ilgisiz erkek bıktım artık...

aynen dediğiniz gibi yapacağım. ama ben hayatım boyunca hiç taktik yapmayı başarabilmiş bir insan olamadım. arama derler ben arardım hatta açmazsa gıcık olur 2-3 defa üst üste arardım. yada çok soğuk davranıp ayarı tutturamazdım. şimdi benim ona hem normal konuşup hem de ilgimi kesmem lazım. ben ikisinin ayarını tutururamıyorum sanırım sizin bir fikriniz var mıdır yaşadığnıız veya gözlemlediğiniz söylemek istediğiniz?

Olsun olur öyle, herkes sizin yorumunuz üzerine 13 seneden yürümesin diye yazayım dedim, yoksa benim başka bir konuda bir aylık ilişkiyi, konu sahibi en başta yazdığı halde evlilik gibi algıladığım bile oldu
Yani yapıyoruz öyle hepimiz arada

evet haklısınız ama gerçekten bi süreden sonra uzun ilişkilerde birbirini arkadaş olarak görme durumu ortaya çıkıyor. bide üstüne benim çok ilgili ve iyi biri olmam da eklenince cidden beni arkadaş gibi görmüş olabilir mi diye düşünüyorum. cinsel bir bağımız da olmayınca..

Bu sevgiden belki emin olabilirsin ama güven konusunda pek emin olma kendinden. Sosyal medya şifrelerini bilip nerelerde takildigini veya arkadaş ortamını bilmekle guvenilmiyor tam olarak . Evli çiftler bile yeri geliyo sonuna kadar güveniyorum demiyor. Ki aynı yastıkta yatıp 7 24 aynı evde yasamalarina rağmen. Zaten bu şekilde konuşan biri seni ciddi anlamda seviyor olsaydi cinsellik açısından sana bakamiyorum arkadaş gibi görüyorum şeyler demezdii. Eğer ki karakteri kişiliği düzgün biri olsaydı kadına ne kadar değer verilir konusununda farkında olurdu. Ee çok seviyo ya dediğine göre ? Niye seni beklemiyor? Evlilik hayalleri kursun istemeye gelsinler. Bir an önce sana dokunmak için can atsın bu şekilde ? Ama çok Seviyo . Olur mu öyle şey allasen arkadaşım yapma .Sana zarf atmış aranıza ufakda olsa soğukluk girmiş sen yine onu aramissin. Bırak o seni arasaymis o barismadan sonra . Bi cicek böcek tshrt yarım elma gönül alma yapsaymiss. Çok seviyor dediğin için bunları diyorum yanlış anlama . Sende ona zarf at zaman ayiralim diye bi süre konuşma o süre içinde bakalim napicak? Birsey olmuyorsa da ayrı gitsin . Net

çok haklısınız. ama bilmiyorum gerçekten çok iyi bir insan çok duygusal çok düşüncelidir benim iyiliğimi ister. ama her erkek gibi benciller işte, kendi dertleri yaşantıları yaptıkları her zaman önde oluyor.
siz cesaret örneği gösterebilmiş bitirebilmişsiniz. ben hep karşı taraf bitirsin ben o yükü almıyım diyenlerden oldum. cesaret edemedim yada hep olumlu yönlerini görmeye çabalıyorum.
bide şu an farklı şehirlerdeyiz özledikçe kadınlar daha çok hırçınlaşıyor.

Evet çok dkkatli olmama rağmen kaçırmışım tsk ederm canm

Aynılarını ben de yaşadım. Cinsellik açısından tavsiye veremem ama ilgi konusunda neler yaptığımı söyleyebilirim. Yazdıklarını okuyunca dedim ki ya sanki beni yazmış. Ben de çok kafaya takardım. Açmasa da arardım mesaj atardım. Ben yazmasam 3 gün konuşmazdık mesela.
Bi gün inat ettim. Ne aradım ne mesaj attım ne de attığı mesaja cevap verdim. İki gün falan böyle geçti. Acaip sinirlenmişti Şimdi eskisinden de daha iyi. Çok üstüne düşmemek lazım bu konularda

evet bunu bende normal göremiyorum. insan sevgilsinin sabah sesini duymak istemez mi ya sürekli konuşmak istemez mi? ben bişeylerle mesgulken aradıgında daha bir kere bile mesgule atmamısımdır cünkü onu duymak onun önemli bişeyi varsa öğrenmek benim önceliğim.
ama ben o kadar rahatlattım ki onu naparsam yapayım gitmez diye düşünüyor belki de açmasa da kendi hayatını da yaşasa orda yanında duran bir kız var çünkü.

Seni artık arkadaş olarak görüyorum seksi gelmiyorsun diyen bi adam için konu açman bile hata. Ben olsam ayrılırdım. Küfür gibi resmen "arkadaş olarak görüyorum".
gerçekten böyle görse ayrılır ama onu da yapmıyor, çözüm bulmak istiyor aklı sıra ya beni yemliyor cinsellik için yada arkadaş gibi olmamak için bişeyleri değiştirmek istiyor..

Uzun süreli ilişkilerde arkadaş gibi olma mevzusu olmuyor. Oluyorsa da nadirdir. 7 yıllık ilişkimde ikimizde birbirimizi arkadaş gibi görmedik. Bence cinsellik yönünde bir adım atmamalısın. Onun istediği bariz belli.. O sana nasıl ilgisiz davranıyorsa sende öyle davranacaksın. Aramıyorsa arama, mesaj atmıyorsa atma.. Böyle yapmana şaşırıp huylanır, sorar. Sende güzelce kendini ifade edersin. Bir erkeğin üstüne çok düşmemek gerekiyor. 7 yıllık ilişkimden yola çıkarak konuşuyorum. Cinselliği sadece bahane ediyor. Yoksa benim 7 yıllık ilişkimde karşımdaki kişinin beni bacısı olarak görmesi gerekirdi değil mi? Sen ağırlığını koy.

haklısınız, ama uzun ilişkilerde ilişki ne yazık ki ilk zamanlardaki gibi kalmıyor. erkeklerde özellikle rahatlıyorlar ve kızı elinde gördükleri için de o telefonu açmazsa da bişey olmayacağını biliyor evli kafası yaşamaya başlıyorlar o yüzden o konuda bişey diyemiyorum sadece ders vermek gerekiyor ve kendimi geri çekmem gerekiyor bunun farkındayım.
yaşlarımız benim 22 onun 23 küçük de değiliz evet.
benden vazgeçememesinin sebebi hem çok iyi biriyim ona karşı her zaman yanındayım güzellik olarak da arkadaşları falan bile x'in bulabilceği en güzel kızsın diyolar güzel eğlenceli bir kızım da o da farkında. bunlardan doalyı vazgeçemiyor belki de. ama deidklerinizi dikkate alacağım.

şu an farklı şehirlerdeyiz bide birbirimizi göremiyoruz 10 gündür ondan doalyı da bir özlem var bende ve üstüne düşesim geliyor daha fazla ama tutacağım dediğiniz gibi.
ona çaba göstereceği alanlar bırakmaya çalışıcam haklısınız, sizin bir öneriniz var mıdır örnek olarak

Tamam olabilir fakat senin iyiliğini isteyerek ''fazlasını'' bekleme hissi verip baskı uygulanma hissine kaptırır mı?

Ben birde bir ''iyilik düşünme'' ve ''duygusal''lık konusunda bir örnek vereyim. Ben bir istisnalık üzeri Cuma günü sözlümün yanına gittim, ve yatılığa kalma düşüncesi yoktu. 3. kattan 1. kata taşındıkları için, kayınpeder işe gidip geliyor kayınvalide tek başına ve sözlüm ile eşyaları teslimata kadar yetiştirmeye çalıştıkları için, annemden nasıl olduysa dün e kadar onlarda kalmak için izin kopardım. Ha yeri geldi benimki arzularını açık etsin etmesin veya o Koltukda uyuyup bana kendi yatağını sunması ile, ayrı kalmak ona zor gelmesine rağmen anlayış ile benim üzerime ne yürüdü nede sorun oluşacak bir noktaya getirdi. Duygusallık ve anlayış budur. Senin olayda ben böyle birşey göremiyorum, belki yanılabilirim çünkü tek taraflı bir açıklama, ama ben kendimi senin yerine koyarak yazıyorum ve benim için aklı oynaşta.

geçrekten mi? nasıl ttuttun kendini ya cidden çok güzel yapmışsın. ya hani o kadar eminler ki çünkü kendilerinden bana mesaj atıyo ben cevabı veriyorum hemen veya aradıgında tuvaletteysem bile cıkıp acıyorum öyle bir durum yani :) su an sen nasıl davranıyosun peki naısl bi değişim oldu verebilceğin bir taktik var mı? :)

Aslında bu aklı da bana bir arkadaşım verdi yoksa ben de dayanamazdım :) mesela her sabah günaydın mesajı atardım son zamnlarda ertesi gün falan cevap veriyodu sinir oluyodum. Ya da aradığımda hep meşgule atıyodu mesajımı görüldü yapıp bırakıyodu. Önce günaydın mesajını atmayı bıraktım :) sonra o yazsa da 7-8 saat sonra cevap verdim. Buna delirdi tabi. Aradı 3. seferde açtım. Bir baktım adam can atıyor benimle konuşmaya :) kendilerini vazgeçilmez sanıyolar ya ufacık uzak tut kendini bak gör nasıl korkmuş. Hep egodan bunlar. Ama çok da abartmamak lazım. Ben 2 gün yaptım mesela o ilgilenmeye başlayınca bıraktım. Ama belki sizinki umursamaz eğer öyle olursa açık açık konuş derim

22 yaşında ve çok iyimsersiniz.

İlişkiler uzayınca bircok kadın ve erkeğin "saldığını" herkes bilir.

Ama bunu karşı tarafın gözüne sokmamak gerektiğini maalesef çok azı bilir ve uygular.

Sizin durum da böyle yani telefonların ilk günkü telaş ve heyecanla açılmamasına amenna ama bunu sizin durumunuzdaki gibi bir taraf ilgi alaka bağlamında kendini paralarken diğeri rahatça "dizi izliyorum" gerekçesiyle yapıyorsa, o taraf genişlik ve rahatlıkta nirvanaya doğru yol almıştır ki erkek arkadaşınız"seni minnoş bir kız olarak görüyorum" diyerek yolları aşmış, nirvanaya ulaşmış.

Subliminali geçip yukarıdan yukarıdan seks mesajı veren ve 23 yaşına gelmiş bir çocuk heyecan hususunda emekli İsmet amca gibi olmasın zaten, konu cinsellik olunca arzular şelale, telefona bir saat sonra dizi bitince yanıt verirken heves yerlerde, bir şey vermeden almak, duygusuz yakınlaşmalar yaşamak derdinde olan bencil bir oğlan var karşımızda.

Siz her açıdan değerlendirin durumu, bahaneler bulmayın herkes zamanla evli moduna geçiyor diye, sizinli evli erkek rahatlığı degil, aradaki farkı yukarıda açıkladım, bir emeğinize, niteliklerinize, bir de çocuğun tutumuna bakın, sizin yaşınızda, fiziğinizde ve emek sarf etme özverisinde bir kız, 23 yaşında bir çocuğu fiziksel yakınlaşma olmadan heyecanlandıramıyorsa orada bir şeyler ters gidiyordur ve bu örnekte yanlış şeritte olan muhatabınız olan çocuk.

bence olayın özü su ıkı cevapta
adam seni yedek buluyor ıyı bırı cıkmazsa da senle devam ama cıkarsa zaten arkadas olarak goruyordum olacak yalnız dızı ızlerken de anacım bı rahat bırakın ya M Miss.Heraa

Bu durumda onun bişeyler yapmaması gayet normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…