• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilgisiz eş

alattım canım defalarca hep kendimde aradım değişmeye çalıştım her türlü yolu seçtim ama sonuç beni de soğutmaya başladı kendinden. çok üzülüyorum gerçekten
Valla ne diyeceğimi bilemedim şimdi canım..
Biraz telini falan çaktırmadan karıştırın bi bakalım...
 
benimde kafamda bu ihtimaller canlandı özelliklede bugün bunu yazdıktan sonra günlerdir gün içinde hiç aramıyorum onu o arasada soğuk konuşuyorum hiç aşkım canım demiyorum bile ama hiç değişmiyor
Gec gelmeleri oluyor mu ya da sehir disina çıkmaları
 
Aldatma konusunu bilemem vebal almayayım şimdi ama sinirli olmadığı bir gün alın karşınıza tamamı ya da saçmalamayı cevap olarak kabul etmiyorum normalin bu değil o zamanları da yaşadım beni kandıramazsın deyin. Ama her şeyi göze alın sıkıştırınca kavga edebilirsiniz. Yine de gerçeği bilmek en iyisi diye düşünüyorum.
 
ben tam beceremesem de sizde onu geçirmemeye fazla yüz göz olmamaya devam edin erkek milletinin kafasına çok zaman geçince dank ediyor.işte insan kafasına takmasa ne güzel dicem de bende tam beceremiyorum. becerenler de çok güzel kırdığına pişman edip süründürüyor.önceden acırdım fakat sürünsün.

Normal ruh hali değil bunlar, umarım yazınızda samimi değilsinizdir. Sözlerinizle başlık sahibine yardımcı olmaya mı yoksa aklını karıştırmaya mı çalışıyorsunuz anlamıyorum. Bahsettiğiniz insanlar sizin eşleriniz, hayat arkadaşlarınız. Madem bu kadar eziyeti reva görüyorsunuz boşanın o halde, hem siz ve hemde eşleriniz rahat etsin. Hayat kısa ve birbirinizi kırdığınıza, eziyet ettiğinize değmez. Kaldı ki böyle süründürmek şeklinde ifadeler hoş değil, bunu biliniz. Gün gelir ve o eziyetlerin mutlaka bir geri dönüşü olacaktır. Sonrasında da ahlanıp puflanmalar çare olmaz noktaya gelir. Dikkat edin o yüzden.

Forum genelinde '' Bencil ol '' şeklinde ifadeleri sürekli duyuyorum fakat sağlıklı bir ilişki bu şekilde yürümez. Herşeyden önce '' ben '' ifadesi yok artık, ''biz'' olmalıdır. Tatlı dil çok fazla problemi çözmek için yeterlidir çoğu zaman, o yüzden sakin bir şekilde konuşma yoluna gitmeni tavsiye ederim. Tabi bunu yapmadan önce öz eleştiri yap ve hatalı bir davranışın olmadığından emin olup o şekilde konuşmaya başla. Şayet varsa da özür dilemekten korkma, çoğu insan beceremez bunu çünkü olgunluk ister ve büyük bir erdemdir aslında. Hele küsmek veya kendini geri çekmek şeklinde pasif davranışlara hiç girme, bu tip hareketler genelde sorunun daha çok ilerlemesine sebep olur.

Çözersiniz sorunları kafana takma, ama tabi samimi, yapıcı ve sakin şekilde konuşmayı öğrenmeniz lazım ilk etapta. Rahat olun yahu karı-kocasınız siz neticede. Sizi sizden iyi tanıyan bir insan daha olmamalı dünyada da ahirette de.
 
ne yapayım sence napıcamı bilmiyorum
Ablacım bence bi kontrol et telefonunu konuşmalarına rehberine erkekler dahil bak.. Eve geliş gidiş saatlerinde dengesizlikler oluyormu dikkat et..Emin ol aldatıldığından yada aldatılmadığından sonra tekrar yaz bakayım..
 
Çift terapisine gitmek istediğinizi, kabul etmezse boşanmaktan başka çare bırakmadığını söyleyin. Böyle bir evlilik çekmek zorunda değilsiniz, çok yıpratıcı.
 
ben tam beceremesem de sizde onu geçirmemeye fazla yüz göz olmamaya devam edin erkek milletinin kafasına çok zaman geçince dank ediyor.işte insan kafasına takmasa ne güzel dicem de bende tam beceremiyorum. becerenler de çok güzel kırdığına pişman edip süründürüyor.önceden acırdım fakat sürünsün.
mevzu sürünmeyse bi şekilde bende yapabiliyorum onu ama bu defa başka bir his var içimde
 
kızlar 6 yıllık evliyim. bir 6 yıl da çıkmamız nişanllıığımız falan sürdü. yıllarımı verdiğim adama. lakin artık çok eskidik herhalde. hiç benle ilgilenmiyor. varmışım yokmuşum belli değil. her fırsatta kırıcı konuşmalar ve sürekli sesini yükseltir oldu bana. küsüyorum ilgilenmiyorum. farkında bile değil. 2 sabahtır geçirmiyorum o hiç bişey yokmuş gibi davranıyor. ne düzeltmek için bir şey yapıyor nede benle tartışmaya giriyor bu uzun bir süredir böyle. son dönemde maddi olanaklarını biraz fazla göz önünde tutmaya başladı. hiç böyle değildi eskiden resmen kişilik değiştirdi. bilmiyorum ya kafam karışık

Bu erkekler yok mu bu erkekler hepsi aynı gibi klişe bir cümle kurmayacağım da. Genel olarak bu erkeklerin hepsi kalas, odun, kütük ve tahta :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben reklam için geldim, günlerdir sitede reklam yapıyorum, bir daha yapmayacağım, reklam rekabet yönetmeliğine aykırı olarak haksız tesirle örtülü ticari reklam yaptığım için özür dilerim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence karsiniza alip detaylica bi konusmayi deneyin derim..
 
Ben reklam için geldim, günlerdir sitede reklam yapıyorum, bir daha yapmayacağım, reklam rekabet yönetmeliğine aykırı olarak haksız tesirle örtülü ticari reklam yaptığım için özür dilerim.

sıktın ama reklam yapmak için konuları hortlatıp durma..
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Erkekler boyledir.Bikac yil gectikten sonra ilgi sifira iner.Asagilama baslar.Bazi erkekler icin diyorum tabi.Senin yapabilecegin bsy yok canim.Benim basimdaki de ayni:((
 
Back
X