- 20 Ocak 2010
- 48.584
- 187.129
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Belkibigunn
Nede olsa burda ki yorumları dinlemiyorsun git evlen sabah akşam konu aç ben buyum diyor işte değişmez değişmeyecek baskalarını görüp görüp iç cekiceksin anca
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne var ki yanında arkadaş varsa neden konuşamıyor sizinle adam size değer vermiyor bunlar hep bahane inanın sizi sevseydi bir mesajınızı beklerdi evlenirseniz çok pişman olursunuz yol yakınken dönün çok üzülürsünüz.Ben zaten hiç aramam o ararsa konuşurum yanimda arkadaş falan oluyor ben aramadan arama diyor bende aramiyorum
Ben bu konulari evlenipte ayrilanlari gördüm ilgisizlik seninkide ondan evlenince zaten hic umursamaz icene is yerinde daha merak edersin evde morelini bozar yorgunumder ilgi gostermes bence erkenken ayril biz evlenince napacaz de boyle odunluk olmaz.Düğün 1.5 ay sonraya düşünüyorlar böyle az zaman kalmışken napabilirim ben![]()
Egerki diger konumu okusaydın böyle konuşmazdın ben surekli konussun demiyorum ki zaten ama böylesi sizcede fazla mesafeli degilmiDiğer konunu bilmiyorum ama her dakika ilgilenmesini niye bekliyorsun
Kaç saat sonra cevap veriyor bunu hesaplıyorsun
Akşamları arıyormuş
Ne olcak yani
Bence mesafe iyidir
Sürekli ne konuşacak zaten
Biri de bana baskı yapsa bende ilgisizleşirim
Suan nisaninlilik dönemi insanin ilgi içini kipir kipir kaynayan dönemler. Bunlar genelde evlenince çıkar sonra bitiyor evlilikler sen iyi düşün.Egerki diger konumu okusaydın böyle konuşmazdın ben surekli konussun demiyorum ki zaten ama böylesi sizcede fazla mesafeli degilmi
Kesinlikle ama kizımız bu kişi adam olsun istiyor olmayacak böyle bir tanıdığım var kardeşlerinin evliliklerine imrenerek bakıyor karilarına davranıslarına falan zamanında nisanliyke ayrıl dediler ayrılmadı şimdi her gün kavga adam öküz değişmicek ziyan ediyorlar kendileriniGüzel kardeşim, neden bu andavallıyı kendine layık görüyorsun. Sen annenin babanın hepsini geçtim, seni yaradanın en sevgili kulusun, kendine bu tavrı layık görme, ben çok yoğunum bahanesine asla inanamam, insan wc de otururken 2 sn yazar
Ailesi evlensin istiyordur. Yaşının geldiğini düşünüyordur. Eve gelince yemeği hazır ütüsü yapılmış olsun istiyordur. Sevgi haricinde yüzlerce sebep sunabilirim ortalama bir türk erkeğinin evlenmesi için. Sanki her evlenen aşkından evleniyorsevmiyorsa neden nişanlanmış ozaman konu sahibiyle, neden hala ayrılmıyor adam![]()
Bence günde 1 kez konuşmak yeterliEgerki diger konumu okusaydın böyle konuşmazdın ben surekli konussun demiyorum ki zaten ama böylesi sizcede fazla mesafeli degilmi
Konu sahibi nişanlı bu şahısla. Adam belki aile zoruyla evleniyor belki evleneyim de hizmetimi yapan bir kadın olsun diye düşünüyor. Hiç olmayan şeyler mi bunlar? Belki de hiç evlenmedi demesinler diye evlenecek olamaz miozaman neden direk ayrılmıyor?
Değişikmiş bilemedim o zaman rest çekmeyi deneyin ben ilgisiz biriyle evlilik yapamam vs gibisindenEvlenmeye çok istekli duruyor şu günler bi gecsede sana kavuşsam diyor bilmiyorum![]()
Çok dogruBence günde 1 kez konuşmak yeterli
Sen çok baskı yapıyorsun böyle olmaz
Üstüne gitme bi rahat bırak
Daha çok yapmaz inat yapmış adam
Sen çalışıyor musun?
Biri tepemde niye bana yazmıyorsun derse bende yazmam
Sen kızsın biraz ağır ol
Nişanlıda olsan sevgilide olsan hatta evli bile olsan baskıcı bir Kadın tüm hayatını bir erkeğin ilgisine bağlarsan bu dünyada hep mutsuz olursun sana söyleyeyim
çok doğru dediniz ben bu açıdan hiç düşünmemiştim..Ailesi evlensin istiyordur. Yaşının geldiğini düşünüyordur. Eve gelince yemeği hazır ütüsü yapılmış olsun istiyordur. Sevgi haricinde yüzlerce sebep sunabilirim ortalama bir türk erkeğinin evlenmesi için. Sanki her evlenen aşkından evleniyorDüzenli hayata sahip olmak istiyorlar. Öyle kodlanmışlar vs vs.