• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlgisiz bir sevgilisi veya eşi olan veya olmuş olan var mı?

tulipa

ΛŁŁ -SТΛЯ başlangıç 66; güncel 62; hedef 60
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2010
8.139
4.871
373
Yani ilgisiz bulduğunuz..Bu konu size dert olmuş...Ne kadar sürdü?Sonucu ne oldu?Evlendiyseniz nasıl bir değişim oldu?..
Neden böyle oluyorlar?Nasıl iflah olurlar.?Herkese öyle mi olurlar?

Merak içindeyim..

Benim eşim ilgisiz bir insandı. Şu an değiştiğine inanıyorum. Bunu nasıl başardığıma gelince, hep ilgimi sevgimi gösterdim. Başbaşa duygusal zamanlar geçirdik. İlişkiye zaman zaman heyecan katıp tazelemek gerekli. Seviyorsa zaten seni mutlu etmek için değişecektir.

İlgisizliğin çeşitleri var;
ilk adım bunun hangi tür bir ilgisizliğe girdiğini belirleyebilmek.Örneğin ;
artık sevmiyor ilgisizliği,
seviyor ama macera arayışında ilgisizliği,
ilgisiz oldugunun farkında olmayış,
daha önceki tecrübelerinden dolayı ilgisizmiş gibi davranıp karşıdaki kişiyi tartma durumu,
sevdiği halde ilgisiz gibi davranıp daha çok ilgi beklemek ya da ilgi göstermeyi çok öenmsemiyor olmak,
vs. vs. vs.
kabaca geneli böyle.her biri için ayrı tutum geliştirip sergilemek gerek. ama eğer seviyorsa;
sen 2 kat ilgisiz ve de kayıtsız olucaksın onu anladım.

Benim eşim de ilgisini belli edemez. Yapısı öyle soğuk. Ama beni çok sever. Ben çok ilgi göstererek onunda bana ilgi göstermesini sağladım. Değişti biraz.

güncel...

Aramız iki aydır çok bozuk..İki ay yokluğumu yaşattım akla kara belli olsun diye.. Arada aradı,bırakmak istemedi ama ''hergün tangoda 10 dk görüşemem'' diye inadından vazgeçmedi(yurtdışında,başka görüşme imkanımız yok)..Hala böyle inat edince benim de gururuma dokunuyor...O da usanmya başladı artık....Ayrılışa gidiyoruz...

İyi hoş ayrılırız da...Ben onu unutmakta zorlanıyorum..İyiyim diyorum sonra hop başa.Kafamdan atmak niye bukadar zor..Depresyon ve ayrılık acısı birbirini azdırıyor..6 yılda yaşadığım üçüncü ayrılık acısı ,tamam onlar geçti ama artık zor geliyor..Bir süre de böyle heder olurum..
Bana Şems oldu beyimiz,Kimya Hatun'a döndüm.
Bu da geçecek inşallah..Sık sık aklıma gelmesini nasıl önlerim..En canımı sıkan tekrar tekrar unutmaya çalışmak..
Sizler de birşeyler söyleseniz..

Artık o da yüz vermiyor bana..Ailesi çağırdı geçen...Ben aramız iyi değil gelemem dedim..R.. de bana ulaştı.Git dedi.Şimdi iyi değil ama sonra düzelir'2dedi..Benle ayrıntılı bir iki konuştu..Ben laf soktum malum meseleye.Napayım kızgınım ona..İstese gönlümü alır..Tamam sen üzülme öyle yapalım ''der insan..Ama yok..Sonra sustu..İki gündür yok yine..O aramazsa ben aramayacağım zaten..Bekliyorum işte yine de..Hep alışkınım ya bırakmamasına..

Ablam ilşmiyor bir süredir bana..Eskisinden daha sakin bana karşı..Hem eve yardımım oluyor..Hem ortalık durulsun diye fevriliğini azalttı..Kızlar kinli yine..Eve gelmiyorlar.

İşimde yeni bölümümden memnunum..

Ailevi durumları düzeltiyor olmana sevindim. Sevgiline gelince de kırgınlığını ifade et ama naz triple değil de kesin ifadelerle "ilgisiz tavırlarından dolayı üzülüyorum, kırılıyorum" gibi. Sen hassas bir kadınsın ama maalesef erkekler bizim gibi düşünemiyorlar.

Onları çok söyledim ben.Umursamıyor.İlgisizliğini çaktırmadan kabul etmemi bekliyor.

Sen de ya onu olduğu gibi kabul et ya da ayrıl ve seni sen olduğun için sevecek ve ilgisini gösterecek biriyle ol. Bak şu an buna bağlı kaldığın için karşına çıkan fırsatları da kaçırıyor olabilirsin. Madem mutlu olmak istiyorsun o zaman sen de biraz çaba göstermelisin. ;)

Ayrılık acısı pis birşey.Olmaz olaydı böyle duygu..Yok hiçbiryerde ama kafamın içinde..

Back
X