- 10 Eylül 2009
- 162
- 25
- 298
- Konu Sahibi Miss.Heraa
-
aynen dediğiniz gibi yapacağım. ama ben hayatım boyunca hiç taktik yapmayı başarabilmiş bir insan olamadım. arama derler ben arardım hatta açmazsa gıcık olur 2-3 defa üst üste arardım. yada çok soğuk davranıp ayarı tutturamazdım. şimdi benim ona hem normal konuşup hem de ilgimi kesmem lazım. ben ikisinin ayarını tutururamıyorum sanırımyaptığı taktik; sana kaybetme korkusuyla birlikte ,bu duruma çözüm bulmana sebep olacak sihirli sözlerin ağzından çıkmasını beklemek....Sende ne yazıkki arayışa girdin! konu açmandan belli,şimdi madem bu durumun senin elinde olduğunu hissettiriyor ve arayışa girip çözüm bulmanı bekliyor;işte sana çözüm tamamen ilgiyi kes hatta oldukça hissettir,soğuk olmadan, trip atmadan! bence asıl; o zaman ne yapmaya çalıştığını daha net görüp kararını vereceksin!çözüm sende kurnaz ol!
Olsun olur öyle, herkes sizin yorumunuz üzerine 13 seneden yürümesin diye yazayım dedim, yoksa benim başka bir konuda bir aylık ilişkiyi, konu sahibi en başta yazdığı halde evlilik gibi algıladığım bile olduUykum geldi de
evet haklısınız ama gerçekten bi süreden sonra uzun ilişkilerde birbirini arkadaş olarak görme durumu ortaya çıkıyor. bide üstüne benim çok ilgili ve iyi biri olmam da eklenince cidden beni arkadaş gibi görmüş olabilir mi diye düşünüyorum. cinsel bir bağımız da olmayınca..Yemlemiş resmen. Seninle birlikte olmak istediği çok açık.
Eğer planladığın gibi intikam alırsan ekmeğine yağ sürmüş olursun. Avcıyken av olma.
Çiftler arasında yaşanan tutku karşı tarafı yemlemekle olmamalı. Doğaçlama gelişmeli.
Bu sevgiden belki emin olabilirsin ama güven konusunda pek emin olma kendinden. Sosyal medya şifrelerini bilip nerelerde takildigini veya arkadaş ortamını bilmekle guvenilmiyor tam olarak . Evli çiftler bile yeri geliyo sonuna kadar güveniyorum demiyor. Ki aynı yastıkta yatıp 7 24 aynı evde yasamalarina rağmen. Zaten bu şekilde konuşan biri seni ciddi anlamda seviyor olsaydi cinsellik açısından sana bakamiyorum arkadaş gibi görüyorum şeyler demezdii. Eğer ki karakteri kişiliği düzgün biri olsaydı kadına ne kadar değer verilir konusununda farkında olurdu. Ee çok seviyo ya dediğine göre ? Niye seni beklemiyor? Evlilik hayalleri kursun istemeye gelsinler. Bir an önce sana dokunmak için can atsın bu şekilde ? Ama çok Seviyo . Olur mu öyle şey allasen arkadaşım yapma .Sana zarf atmış aranıza ufakda olsa soğukluk girmiş sen yine onu aramissin. Bırak o seni arasaymis o barismadan sonra . Bi cicek böcek tshrt yarım elma gönül alma yapsaymiss. Çok seviyor dediğin için bunları diyorum yanlış anlama . Sende ona zarf at zaman ayiralim diye bi süre konuşma o süre içinde bakalim napicak? Birsey olmuyorsa da ayrı gitsin . NetKızlar selam hepinize, cidden fikirlerinize çok ihtiyacım var.
Benim 13 aylık bir ilişkim var gerçekten çok düzgün karakter sahibi ve iyi biri insan olduğunu düşünüyorum. Ama ilişkimizin en başından beri ona karşı çok anlayışlı ve iyi olmaya çabalıyorum. Her işine yardım ediyorum, elimden geldikçe destek çıkıyorum ve çok iyi anlaşıyoruz. Gerçekten beraberken çok mutluyuz. Oda beni cidden seviyor.
Ama artık benim bu sevgimin farkında olduğu için çok şımardı. Telefonla aradığımda meşgule atıyor. 1 saat sonra dönüyor. Mesajlarıma aynı şekilde, görüyor sonra bişey bakıyodum diyip geri dönüyor. hep arkadaşlaeıyla vakit geçiriyor beni arkadaşlaeının yanına çağırıyor. İlgisiz kalan kadının durumu o kadar zor ki insanın aklına herşey geliyor ayrılmayı başka birini bulmayı bile düşünüyosun. İki güzel şey duycaz diye uğraşıyoruz resmen.
Sonra bana en bombası geçen gün, artık yakın arkadaş gibi olduğumuzu söyledi. Aramızda da cinsellik yok daha yakınlaşmalar oluyodu tabi ama onda da uzun zamandır fırsat olmuyo sanıyodum ben. Meğer beyfendi beni artık yakın arkadaşı gibi görmeye başlamış ama bi yandan da çok seviyomuş cinsellik olmayınca beni artık çok tatlı masum görüyomuş seksi göremiyomus gibi imalar cıkarcagım birşeyler söyledi.
Çok üzüldüm ayrılalım o zaman dedim. Bu sefer de ayrılmak istemedi yalvar yakar barıştık 1 gün sonra seni kaybedemem bunlar düzelcek şeyler falan dedi. Bende affettim, akşamına yine rahatlayıp aradığımda meşgule attı. Sonra dizi izliyorum arıcam dedi. Delircem resmen.
Şimdi sizden yardımım şu, ona öyle bir ders vermem lazım ki; hem seksi bir kız olup kendimi arzulatmalıyım? Hem de bu ilgisizliğ iiçin napabilirim? Taktikleriniz var mı kızlar teşekkürler şimdiden.
çok haklısınız. ama bilmiyorum gerçekten çok iyi bir insan çok duygusal çok düşüncelidir benim iyiliğimi ister. ama her erkek gibi benciller işte, kendi dertleri yaşantıları yaptıkları her zaman önde oluyor.Ayrılık başa gelindiğinde yıkılır İnsan ama sonrasında şükür edecek duruma da gelirsin. Ben sana en iyisi şöyle başlayayım;
28 yaşımdayım ve şimdiye kadar yaşamımda 3 kademe eş / sevgili aşamasına geldim. İlki çocukluk aşkı ve pürüssüz bir kademeydi maalesef kaderimizde varmış kı zorunlu ayrılık yaşandı ve bu sevginin tavan yaptığı anlarında. İleride birisi ile tanıştım fakat evlenme veya ilerisi için hiç bir hazırlık düşünmüyordum. 3 yılımı verdim o İnsana ve aklım bırak şunu dediği halde gönlüm el vermiyordu. O da bu derecede yaklaşımlar da ve deyimlerde oluyordu.. çahillik başa bela diyorum şimdilerde gençliğimde edineceğim bir tecrübeymiş. Kos koca 3 yılı bir gün geldi anında noktayı koydum.
Çünkü beni benim gibi kabul etmiyordu, kendisinden çok benden birşeyler isterdi, bu ister kağıt işlemleri olsun ister buluşma noktasında olsun daha çok onun istediği gibi düzenlenirdi. İstediği gibi haraket etme haksız yere düşürme kabiliyetine deyinirdi.
Şimdi ise yaklaşık 2 yıldır beni olduğum gibi kabul eden, benim huyuma hayran olan ve karşılıklı tercihler ve isteklere çok dikkatlı olan evleneceğim İnsan ile Hayatı paylaşıyorum. Eğer ki o senin durumundaki gibi olsaydı, az evelki anlattığım tecrübeye göre ona da yol alacağı yönü gösterirdim. Tamam ilgiyi üstüne çekmek istiyorsun, seviyorsun fakat içinden gelmeyen birşeyi yapmana zorlamaya çabalaması beni tiskindiriyor. Kukla gibi seni yönlendirmeye deyinmiş bu. Şimdi diyelim bu husus da malubiyete yönelsen, ileride yine aynı haraketi çekecektir ve mutsuz bir duruma kadar sürüklenir bu.
İstemediğin birşeyi açık açık söyle, taktik falan işe yaramaz çünkü hadi diyelim şimdi ''gözü korkutmuş'' olsan, ileride tekrar bu şekil olayı yaşamayacağına emin olabilir misin?
Git ha arkadaş gibi mi görüyorsun bizi? Peki Kardeş, benim verdiğim kıymet dolu değerim sana laik olamıyor ise elimden başka birşey gelmiyor derdim. Sonrasında karar onun gitmek mi istiyor? Tutmayacaksın, aksine ilgilendirmiyor olması gerek senin için.
Ve yanlış hatırlamıyorsam ilişkiniz 13 ay oluyormuş, şimdiye kadar iyi dayanmış. İster 5-6 yıllık bir ilişki olsun, senden beklentisi var ise ve bu senin içinden gelmiyor veya çekinyorsan saygı ile karşılaması gerekiyor. Karşısındaki sevildiği İnsanı kimlerle kıyaslıyorda isteği olmayınca sevimlisin tatlısın ama seksi değilsin ayaklarına değiniyor. Vallahi sinirlerim kabardı şuan.
Evet çok dkkatli olmama rağmen kaçırmışım tsk ederm canmOlsun olur öyle, herkes sizin yorumunuz üzerine 13 seneden yürümesin diye yazayım dedim, yoksa benim başka bir konuda bir aylık ilişkiyi, konu sahibi en başta yazdığı halde evlilik gibi algıladığım bile oldu
Yani yapıyoruz öyle hepimiz arada
evet bunu bende normal göremiyorum. insan sevgilsinin sabah sesini duymak istemez mi ya sürekli konuşmak istemez mi? ben bişeylerle mesgulken aradıgında daha bir kere bile mesgule atmamısımdır cünkü onu duymak onun önemli bişeyi varsa öğrenmek benim önceliğim.Ayrılın bence ,bundan hiçbir şey olmaz.Sizle cinsellik için birlikte şuan .
Açık açık demiş cinsellik yaşamadığımız için seni arkadaş olarak görüyorum diye.
Hayatımda duyduğum en saçma şeylerden biri .
Boşverin bence,size hiç zaman bile ayırmıyor ,mesajlara aramalara dönmüyor ,sürekli arkadaşlarıyla falan.
Tabi ki kendine göre hayatı olur orası ayrı ama dizi izliyorum diyip 1 saat sonra dönmek ne ??
gerçekten böyle görse ayrılır ama onu da yapmıyor, çözüm bulmak istiyor aklı sıra ya beni yemliyor cinsellik için yada arkadaş gibi olmamak için bişeyleri değiştirmek istiyor..Seni artık arkadaş olarak görüyorum seksi gelmiyorsun diyen bi adam için konu açman bile hata. Ben olsam ayrılırdım. Küfür gibi resmen "arkadaş olarak görüyorum".
haklısınız, ama uzun ilişkilerde ilişki ne yazık ki ilk zamanlardaki gibi kalmıyor. erkeklerde özellikle rahatlıyorlar ve kızı elinde gördükleri için de o telefonu açmazsa da bişey olmayacağını biliyor evli kafası yaşamaya başlıyorlar o yüzden o konuda bişey diyemiyorum sadece ders vermek gerekiyor ve kendimi geri çekmem gerekiyor bunun farkındayım.Yaşını sormuyorum çünkü erkeklerin çoğu yaşı dolsa da ergenlikten çıkamıyor, bu çocuk ergen.
Elbette hayatımızın her anını sevgilimize adamayız ama insan birlikte olduğu kişinin aramasını "dizi izliyorum" diye meşgule atmaz, atsa bile bu gerekçeyi söylemez, asker arkadaşına, kankaya bu kadar rahat davranılır yani bu çocuk sizi zaten hayatındaki kadın olarak görmüyor, isterseniz Kaf dağının ardından siparişini getirin, siz onun için onu şımartan, kendini iyi ve vazgeçilmez hissettiren, daha iyisini bulana kadar "sap takılmasını" engelleyen bir kızsınız, ötesi yok ve bu ilişki siz bir şeyleri sineye çektiğiniz, iteklediğiniz, çocuğu pohpohladığınız müddetçe devam eder.
İspatını da sunayım, "ayrılalım" demişsiniz, o zaman da bombayı patlatmış, "seni minnoş bir kız olarak görüyorum", meali "seni asker arkadaşım, kankam, bizim liseden Burak gibi görüyorum diyemiyorum açıkça çünkü neticede karşı cinssin, sende bana iyi hissettirecek şeyler var, beni de çok seviyorsun eğer böyle ifade edersem belki gönlümü hoş edersin"...
Döndük başa, bu çocuk ergen, burada çok konu okudum, bu oğlan kadar ilişki sorumluluğunu yerine getirmeyip, ilgi göstermeyip hatta zahmet edip telefonlarını açmadığı kıza cinsellik beklentisini bu kadar net ifade eden çocuk görmedim, böyle ergen oğlanlar genelde amaçlarına ulaşmak için kızın gönlünü alırlar bu arkasına tekmeyi yiyeceği yerde "dünya ahret bacımsın" diyerek komşu teyze kadar muhatap olduğu, ötesine gerek görmediği ve zahmet buyurmadığı kıza"seksi olup kendimi mi arzulatsam?" diye konu açtırıyor, annesinin akıllı oğluymuş, aferin, siz de uyanık biraz...
Konunun başlığında ilgisiz erkekten bıkan kız, sonunda seksi olmaya yelteniyor, akıllara zarar.
Öncelikle her işine koşmayı, ona odaklı yaşamayı hemen bırakın. Biraz kendi arkadaşlarınızla vakit geçirin. Buluşmak için bir süre aramayın. O ararsa siz arkadaşlarınızın yanına çağırın. Gelmez de sizi çağırırsa, sen bilirsin, sonra görüşürüz, gibi bir tavra girin, kalkıp gitmeyin. Bu sıra acil olarak meşguliyetler bulun kendinize. Onu hayatınızın odağından şöyle bir çekin. Aşkınızdan ölseniz bu sıra bunları hiç dillendirmeyin. Barıştığınız o gün mesela hemen akşamında siz aramamalıydınız bence. Bir süre uzak durun. Barıştık bitti, hadi eski hayatımıza dönelim olmasın. Bir süre siz aramayın. O aradığında hemen çok sıcak konuşmayın. İlişkideki dengeler düzelene kadar sıcak ve ilgili taraf siz olmayın. Tam olarak misilleme demiyorum, sadece bir süre sadece kendinize, kendi hayatınıza, kendi arkadaşlarınıza, kendi hobilerinize odaklanın diyorum. Sizi, deyim yerindeyse, yeniden tavlaması gerektiği hissine kapılsın. Adamı şöyle bir kenara çekin. Üzerine çok düşmüşsünüz, şimdi normale dönün, artık o biraz üzerinize düşmeli.
O sizi yakın arkadaş görmek konusunda söyledikleri de elbette ki çok çirkin. Bana da yakınlığınızı ilerletmek için söylemiş gibi geldi, aksi halde kendi içinde bu meseleyi halletmeye çalışır, halledemezse bitirirdi ilişkiyi. Bunu size neden söylüyor, siz ne yapabilirsiniz ki? Muhtemelen kendinizi suçlayıp istemediğiniz halde yakınlık derecenizi ilerleteceğinizi düşünüyordu, kanmamışsınız neyse ki ayrılalım demişsiniz, gururunuzu hesap edememiş belli ki, sonra hemen çark etmiş. Olabilir, erkekler yokluyor bu konuyu, kendinizi suçlamayın, seksi olmaya çalışmayın, asla kendinizi arzulatmaya da çalışmayın, o oyuna gelmeyin, nasılsanız öyle devam edin o konuda. Ancak normal bakımınızı kendiniz için eksik etmeyin tabi ki. Cinselliği de siz ne zaman istiyorsanız o zaman yaşayın, iki tarafın gerçekten istemesi, hazır olması gerekiyor sonuçta, bu çok önemli. Evlilik beklentisinde olmadan yaşayabilecekseniz yaşayın onu da, hazır olmak demek ben bu adamla evlenirim demek değil, ben bu adamla kendi isteğimle - evlenecek olsak da olmasak da - birlikte olabilirim demek. Bu ikisini genç kadınlar bazen ayırt edemiyor, bu yüzden o konuda da uyarmak istedim.
Unutmayın ki erkek çaba göstermem gerekmiyor moduna geçtiği an istediği gibi davranmaya başlıyor, ilişkiden de uzaklaşıyor. Ona çaba göstereceği alanlar bırakın, gerekirse yaratın. Her an elinin altında, her an burnunun dibinde, her an telefonun ucunda, her istediği an istediği yerde olmayın.
Umarım aşarsınız
Tamam olabilir fakat senin iyiliğini isteyerek ''fazlasını'' bekleme hissi verip baskı uygulanma hissine kaptırır mı?çok haklısınız. ama bilmiyorum gerçekten çok iyi bir insan çok duygusal çok düşüncelidir benim iyiliğimi ister. ama her erkek gibi benciller işte, kendi dertleri yaşantıları yaptıkları her zaman önde oluyor.
siz cesaret örneği gösterebilmiş bitirebilmişsiniz. ben hep karşı taraf bitirsin ben o yükü almıyım diyenlerden oldum. cesaret edemedim yada hep olumlu yönlerini görmeye çabalıyorum.
bide şu an farklı şehirlerdeyiz özledikçe kadınlar daha çok hırçınlaşıyor.
geçrekten mi? nasıl ttuttun kendini ya cidden çok güzel yapmışsın. ya hani o kadar eminler ki çünkü kendilerinden bana mesaj atıyo ben cevabı veriyorum hemen veya aradıgında tuvaletteysem bile cıkıp acıyorum öyle bir durum yani :) su an sen nasıl davranıyosun peki naısl bi değişim oldu verebilceğin bir taktik var mı? :)Aynılarını ben de yaşadım. Cinsellik açısından tavsiye veremem ama ilgi konusunda neler yaptığımı söyleyebilirim. Yazdıklarını okuyunca dedim ki ya sanki beni yazmış. Ben de çok kafaya takardım. Açmasa da arardım mesaj atardım. Ben yazmasam 3 gün konuşmazdık mesela.
Bi gün inat ettim. Ne aradım ne mesaj attım ne de attığı mesaja cevap verdim. İki gün falan böyle geçti. Acaip sinirlenmiştiŞimdi eskisinden de daha iyi. Çok üstüne düşmemek lazım bu konularda
geçrekten mi? nasıl ttuttun kendini ya cidden çok güzel yapmışsın. ya hani o kadar eminler ki çünkü kendilerinden bana mesaj atıyo ben cevabı veriyorum hemen veya aradıgında tuvaletteysem bile cıkıp acıyorum öyle bir durum yani :) su an sen nasıl davranıyosun peki naısl bi değişim oldu verebilceğin bir taktik var mı? :)
haklısınız, ama uzun ilişkilerde ilişki ne yazık ki ilk zamanlardaki gibi kalmıyor. erkeklerde özellikle rahatlıyorlar ve kızı elinde gördükleri için de o telefonu açmazsa da bişey olmayacağını biliyor evli kafası yaşamaya başlıyorlar o yüzden o konuda bişey diyemiyorum sadece ders vermek gerekiyor ve kendimi geri çekmem gerekiyor bunun farkındayım.
yaşlarımız benim 22 onun 23 küçük de değiliz evet.
benden vazgeçememesinin sebebi hem çok iyi biriyim ona karşı her zaman yanındayım güzellik olarak da arkadaşları falan bile x'in bulabilceği en güzel kızsın diyolar güzel eğlenceli bir kızım da o da farkında. bunlardan doalyı vazgeçemiyor belki de. ama deidklerinizi dikkate alacağım.
1- adamın ilgisiz bir hali yok. Dizi izledikten, işini bitirdikten sonra araması normal. Arkadaş ortamında görüşmek normal.
2- artık ilişkinizi farklı aşamaya taşımak istiyor. Siz de istiyorsanız gelir gerisi zaten, istemiyorsanız seksi gorunmeniz ya da sizi arzulamasi saçma olmaz mı?
bence olayın özü su ıkı cevaptaNeden? Sen kukla mısın, sen obje misin de sırf cinsellik için seni arzulamasını istiyorsun?
Eski sevdalar sevdaysa bunlar ne?
İnsan dokunmaya kıyamazdı.
Saçının teline zarar veremezdi.
Bu adam seni bir çukura sürüklüyor. adına aşk demişsin, gözün kör olmuş. Cinselliği bahane eden bir adamdan tırnak ucu kadar iyilik beklemem.
evlenince çocuk evrim mi geçircek merak ettimEvlenin ne duruyorsunuz?
geçrekten mi? nasıl ttuttun kendini ya cidden çok güzel yapmışsın. ya hani o kadar eminler ki çünkü kendilerinden bana mesaj atıyo ben cevabı veriyorum hemen veya aradıgında tuvaletteysem bile cıkıp acıyorum öyle bir durum yani :) su an sen nasıl davranıyosun peki naısl bi değişim oldu verebilceğin bir taktik var mı? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?