Ilgisiz erkek sevmeyen erkek midir ?

Konu sahibi nişanlı bu şahısla. Adam belki aile zoruyla evleniyor belki evleneyim de hizmetimi yapan bir kadın olsun diye düşünüyor. Hiç olmayan şeyler mi bunlar? Belki de hiç evlenmedi demesinler diye evlenecek olamaz mi
evet olabilir çok haklısınız.. başka bi üye daha yazmış, siz yazdıkça anlıyorum :)

Seven erkek özler kaybetme korkusu yaşar .. eğer iile de o diye tutturur yarın allı pullu gelini olursanız 5 yıl sonra mahkemede ağla ağla helak olursunuz.. abla tavsiyesi..

Bu sizi öpmüyordu değil mi?
O konuda da yazmıştım. Herkes utangaç dedi ben öyle düşünmüyorum. Artık farklı yönelimde mi? Sizi mi sevmiyor mu bilmem. Karıştırdıysam kusura bakmayın.

Erkek arkadasimda gercekten cok yogundur bazen asiri yorgun gelir eve ama her gece arar konusur gunumu sorar uyumadan sesini duyayim dedim der cok bitik durumda olsa dahi 1 saatten asagi surmez genelde aramalarimiz. bu davranisindan dolayi sevdigini bilirim
Yani ozetle seven deger veren insan size ne olursa olsun vakit ayirir bundan emin olun
Hatta sizin sesinizle dinlenir

Ya burda adamı yerin dibine sokmuşsunuz
Yok sevmiyor yok bilmem ne
Sevmese niye evlensin ya?
Niye konu sahiplerini yanlış yönlendiriyorsunuz?
Kız etkileniyor belli
Adam her gün arıyor soruyormuş
İş yerinde yapmıyormuş
Bu mu yani
Hayır çok merak ediyorum sizin eşleriniz ne yapıyor acaba sabah akşam yazıyor heralde iş yerindeyken
İşi gücü olan insan zaten yapamaz bunu ya
Bide kız üstüne giderse hiç yapmaz
Biraz kendini çek ne oluyor ona bak
İyice soğutucan kendinden
Bunaltmayın adamları
Bi hobiniz olsun arkadaslarınız olsun kendi hayatınız olsun biraz ya
Koşan değil koşulan olun !
Eşim mesaide. Denemek için yazdım. Okur okumaz cevap yazdı. Evlilik nişan çıkma vs 9 yıl oldu bizim.
Ayrıca beni öpmüyor diye de konusu vardı. Konuya yorum yapıyoruz. Daha sonra verdiği detayları okuyan var okumayan var. Güncellesin tekrar bakalım.

Aynı durumu yaşadım hemde senelerce. Nişanlı değildim ama sevgiliydik. O da bana seviyorum ama sürekli yazamam edemem derdi. Ama 101 oynamaya gitmeye arkadaşlarına yazmaya vakti vardı. Maalesef Sevmiyor. Sevse zamanı olmasa bile zaman yaratmaya çalışırdı.

Kızlar artık sinirden elim ayağım titriyor oynadığı okey ortak hesabımız sosyal medya üzerinden masama bir adam geldi ve bana x ayşe yanimda seni soruyor dedi oyunu nisanlimin oynadığını zannetti ayşe kimdi dedim yarın gelir anlatırım dedi anladı heralde benim oldugumu ayşe ne alaka ne diye soruyor benim.nisanlimi artık kafayı yicem yaa

Nisanlandigimizda ,İstanbul a tayinim cikmistı.Neredeyse her tenefuste arardı nişanlim.Ogretmenler Odasinda göze batmıştım.Bunu niye yazıyorum biliyo musun bu hayatta gercekten ilgilenen erkekte var.Evlenince zaten azalacak ilgi ,şu an hiç yok,evlilikte ölü taklidi yapacak herhalde.

Seven adam cevap yazar....
Kızlar artık sinirden elim ayağım titriyor oynadığı okey ortak hesabımız sosyal medya üzerinden masama bir adam geldi ve bana x ayşe yanimda seni soruyor dedi oyunu nisanlimin oynadığını zannetti ayşe kimdi dedim yarın gelir anlatırım dedi anladı heralde benim oldugumu ayşe ne alaka ne diye soruyor benim.nisanlimi artık kafayı yicem yaa
Ya ayşe kim denir mi? Neyse sakin olun. Anlamadan. Heyecan yapmayın.

Muhtemelen okeyde orti yapmış
Hatta ortiler
Bende arada oynarım çaprazımdakiler flört ediyor sanarım sonra biri diğerine ee sen evliydin demi der oda evet sende evlisin dimi der evet der konuşmaya devam ederler
Çok laçka bir ortam ben sohbeti komple kapattım bu sebepten
Sırf oyun için gelen var ortam yapmaya gelen var

Ben ilgi severim gün içinde yazsın akşam saatlerce konuşayım isterim, başka bir arkadaşımda ben ilgiden hiç hoşlanmam her gün mıç mıç ne o öyle der. Bu kişiden kişiye göre değişir. Ama siz sevgi varsa bile bu şartlarda yapabilir isiniz onu düşünün bence. Bir ömür bu adam beni seviyor mu acabalarıyla hayat geçer mi bilemem tabi.

Canım çok zor ama böyle adamlar hiç değişmiyor evlendikten sonra daha da azalıyor
Benim eşim hiç romantik değildi nişanlıyken
yaptığı jestler olmuştu ama gerçekten yöntem çok bilmezdi evlenince doğal haline dönüyor nişanlıyken bırak 5 saatl 1 saat cevap yazmasa sinir olurdum
Biz şimdi alıştık birbirimize
Ama seninki çok çok ekstrem bir durum
Hem ilgisiz hem cinsel çekin yok
Benim ki durduramıyordu kendini bu konuda yani her yönden eksi gerçekten ciddi ciddi düşün bile bile lades deme
Gene diyorum arkadaşım aynı sen gibiydi sinir krizi geçirdi
Senin beklentilerini karşılamak için çaba YÖK
Ben de paravan bir evlilik olduğunu düşünüyorum

Eşim mesaide. Denemek için yazdım. Okur okumaz cevap yazdı. Evlilik nişan çıkma vs 9 yıl oldu bizim.
Ayrıca beni öpmüyor diye de konusu vardı. Konuya yorum yapıyoruz. Daha sonra verdiği detayları okuyan var okumayan var. Güncellesin tekrar bakalım.
Muhafazakar olduğu için öpmemiş
İstemediği için değil
Senin eşinin belki yoğun bir işi yoktır
Valla sadece aramak sormakla olsaydı ooo yani

Back
X