• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilgisiz isteksiz koca yardım lütfen

Tazeanne77

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mart 2024
104
40
18
arkadaşlar kısa kesecem yardıma ihtiyacım var,yaşlarımız 29 5 aylık bebeğimiz var ,2 yıllık evliliğimiz var .evliliğin 3. Ayından beridir kocamda borçların vermiş olduğu stres var kendi işi dışında ek ise de başladı ne gecesi var ne gündüzü aşırı yoğun özel hayatımız yok denecek kadar az gebelikte çok çok azdı zaten bebekten sonra da 2-3 anca o da benim yanaşmamla ,ben talep edince oluyor ama o da yorgun değilse bana birkaç defa salak aptal demişti birkaç kavgada sesini yükseltti ,bir kaç defa acillik oldum kaygılanmadı küçümsedi geçer dedi ,beni zorla ikna etti evliliğe çok aşıktı ,konuştum dedim erkek adamsın hiç mi ihtiyacın yok bazı durumlara hayattan zevk alamadığını hiç bir şeyin mutlu etmediğini söyledi ama inanmıyorum ona işleri güzel gidince veya arkadaşlarıyla buluşunca gayet de keyifli ,ailesine de konuuu açtım ama detay vermeden konuştular onunla yaptığı tek şey gülmek oldu ,bu zamanda kolay mo para kazanmak kumar mı oynuyorum içki mi içiyorum ailem için çalışıyorum diyor başka bisi demiyor şu an küsüm ben adım atmasam o konuşmaz konuşursa bile farklı bir konudan başlar her şeyin üstünü örter yapay zekayla konuştum sessiz dur kendi köşene çekil dedi öyle yapıyorum ama nereye kadar uffff

Siz talep edince oluyor olmasaydı tamam da, bu anlattığınız şartlarda normal duruyor.
Siz doğumdan önce çalışmıyor muydunuz?
Genelde ilk kanı eşinize destek oluyor musunuz şeklinde oluyor.

Siz talep edince oluyor olmasaydı tamam da, bu anlattığınız şartlarda normal duruyor.
Siz doğumdan önce çalışmıyor muydunuz?
Genelde ilk kanı eşinize destek oluyor musunuz şeklinde oluyor.
Bazen olmuyor yorgunum diyor ama telefonla video izliyor saatlerce ,,evet çalışıyordum özel sektörde doğumdan sonra çalışmadım yani maddi desteğim var

Bunu sizi linçlemesinler diye sormuştum, çalışmanız iyi olmuş.
Bence durum normal gibi, erkeklerin çoğunda zaten Madonna sendromu oluyor.
Siz de hormonel değişiklikten ötürü böyle düşünüyor olabilirsiniz.
Evliliğiniz kötüydü de düzelsin diye çocuk yaptıysanız bilemem.

Çocuk yaptığımız dönem yine yoğundu ama en azından sebeklik yapardı peşimden koşardı öperdi severdi ,şimdi sıfır neredeyse ,peki size şunu sorayım babalar günü için hediye almıştım onu verip ilk adımı atayım mı? Bunu yaparsam kendimi çok kötü hissederim diye korkuyorum hep ilk adımı atmaktan sorumları konuşmak yerine kapatmaktan yoruldum

İş gogun calismasi bahane sen teklif edince yorgun ama elinde telefin alınca video izlemesi arkadaşlarıyla beraberken başka bir kişiliğe bürünüyorise eşinin sana karşı isteksizliği var

Açıkçası depresif ruh hali (borç veya yorgunluk nedeniyle) ilişkinizi etkiliyor olabilir.
Ben de şu an öyle bir dönemden geçiyorum. Arkadaşlarımla şakalar gülüşmeler vs ama kendi korumalı alanımda (yani evimde) ruh halimi düzeltemiyorum. Kimseyle konuşasım yok, elim kolum oynamıyor. Diğer yandan durmadan KK'dayım.
Neden bunu anlatıyorum. Dışarıdaki hali ve evdeki hali farklı olabilir ama bu muhtemelen roldür. Elinde durmadan tlf olması oyun oynaması vs de eğlendiği anlamına gelmez.
Maddi sıkıntılar bu tip isteksizliklere sebep olabilir.

İş gogun calismasi bahane sen teklif edince yorgun ama elinde telefin alınca video izlemesi arkadaşlarıyla beraberken başka bir kişiliğe bürünüyorise eşinin sana karşı isteksizliği var
Bunu da söyledim psikoloğa git dedim tamam dedi ama gitmedi ilaç aldı kullandı istek için o da bir defa sadece

bence sosyologlar için cevher gibi bu site. gözlemlediğim kadarıyla evliliklerde temel 3 sorun: aldatma, c. ilişki eksikliği ve gaylik. ebboooo, her 5 sorudan 3ü bu konularla ilgili. bence boşanın. bu arada ekşi`deki kadınlar kulübü başlığında sitedeki üyelerin her sorununu yazana boşan demeleri nedeniyle eleştirildiğini okumuştum ancak çok saçma bir eleştiri. bu sorunları yaşayan bir kadına ne denir ki başka.

gerçekten boşanın kötü bir hayat bu. hakettiğiniz bu değil.

Açıkçası depresif ruh hali (borç veya yorgunluk nedeniyle) ilişkinizi etkiliyor olabilir.
Ben de şu an öyle bir dönemden geçiyorum. Arkadaşlarımla şakalar gülüşmeler vs ama kendi korumalı alanımda (yani evimde) ruh halimi düzeltemiyorum. Kimseyle konuşasım yok, elim kolum oynamıyor. Diğer yandan durmadan KK'dayım.
Neden bunu anlatıyorum. Dışarıdaki hali ve evdeki hali farklı olabilir ama bu muhtemelen roldür. Elinde durmadan tlf olması oyun oynaması vs de eğlendiği anlamına gelmez.
Maddi sıkıntılar bu tip isteksizliklere sebep olabilir.
Peki ben ona çözüm sunuyorum rahatlatıcı çözümler neden etki etmiyor ,yemeğe çıkalım diyorum yemekte de telefon sohbet edelim desem konu hep işi oluyor ama arkadaşlarıyla çıkınca beni arayınca sesi çok canlı çok enerjik

Vala kimse beni 29 yaşında sağlıklı bir erkeğin yorgun olsa bile 5 ayda 3 kez cinsellik o da kadının zoruyla isteyeceğine bununda normal olacağına kimse inandıramaz
Ya adam karısını bitirmiş kafasında
Ya başka ilişkisi var
Ya da bir sağlık sorunu var
Ha kendi işini kendi görüyordur o da olabilir :olamaz:
Normalmiş yaradılışa ters neyi normal

bence sosyologlar için cevher gibi bu site. gözlemlediğim kadarıyla evliliklerde temel 3 sorun: aldatma, c. ilişki eksikliği ve gaylik. ebboooo, her 5 sorudan 3ü bu konularla ilgili. bence boşanın. bu arada ekşi`deki kadınlar kulübü başlığında sitedeki üyelerin her sorununu yazana boşan demeleri nedeniyle eleştirildiğini okumuştum ancak çok saçma bir eleştiri. bu sorunları yaşayan bir kadına ne denir ki başka.

gerçekten boşanın kötü bir hayat bu. hakettiğiniz bu değil.
Aklıma geliyor ama bebekten dolayı ve acele etmek istediğimden dolayı duruyorum çift terapisi önerdim istemedi online görüşme falan istemiyor resmen diyor ki bana dokunma beni eleştirme benden bir sey isteme eve ekmek süt almayı babalık be kocalık sanıyor

Vala kimse beni 29 yaşında sağlıklı bir erkeğin yorgun olsa bile 5 ayda 3 kez cinsellik o da kadının zoruyla isteyeceğine bununda normal olacağına kimse inandıramaz
Ya başka ilişkisi var
Aynısını söyledim ona da ya dedim senin o anda ben ne olursam ne durumda olursam olayım üstüme atlaman lazım bana dediği şey rüyada oluyor o iş bilmem ne zırvaladı

Ya başka ilişkisi var
Ha kendi işini kendi görüyordur o da olabilir :olamaz:
Kendimi sapık gibi hissediyorum 😭

Çocuk yaptığımız dönem yine yoğundu ama en azından sebeklik yapardı peşimden koşardı öperdi severdi ,şimdi sıfır neredeyse ,peki size şunu sorayım babalar günü için hediye almıştım onu verip ilk adımı atayım mı? Bunu yaparsam kendimi çok kötü hissederim diye korkuyorum hep ilk adımı atmaktan sorumları konuşmak yerine kapatmaktan yoruldum
Bazen yeni bebegin sorumlulugunda erkekler bunalima giriyor ( asla anlam veremiyorum ) ,
Sadece emin olduğum tek birşey var babalik sonradan öğreniliyor.
Bebeğiniz biraz daha büyüsün babasıyla gülsün oynasın o zaman durum farklı olabilir.
Tavsiyem bebegi babasıyla bırakın, bebekli arkadaslarinizi evinize davet edin yada dışarıda buluşun.
Babaligi tatmasi için fırsatlara siz itin, belki faydasi olur.
Eğer olmazsa psikolojik destek, cift terapisi alabilirsiniz.

Bazen yeni bebegin sorumlulugunda erkekler bunalima giriyor ( asla anlam veremiyorum ) ,
Sadece emin olduğum tek birşey var babalik sonradan öğreniliyor.
Bebeğiniz biraz daha büyüsün babasıyla gülsün oynasın o zaman durum farklı olabilir.
Tavsiyem bebegi babasıyla bırakın, bebekli arkadaslarinizi evinize davet edin yada dışarıda buluşun.
Babaligi tatmasi için fırsatlara siz itin, belki faydasi olur.
Eğer olmazsa psikolojik destek, cift terapisi alabilirsiniz.
Hiç bir şey yapasım kalmadı inanın ben de tükendim bebeğini seviyor agu gugu bişiler diyor zaten bebis küçük bana bagımlı ,aldım bir sayfa dedim al ne istediğini neyden şikayetçi olduğunu yaz düzelteyim tek dediği şey saygı sevgi istiyorum anlam veremiyorum neyin sevgisizliğimi saygısızlıhını gördün de bunu talep ediyorsun

Ya sen normalsin canım
Neden evlendin o koca kocalığını yapmayacaksa ondan çok daha iyi ev arkadaşı bulabilirsin
Bu iş boşanmaya bile götürür normalleştirmesin ve haberi olsun
Ona dedim ev arkadaşım gibisin ..sıfır tepki sıfır üzülme

Peki hanımlar şu an su dk napayım ailemle bu konuları konuşamıyorum siz akıl verin ,evde değil konuşmadan çıktı dönünce hiç bir şey olmamus gibi mi yapayım yoksa köşeme çekildim sessizde devam mı edeyim

Back
X