ilgisiz erkek bıktım artık...

Bence bu dedigini yapma sonra cok pisman olursun yeni asklara yelken ac, beyefendi bir insan bul bunun hamuru bozuk.
Gerçekten seviyorum bide 13 ay az değil ki çok emek verdim beni arkadşaı gibi görmesi ve hissetmesi asıl üzen beni.. insan iyi anlaşınca arkadaş mı oluyor direk ya? Aşk sevgi bunların yanında güven beraber güzel vakit geçirmek de yok mudur? Bunları düşümdükçe çok moralim bozuluyor..

Canım bosver, etrafta o kadar düzgün erkek var ki aile terbiyesi almıs, efendi, kıymet bilen
Sevgilin bana normal gelmedi
Pisman olacagın bir seyi yapma, hele ki aileni üzecek bir seyi asla yapma..

ben böyle adamı kaldırır çöpe atarım. geçmişte de atmışlığım var. en tahammül edemediğim şey ilgisizlik ve ilgisiz bir insanın sevdiğine de inanmıyorum.

yaptığı taktik; sana kaybetme korkusuyla birlikte ,bu duruma çözüm bulmana sebep olacak sihirli sözlerin ağzından çıkmasını beklemek....Sende ne yazıkki arayışa girdin! konu açmandan belli,şimdi madem bu durumun senin elinde olduğunu hissettiriyor ve arayışa girip çözüm bulmanı bekliyor;işte sana çözüm tamamen ilgiyi kes hatta oldukça hissettir,soğuk olmadan, trip atmadan! bence asıl; o zaman ne yapmaya çalıştığını daha net görüp kararını vereceksin!çözüm sende kurnaz ol!

Yemlemiş resmen. Seninle birlikte olmak istediği çok açık.
Eğer planladığın gibi intikam alırsan ekmeğine yağ sürmüş olursun. Avcıyken av olma.
Çiftler arasında yaşanan tutku karşı tarafı yemlemekle olmamalı. Doğaçlama gelişmeli.

Ayrılık başa gelindiğinde yıkılır İnsan ama sonrasında şükür edecek duruma da gelirsin. Ben sana en iyisi şöyle başlayayım;

28 yaşımdayım ve şimdiye kadar yaşamımda 3 kademe eş / sevgili aşamasına geldim. İlki çocukluk aşkı ve pürüssüz bir kademeydi maalesef kaderimizde varmış kı zorunlu ayrılık yaşandı ve bu sevginin tavan yaptığı anlarında. İleride birisi ile tanıştım fakat evlenme veya ilerisi için hiç bir hazırlık düşünmüyordum. 3 yılımı verdim o İnsana ve aklım bırak şunu dediği halde gönlüm el vermiyordu. O da bu derecede yaklaşımlar da ve deyimlerde oluyordu.. çahillik başa bela diyorum şimdilerde gençliğimde edineceğim bir tecrübeymiş. Kos koca 3 yılı bir gün geldi anında noktayı koydum.
Çünkü beni benim gibi kabul etmiyordu, kendisinden çok benden birşeyler isterdi, bu ister kağıt işlemleri olsun ister buluşma noktasında olsun daha çok onun istediği gibi düzenlenirdi. İstediği gibi haraket etme haksız yere düşürme kabiliyetine deyinirdi.

Şimdi ise yaklaşık 2 yıldır beni olduğum gibi kabul eden, benim huyuma hayran olan ve karşılıklı tercihler ve isteklere çok dikkatlı olan evleneceğim İnsan ile Hayatı paylaşıyorum. Eğer ki o senin durumundaki gibi olsaydı, az evelki anlattığım tecrübeye göre ona da yol alacağı yönü gösterirdim. Tamam ilgiyi üstüne çekmek istiyorsun, seviyorsun fakat içinden gelmeyen birşeyi yapmana zorlamaya çabalaması beni tiskindiriyor. Kukla gibi seni yönlendirmeye deyinmiş bu. Şimdi diyelim bu husus da malubiyete yönelsen, ileride yine aynı haraketi çekecektir ve mutsuz bir duruma kadar sürüklenir bu.

İstemediğin birşeyi açık açık söyle, taktik falan işe yaramaz çünkü hadi diyelim şimdi ''gözü korkutmuş'' olsan, ileride tekrar bu şekil olayı yaşamayacağına emin olabilir misin?
Git ha arkadaş gibi mi görüyorsun bizi? Peki Kardeş, benim verdiğim kıymet dolu değerim sana laik olamıyor ise elimden başka birşey gelmiyor derdim. Sonrasında karar onun gitmek mi istiyor? Tutmayacaksın, aksine ilgilendirmiyor olması gerek senin için.

Ve yanlış hatırlamıyorsam ilişkiniz 13 ay oluyormuş, şimdiye kadar iyi dayanmış. İster 5-6 yıllık bir ilişki olsun, senden beklentisi var ise ve bu senin içinden gelmiyor veya çekinyorsan saygı ile karşılaması gerekiyor. Karşısındaki sevildiği İnsanı kimlerle kıyaslıyorda isteği olmayınca sevimlisin tatlısın ama seksi değilsin ayaklarına değiniyor. Vallahi sinirlerim kabardı şuan.

M Miss.Heraa kalbini yeni heycanlara aşk bekarsın çok mutlu olacağın kişiler çıkacaktır karşına eminim boşver ondan hiçbişey olmaz kanka bile

Ayrılın bence ,bundan hiçbir şey olmaz.Sizle cinsellik için birlikte şuan .
Açık açık demiş cinsellik yaşamadığımız için seni arkadaş olarak görüyorum diye.
Hayatımda duyduğum en saçma şeylerden biri .
Boşverin bence,size hiç zaman bile ayırmıyor ,mesajlara aramalara dönmüyor ,sürekli arkadaşlarıyla falan.
Tabi ki kendine göre hayatı olur orası ayrı ama dizi izliyorum diyip 1 saat sonra dönmek ne ??

Seni artık arkadaş olarak görüyorum seksi gelmiyorsun diyen bi adam için konu açman bile hata. Ben olsam ayrılırdım. Küfür gibi resmen "arkadaş olarak görüyorum".

bence tamamen taktik senin tepkini ölçmek için,acaba evet diyecekmi,derse ona göre ilerleyecek yani ya tamam bununla evlenilir yada ...............aynı durumu yaşamış bir genç kız tanıyorum, adam sonra oyaladı ,tabi kız evet demişti ve bitti!Umarım böyle iğrenç bir yol seçmemiştir çünkü bu da malesef onun çok ta ADAM olmadığını gösterir!

Aynen tıpkı; ''ha bebek seni denemiştim ve sen sınavı geçemedin'' durumuna da yönelir bu. Biz kadınlar uslu duralım onlar fanfinifon keyif yaparak sonra ''ben temiz avratla evleneceğim!'' diye zırvalayana da benzetiyorum bunu.

Gerçekten büyük karaktersizlik ,eğer böyle bir durumsa!

Yaşını sormuyorum çünkü erkeklerin çoğu yaşı dolsa da ergenlikten çıkamıyor, bu çocuk ergen.

Elbette hayatımızın her anını sevgilimize adamayız ama insan birlikte olduğu kişinin aramasını "dizi izliyorum" diye meşgule atmaz, atsa bile bu gerekçeyi söylemez, asker arkadaşına, kankaya bu kadar rahat davranılır yani bu çocuk sizi zaten hayatındaki kadın olarak görmüyor, isterseniz Kaf dağının ardından siparişini getirin, siz onun için onu şımartan, kendini iyi ve vazgeçilmez hissettiren, daha iyisini bulana kadar "sap takılmasını" engelleyen bir kızsınız, ötesi yok ve bu ilişki siz bir şeyleri sineye çektiğiniz, iteklediğiniz, çocuğu pohpohladığınız müddetçe devam eder.

İspatını da sunayım, "ayrılalım" demişsiniz, o zaman da bombayı patlatmış, "seni minnoş bir kız olarak görüyorum", meali "seni asker arkadaşım, kankam, bizim liseden Burak gibi görüyorum diyemiyorum açıkça çünkü neticede karşı cinssin, sende bana iyi hissettirecek şeyler var, beni de çok seviyorsun eğer böyle ifade edersem belki gönlümü hoş edersin"...

Döndük başa, bu çocuk ergen, burada çok konu okudum, bu oğlan kadar ilişki sorumluluğunu yerine getirmeyip, ilgi göstermeyip hatta zahmet edip telefonlarını açmadığı kıza cinsellik beklentisini bu kadar net ifade eden çocuk görmedim, böyle ergen oğlanlar genelde amaçlarına ulaşmak için kızın gönlünü alırlar bu arkasına tekmeyi yiyeceği yerde "dünya ahret bacımsın" diyerek komşu teyze kadar muhatap olduğu, ötesine gerek görmediği ve zahmet buyurmadığı kıza"seksi olup kendimi mi arzulatsam?" diye konu açtırıyor, annesinin akıllı oğluymuş, aferin, siz de uyanık biraz...

Konunun başlığında ilgisiz erkekten bıkan kız, sonunda seksi olmaya yelteniyor, akıllara zarar.

Öncelikle her işine koşmayı, ona odaklı yaşamayı hemen bırakın. Biraz kendi arkadaşlarınızla vakit geçirin. Buluşmak için bir süre aramayın. O ararsa siz arkadaşlarınızın yanına çağırın. Gelmez de sizi çağırırsa, sen bilirsin, sonra görüşürüz, gibi bir tavra girin, kalkıp gitmeyin. Bu sıra acil olarak meşguliyetler bulun kendinize. Onu hayatınızın odağından şöyle bir çekin. Aşkınızdan ölseniz bu sıra bunları hiç dillendirmeyin. Barıştığınız o gün mesela hemen akşamında siz aramamalıydınız bence. Bir süre uzak durun. Barıştık bitti, hadi eski hayatımıza dönelim olmasın. Bir süre siz aramayın. O aradığında hemen çok sıcak konuşmayın. İlişkideki dengeler düzelene kadar sıcak ve ilgili taraf siz olmayın. Tam olarak misilleme demiyorum, sadece bir süre sadece kendinize, kendi hayatınıza, kendi arkadaşlarınıza, kendi hobilerinize odaklanın diyorum. Sizi, deyim yerindeyse, yeniden tavlaması gerektiği hissine kapılsın. Adamı şöyle bir kenara çekin. Üzerine çok düşmüşsünüz, şimdi normale dönün, artık o biraz üzerinize düşmeli.

O sizi yakın arkadaş görmek konusunda söyledikleri de elbette ki çok çirkin. Bana da yakınlığınızı ilerletmek için söylemiş gibi geldi, aksi halde kendi içinde bu meseleyi halletmeye çalışır, halledemezse bitirirdi ilişkiyi. Bunu size neden söylüyor, siz ne yapabilirsiniz ki? Muhtemelen kendinizi suçlayıp istemediğiniz halde yakınlık derecenizi ilerleteceğinizi düşünüyordu, kanmamışsınız neyse ki ayrılalım demişsiniz, gururunuzu hesap edememiş belli ki, sonra hemen çark etmiş. Olabilir, erkekler yokluyor bu konuyu, kendinizi suçlamayın, seksi olmaya çalışmayın, asla kendinizi arzulatmaya da çalışmayın, o oyuna gelmeyin, nasılsanız öyle devam edin o konuda. Ancak normal bakımınızı kendiniz için eksik etmeyin tabi ki. Cinselliği de siz ne zaman istiyorsanız o zaman yaşayın, iki tarafın gerçekten istemesi, hazır olması gerekiyor sonuçta, bu çok önemli. Evlilik beklentisinde olmadan yaşayabilecekseniz yaşayın onu da, hazır olmak demek ben bu adamla evlenirim demek değil, ben bu adamla kendi isteğimle - evlenecek olsak da olmasak da - birlikte olabilirim demek. Bu ikisini genç kadınlar bazen ayırt edemiyor, bu yüzden o konuda da uyarmak istedim.

Unutmayın ki erkek çaba göstermem gerekmiyor moduna geçtiği an istediği gibi davranmaya başlıyor, ilişkiden de uzaklaşıyor. Ona çaba göstereceği alanlar bırakın, gerekirse yaratın. Her an elinin altında, her an burnunun dibinde, her an telefonun ucunda, her istediği an istediği yerde olmayın.
Umarım aşarsınız

Son düzenleme:
belki gerçekten öyle görüyor,sende durum ne ?
egonun sarsılması seni aldatabilir.belki sende onu arkadas olarak görmeye başladın.kendini dinlemeyip bu kadar karşındakine odaklı olmak da bi kadın hastalığı olsa gerek ,
sevgilim,kocam. ne yapmalıyım,nasıl davranmam lazım,pişman etcem,onun istediği gibi olcam çıkmazı
ben ne hissediorum,ne yapmak istiorum,bu yaptıkları duygularımı nasıl etkiledi sorularını ne zaman okicaz merak ediorum

Göster ama elletme taktiği istiyosun yanipardonda 13 sene olmuş daha evlilik yokmu ufukta ayrıca sennle resmen birlikte olmak istiyor bu insan sen hala seksi görüneyim ama şöyle böyle diyosn saçmalıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…