O kadar boş konuşuyorsunuz ki, sizin bildiklerinizi ben unuttum. Evlilik öyle çocuk oyuncağı değil, ha diyince boşanılmıyor. Çocuk oyuncağıymış gibi yorum yapmayın. Bu tavsiye alma amaçlı açılmış bir soru, yargı dinlemeye gelmedim. Artı hayat dersi olarak mesaim yeterince var yani doğruyu yanlışı ayırt etmesem zaten soruyu buraya taşımazdım. Edebiyatı kesin. Kendi hayatınıza bakın, insanları kıskanmayında bence. Bu size zarar verir. Tabi ki olumlu tavsiyeye açığım verende oldu zaten ama kimse kimseye cahil muamelesi yapamaz dedigim gibi sizin bildiklerinizi ben UNUTTUM. Çevremde bir çok evli var. Hiçbir bilginiz yok evlilik konusunda. Mutlu iseniz kendi işinize bakın başkalarının evlilik kurumuna burnunuzu sokmayın.
Ben saha çok boşanma davalarına bakan bir avukatım

yani evlilik sorunlarına ve ayrılıklara çok da yabancı değilim. Gerçekten sizi, sizin evliliğinizi kıskanılacak bir evlilik olarak mı görüyorsunuz? Siz söylediniz kocanızın sizinle geçirdiği her saatin hesabını tutup, koştura koştura arkadaşlarıyla buluşmaya gittiğini, sizinle evde bile ortak vakit geçirmediğini.
Ben sizin gibi kadınları çok gördüm , siz kendinizi , evliliğinizi , aşkınızı! Çok özel zannediyorsunuz ama değilsiniz. Aslında son derece sıradan , evlilikte kocası tarafından ihmal edilen, emek harcanmayan , boş verilen bir kadınsınız.
Evliliğiniz o kadar iyi , muhteşem olsa burada konu açmazdınız, ya da kocanıza yalvarmanıza defalarca söylemenize rağmen ihmal edilmezsiniz, bir evliliğin içinde yalnız bırakılmış hissetmezdiniz.
Kocanız çok net bir şekilde ne yaptığını biliyor ve bilerek yapıyor. Gerçekler sizi üzdüyse , bu benim suçum değil , sizi ihmal eden , sizinle vakit geçirmek istemeyen kocanızdır.
Siz belki birgün düzelir diye hayal kurun, burda 10 yıllık evliyim kocam beni ihmal ediyor , benimle vakit geçirmiyor diye açılan çok konu var , onlar gibi konu açarsınız..
Gerçek durumu özellikle kocanızın durumunu anlamanız önemli , Çünkü bir evlilik bir gün kocamı değiştiririm umudu ile hareket ederseniz , hayal kırıklığı kaçınılmaz. Sadece gerçek durumu kabullenerek değişim sağlayabilirsiniz. Kocanız sizinle vakit geçirmek istemiyor , rahatsız olduğunuzu söylediniz ve bir değişim sağlamadı , şimdi yapmanız gereken ne ise ona karar verir ve ona göre hareket edersiniz.
Derseniz evet ihmal ediyor , evet benimle vakit geçirmek istemiyor ama benim için evli olmak önemli boşanmayacağım, üzerine 2 çocuk yapacağım siz bilirsiniz , sizin kararınız.