- 10 Eylül 2009
- 162
- 25
- 298
- Konu Sahibi Miss.Heraa
-
Haklısınız ama yok aldatmadığına eminim. o tarz bi ortamı yok herşeyini biliorum şifresi falan herşey var bende. gittiği yerlerde öyle. Haklısınız ama bu nasıl sevgi ben anlayamıyorum insan 1 senelik sevgilisini yakın arkadaşı olarak görmeye başlar mı? Beni cinsellik yaşamam için psikolojik baskı mı yapmaya çalışıyo sizce? Böyle bir adam da değil ya gercekten cok kafam karışık...Pardonda adam resmen seninle beraber olmak istiyor istediği kadar düzgün olsun he diyosanki takılmalık takılırsın ama giden senden gider muhtemelen zaten sana bu kelimeleri kullandığına göre günübirlik kaçamakları vardır bencr ne kendini sexy göster nede arzulat bu çocuktan eş sevgili hiçbirşey olmaz sen senin cinsellik olsada olmasada masumda olsan sexy de olsan kıymetini bulacak birilerini bul illa ders vermek istiyosanda süslen spor giyme daha kadınsı giy ve aramaktan msj atmaktan vazgeç bak nasıl geliyo
Evet bana da öyle gibi geliyor. Ama bana diyor ki, artık arkadaş gibi hissettiğim için seninle yakınlaşmak içimden gelmiyor seni çok tatlı minnoş görüyorum falan gibi şeyler söyliyo. Psikolojik olarak yetersiz hissettirip cinsellik mi isteği gerçekten çok şaşkınım..yapman gereken çok açık,konuyu yabancı biri gibi okusan emin ol içinde cevapları....merkezin olmasın,fazla ilgi gösterme,yanlız şu arkadaş muhabbetide güzel taktikmiş,erkek arkadaşın ileri götürmenin yolunu bu taktikle çözmeye çalışmış ama başarılı olamamış...ne uyanık bu erkek milleti!
tam da üzerine bastın,buna yaklaşımın senin tercihin ama adam pek kaliteli değil malesef....bu duyguyu sana yaşatmasından belli ne yazık!Evet bana da öyle gibi geliyor. Ama bana diyor ki, artık arkadaş gibi hissettiğim için seninle yakınlaşmak içimden gelmiyor seni çok tatlı minnoş görüyorum falan gibi şeyler söyliyo. Psikolojik olarak yetersiz hissettirip cinsellik mi isteği gerçekten çok şaşkınım..
Kızlar selam hepinize, cidden fikirlerinize çok ihtiyacım var.
Benim 13 aylık bir ilişkim var gerçekten çok düzgün karakter sahibi ve iyi biri insan olduğunu düşünüyorum. Ama ilişkimizin en başından beri ona karşı çok anlayışlı ve iyi olmaya çabalıyorum. Her işine yardım ediyorum, elimden geldikçe destek çıkıyorum ve çok iyi anlaşıyoruz. Gerçekten beraberken çok mutluyuz. Oda beni cidden seviyor.
Ama artık benim bu sevgimin farkında olduğu için çok şımardı. Telefonla aradığımda meşgule atıyor. 1 saat sonra dönüyor. Mesajlarıma aynı şekilde, görüyor sonra bişey bakıyodum diyip geri dönüyor. hep arkadaşlaeıyla vakit geçiriyor beni arkadaşlaeının yanına çağırıyor. İlgisiz kalan kadının durumu o kadar zor ki insanın aklına herşey geliyor ayrılmayı başka birini bulmayı bile düşünüyosun. İki güzel şey duycaz diye uğraşıyoruz resmen.
Sonra bana en bombası geçen gün, artık yakın arkadaş gibi olduğumuzu söyledi. Aramızda da cinsellik yok daha yakınlaşmalar oluyodu tabi ama onda da uzun zamandır fırsat olmuyo sanıyodum ben. Meğer beyfendi beni artık yakın arkadaşı gibi görmeye başlamış ama bi yandan da çok seviyomuş cinsellik olmayınca beni artık çok tatlı masum görüyomuş seksi göremiyomus gibi imalar cıkarcagım birşeyler söyledi.
Çok üzüldüm ayrılalım o zaman dedim. Bu sefer de ayrılmak istemedi yalvar yakar barıştık 1 gün sonra seni kaybedemem bunlar düzelcek şeyler falan dedi. Bende affettim, akşamına yine rahatlayıp aradığımda meşgule attı. Sonra dizi izliyorum arıcam dedi. Delircem resmen.
Şimdi sizden yardımım şu, ona öyle bir ders vermem lazım ki; hem seksi bir kız olup kendimi arzulatmalıyım? Hem de bu ilgisizliğ iiçin napabilirim? Taktikleriniz var mı kızlar teşekkürler şimdiden.
Ama biz kadınlar önceliğimizi hep sevdiğimiz adam yapmıyor muyuz? Ben dizi izlerken veya dışardayken beni aradığında o telefonu açıyorum 2 dkka konuşuyor kapıyorum mesela, bunlar zor şeyler değil ki kendini öncelikli hissettirip mutlu edicek ufak detaylar bence.1- adamın ilgisiz bir hali yok. Dizi izledikten, işini bitirdikten sonra araması normal. Arkadaş ortamında görüşmek normal.
2- artık ilişkinizi farklı aşamaya taşımak istiyor. Siz de istiyorsanız gelir gerisi zaten, istemiyorsanız seksi gorunmeniz ya da sizi arzulamasi saçma olmaz mı?
Hayır ama kendinizden düşünün sevgilinizin nişanlınızın veya eşinizin sizi cinsel anlamda arzulamadığını ve sizi minnoş tatlı biri gibi gördüğünü yakın arkadalş gibi hissettiğini söylese, siz buna tamam napalım mı dersiniz? tabiki arzulanmak istersiniz bişeyleri değiştirmek istersiniz.Neden? Sen kukla mısın, sen obje misin de sırf cinsellik için seni arzulamasını istiyorsun?
Eski sevdalar sevdaysa bunlar ne?
İnsan dokunmaya kıyamazdı.
Saçının teline zarar veremezdi.
Bu adam seni bir çukura sürüklüyor. adına aşk demişsin, gözün kör olmuş. Cinselliği bahane eden bir adamdan tırnak ucu kadar iyilik beklemem.
Hayır ama kendinizden düşünün sevgilinizin nişanlınızın veya eşinizin sizi cinsel anlamda arzulamadığını ve sizi minnoş tatlı biri gibi gördüğünü yakın arkadalş gibi hissettiğini söylese, siz buna tamam napalım mı dersiniz? tabiki arzulanmak istersiniz bişeyleri değiştirmek istersiniz.
Bilmiyorum cinselliği bahane mi yoksa yakın arkadaş gibi görmek istemediği için mi söyledi. Çünkü biz çok iyi anlaştığımız için yakın arkadaş gibi de olduk. Bu mu onu olumsuz etkiledi bilmiyorum..
Ama biz kadınlar önceliğimizi hep sevdiğimiz adam yapmıyor muyuz? Ben dizi izlerken veya dışardayken beni aradığında o telefonu açıyorum 2 dkka konuşuyor kapıyorum mesela, bunlar zor şeyler değil ki kendini öncelikli hissettirip mutlu edicek ufak detaylar bence.
Farklı bir aşamaya taşımak istesem bile o duruma geldikten sonra bana, ben seni hala yakın arkadaş olarak görüyorum derse ve biri nsan sevdiğini nasıl yakın arkadaş gibi hissetmeye başlar artık ben anlamıyorum..
Bence bu adam seni çoktAn gözden çıkarmış. Cinsellik olmuyor diye arkadaş gibi görmek ne demek ya . Dizi izlicem diye meşgule almak heleki. Eşim yapsa kıyamet kopar. Senden istediğini alsa bile eskisi gibi olmazHaklısınız ama yok aldatmadığına eminim. o tarz bi ortamı yok herşeyini biliorum şifresi falan herşey var bende. gittiği yerlerde öyle. Haklısınız ama bu nasıl sevgi ben anlayamıyorum insan 1 senelik sevgilisini yakın arkadaşı olarak görmeye başlar mı? Beni cinsellik yaşamam için psikolojik baskı mı yapmaya çalışıyo sizce? Böyle bir adam da değil ya gercekten cok kafam karışık...
Bingo.Evet bana da öyle gibi geliyor. Ama bana diyor ki, artık arkadaş gibi hissettiğim için seninle yakınlaşmak içimden gelmiyor seni çok tatlı minnoş görüyorum falan gibi şeyler söyliyo. Psikolojik olarak yetersiz hissettirip cinsellik mi isteği gerçekten çok şaşkınım..
M Miss.Heraa Kesinlikle seninlecinsel anlamda beraber olmak için oyun oynuyor istediği kadar iyi olsun işte 1 yanlış onun 3 doğrusunu götürüyor malesef sevgi falan hikaye insan sevdiğine dokunmaya kıyamaz herşeyi sosyal hesaplarında ve telefonda yaşayacak hali yok gelmeyin bu oyunlaraHaklısınız ama yok aldatmadığına eminim. o tarz bi ortamı yok herşeyini biliorum şifresi falan herşey var bende. gittiği yerlerde öyle. Haklısınız ama bu nasıl sevgi ben anlayamıyorum insan 1 senelik sevgilisini yakın arkadaşı olarak görmeye başlar mı? Beni cinsellik yaşamam için psikolojik baskı mı yapmaya çalışıyo sizce? Böyle bir adam da değil ya gercekten cok kafam karışık...
Cok güzl yazmışsınız gercekten. İlilşkiler aynı kalmıyor geçrekten dengeler de sürekli değişiyor. Bir karşı taraf çok severken siz onu geçiyorsunuz tavırlar rahatlaşıyor. Ama ben ayrılmak istemiyorum sadece kaybetme korkusunu tattırmak istiyorum. Beni elinde görmesini hiç bir zaman gitmicek biri olarak rahat rahat hareket etmesini istemiyorum sadece.. Siz benim yerimde olsaydınız napardınız peki?İlişkiler başındaki gibi kalmaz. Bizde öyle dönemler yaşadık yeri geldi ben ilgisizliğe kapıldım yeri geldi benimki o dereceye kaptırdı kendini ama mesafe nedeniyle aramızdaki hasretin derecesi hep yüksek kaldı.
Şimdi hatta senin Konuyu okurken benim ilişkide şimdiye kadar nelerin değiştiğini düşünmeye başladım ve çevremin bana şimdiye kadar ilişkinin gidişatı hiç aynı kalmaz dedikleri geldi aklıma. Belki eskisi gibi heyecan veya ilgi yoktur ama bu demek değildir ki İnsanın sevgisi azalıyor.
Ha sendeki bir farklı durum da ''arkadaş'' olarak görmesi, bu durumda senin bir taktik uygulaman ve kendini ''seksi'' görüntülemen gerekmiyor. Olduğun gibi ol ve karşındakı af edersin bacak arasındakı antenine yer bulamadığından seni sadece Arkadaş olarak görmesi çok saçma. Benim ki öyle birşey diyecek noktayı koyar onu aklı başına gelene kadar kenara atardım. Çünkü seven İnsan seni olduğun gibi kabul etti ise, kukla gibi değişmene sebep olmaması gerekir. Tam tersi tanıştığın gibi halen aynı karaktere ve seviyeye görünümüne sahip olduğun için gurur duyması gerekir.
Bence bu dedigini yapma sonra cok pisman olursun yeni asklara yelken ac, beyefendi bir insan bul bunun hamuru bozuk.hem seksi bir kız olup kendimi arzulatmalıyım?
Haklısınız, çok iyi anlaştığımız için arkadaşı olarak görmeye başlaması üzüyor beni. Sevgiliklik veya evlilik sadece trip atıp birbirini üzme yeri değil ki. Tabiki güzel vakit geçirceksin tabiki arkadaşı da olcaksın. Herşeyden öte İyi anlaşınca da kankaya bağlamış gibi hissetmesine üzülüyorum ben..M Miss.Heraa Kesinlikle seninlecinsel anlamda beraber olmak için oyun oynuyor istediği kadar iyi olsun işte 1 yanlış onun 3 doğrusunu götürüyor malesef sevgi falan hikaye insan sevdiğine dokunmaya kıyamaz herşeyi sosyal hesaplarında ve telefonda yaşayacak hali yok gelmeyin bu oyunlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?