasi gerekmez miydi.Boyle degersiz hissetririyor.Gecmis travmalarim canlaniyor beni avucuna aliyor.Kendimi kotu hissediyorum.Yazsam belki yazisacaz ama yazmamam ondan beklemem gerekiyor galiba degil mi?
Bu bir onceki konudaki adam.
Adam kendini agirdan satiyor.
Tamam ben de satayim ama kendimi kotu depresif hissediyorum.
Yoksa bu durum olmadan once de sıkılıyordum ama bukadar bir ic sıkılması bir depresidlik yoktu.
Kizlar nefesim daralıyor. Kotu oldum bu ilgisiz tavirlari yuzunden.
Ayni seyleri durmadan yasamak neden...
Herkes bir ilişkiyi bitirir yürümediği icin , kötü olduğu icin , seni iyi hissettirmediği icin ....Bir ay olmustur onla oteberi yazismaya baslayali.Ben yazmadikca yazdi arada.Bir kez yuzyuze gorustuk.O da benim birgun sinemaya gidelim dememle.Gununu o belirledi neyseki.
Gelecekten de onun sayesinde konustuk.Evlilige dair.Cocuklari falan.
.Ilk zaman az gorusme tolere ediliyor.
Lakin o 15 gun tehlikeli bir bolgeye gitti diye hergun aradim
Eve adimini atana kadar aradim.
Ikinci gununde aradim, bir defa mesgule atti bir defa acmadi iki mesajimi gormedi.iki gun boyunca.
Onun ben yazmadan yazmasi bir yana benimkilere cvp yok.Gorusmek istemiyor musun diye yazinca dondu arayacam dedi aradi.Yogundum su bu.Bozuldugumu belirttim dun.
Ayrica sehirdisindan misafiri varmis.
Bugun dunkunu afdettirmek icin aramasi gerekmez miydi.Boyle degersiz hissetririyor.Gecmis travmalarim canlaniyor beni avucuna aliyor.Kendimi kotu hissediyorum.Yazsam belki yazisacaz ama yazmamam ondan beklemem gerekiyor galiba degil mi?
Bu bir onceki konudaki adam.
Adam kendini agirdan satiyor.
Tamam ben de satayim ama kendimi kotu depresif hissediyorum.
Yoksa bu durum olmadan once de sıkılıyordum ama bukadar bir ic sıkılması bir depresidlik yoktu.
Kizlar nefesim daralıyor. Kotu oldum bu ilgisiz tavirlari yuzunden.
Ayni seyleri durmadan yasamak neden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?