İlgisiz eş

Kamrhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2020
1.551
421
73
26
İyi akşamlar hanımlar. Burası olmasa derdimi anlatabileceğim kimse yok. Her halimize şükür ama bitmeyen dertlerim den birisi de eşim. 1 ay öncesine kadar eşimle boşanıyorduk. En büyük sebep ise sürekli kayınvalidem ve görümcemin evliliğimde başrolde olması. Hanımlar eşim benimle hiç ilgilenmiyor. 2 aydır işsiz işte çalışırken yanıma yorgunum diye gelmezdi şimdi ise isteksizlik başladığını öne sürüp gelmiyor. Bende haşimato çıktı sebepsiz kilo alıyorum buna bağlı olarak. Beni beğenmediğini düşünüyorum çok özür dileyerek yazıyorum kusura bakmayın daha 23 yaşındayım ama hiç cinsel hayatım kalmadı 2 haftada 1 oluyor cinsel lik. Çok sıkıldım daraldım. Kendi anneme gitsem özledim gel demez asla sadece kızımı özledim gelin der. Uzun zamandır sağlıkla sınandım birde eşimin ilgisizliği çok üzülüyorum bu şekilde evlilik de istemiyorum resmen eşimden soğudum. Hayatında başkasının oldugunu düşünmüyorum kesinlikle ama neden böyle bana karşı bilmiyorum

İyi akşamlar hanımlar. Burası olmasa derdimi anlatabileceğim kimse yok. Her halimize şükür ama bitmeyen dertlerim den birisi de eşim. 1 ay öncesine kadar eşimle boşanıyorduk. En büyük sebep ise sürekli kayınvalidem ve görümcemin evliliğimde başrolde olması. Hanımlar eşim benimle hiç ilgilenmiyor. 2 aydır işsiz işte çalışırken yanıma yorgunum diye gelmezdi şimdi ise isteksizlik başladığını öne sürüp gelmiyor. Bende haşimato çıktı sebepsiz kilo alıyorum buna bağlı olarak. Beni beğenmediğini düşünüyorum çok özür dileyerek yazıyorum kusura bakmayın daha 23 yaşındayım ama hiç cinsel hayatım kalmadı 2 haftada 1 oluyor cinsel lik. Çok sıkıldım daraldım. Kendi anneme gitsem özledim gel demez asla sadece kızımı özledim gelin der. Uzun zamandır sağlıkla sınandım birde eşimin ilgisizliği çok üzülüyorum bu şekilde evlilik de istemiyorum resmen eşimden soğudum. Hayatında başkasının oldugunu düşünmüyorum kesinlikle ama neden böyle bana karşı bilmiyorum
Şartlar uygunsa bi an önce bosanin bence zaten bir ay önce de nerdeyse bosaniyorduk demişsiniz. Eşinizin davranışları hic normal değil. Siz karşı sevgisi olsa ilgisi olur bence . İlgisizlik demek sevgisizlik demek

Bu annelerden,görümcelerden sıkılmıyor da neden eşlerden sıkılıyor bu adamlar acaba.Evlenmeseler de insanlara sebep olmasalar keşke.Azalarak bitesiceler. Anacı,abici,babacı,ablacı olan,ailesini evliliğine karıştıran sünepe adamlar evlenmesin.
Ben de ablayım, anne de olacağım inşallah.Gelinimizle kardeş gibiyiz,Allah nasip ederse kayinvalide de olacağım ilerde.Gelinimi de oğlumdan ayırmam,işlerine karışmam.Bana değil eşine düşkün olsun oğlum.Zerre gocunmam.
Zor böyle adamlar ömür törpüsü başka bisey değil.
İlgisiz,ailesine sınırsız tahammül ve sevgi gösterirken eşine yetersiz kalan adamcıklar yalnız yaşlanmalı.😏

Bu annelerden,görümcelerden sıkılmıyor da neden eşlerden sıkılıyor bu adamlar acaba.Evlenmeseler de insanlara sebep olmasalar keşke.Azalarak bitesiceler. Anacı,abici,babacı,ablacı olan,ailesini evliliğine karıştıran sünepe adamlar evlenmesin.
Ben de ablayım, anne de olacağım inşallah.Gelinimizle kardeş gibiyiz,Allah nasip ederse kayinvalide de olacağım ilerde.Gelinimi de oğlumdan ayırmam,işlerine karışmam.Bana değil eşine düşkün olsun oğlum.Zerre gocunmam.
Zor böyle adamlar ömür törpüsü başka bisey değil.
İlgisiz,ailesine sınırsız tahammül ve sevgi gösterirken eşine yetersiz kalan adamcıklar yalnız yaşlanmalı.😏
Ne güzel yazmışsınız kızım babanesindryken günde 10 kez arar ama ben ve kızım dışardayken 1 kere arar böyle oldugunu bilsem hiç yola çıkmazdım

İşsizlikte bi sebep ilgisiz olmasına. Çalışırken de böyle miydi

Bence aile terapisi deneyin. Yaslarinuz cok genc ve ortada bir cocuk var. Sunu da eklemek isterim kronik rahatsizliklar/hastaliklari en negatif etkileyenler stres ve üzüntü. Kendinizi bu konuda korumaniz lazim. Esinizle isleri düzeltemezseniz kendi sagliginiz icin cekmektense bosanin, ama önce profesyonel destek almayi deneyin. Cok gecmis olsun bu arada

İki aydır eşinizin işsiz olması da kavgaları arttırıyor, cinselliği azaltıyor olabilir. İşsiz kalmak bir erkek için çok zor olsa gerek. Öncesinde nasıldı?

İşsizlikte bi sebep ilgisiz olmasına. Çalışırken de böyle miydi
Tabiki gelir eve TV izler yanıma gelmez gece yataga gecince iyi geceler der yatar uyur. Ben ilgi bekleyince aynı evdeyiz nasıl ilgi göstereyim daha diye söylenir yoruluyorum diyr bahane uydururdu şimdi ise aklına bile gelmez cinsel hayatımız ben yanaşınca bahane uydurur

İki aydır eşinizin işsiz olması da kavgaları arttırıyor, cinselliği azaltıyor olabilir. İşsiz kalmak bir erkek için çok zor olsa gerek. Öncesinde nasıldı?
O zaman da aynıydı sadece çalışıp yoruluyorum bahanesi vardı. Doğumdan kalan kilomu veremedim beni ilgi çekici bulmadığına eminim yeni evliyken hep bunları söylerdi artık bir güzel sözü bile yok

O zaman da aynıydı sadece çalışıp yoruluyorum bahanesi vardı. Doğumdan kalan kilomu veremedim beni ilgi çekici bulmadığına eminim yeni evliyken hep bunları söylerdi artık bir güzel sözü bile yok
Kaç yıllık evlisiniz ? Ne zaman doğum yaptınız?

2.5 yıl. 6 ay önce doğum yaptım
Hayırlı bir evlat olsun inşallah.
Bence kurtarılabilir bir evlilik. Kilodan kendiniz de rahatsız iseniz biraz egzersiz tarzı şeyleri deneyin düzenli olarak. Sanırım spor salonuna hem bebekten dolayı hemde maddi sebeplerden dolayı şuan gidemezsiniz. Spora yönelik ücretsiz videoları izleyin, evde her gün mutlaka düzenli yapın. Hem kafanız dağılmış olur, özgüven kazanırsınız. Veremiyorsanız ve sağlık probleminiz yoksa da kafaya çok takmayın. Kadını güzel yapan şey sadece kilosu değildir.
Eşiniz çalışırken gerçekten yorgun olabilir, şuan ise gerçekten işsizlik bunalımında olabilir. Biraz uzak kalmayı deneyin isterseniz, belki iyi gelir. Ben hemen boşan diyemedim bilemiyorum :) İnşallah düzelirsiniz.

Eşin senden soğumuş. Zaten bir ay önce boşanma aşamasına gelmişsiniz. Annesinin evine gönder. Sen gitme, onu gönder.

Erkek beyninde sevişmekle sevmek doğru orantılı değil. Sevmeden de sevişiyorlar mesela. Sadece cinsellik az diye sevmiyor deme bence. Boşanmanın eşiğinden dönmüşsünüz belliki başka sorunlarınız var. O zamanki öfkeler dinmediyse soğukluk ondan olabilir. Ama aranızd büyük bir aşk kalmamış yıpranmışsınız orası kesin.
Yeniden ısınmak için eski kötü anıların yerine yeni güzel anılar koymayı deneyin.

Back
X