- 7 Mart 2024
- 104
- 40
- 18
- Konu Sahibi Tazeanne77
arkadaşlar kısa kesecem yardıma ihtiyacım var,yaşlarımız 29 5 aylık bebeğimiz var ,2 yıllık evliliğimiz var .evliliğin 3. Ayından beridir kocamda borçların vermiş olduğu stres var kendi işi dışında ek ise de başladı ne gecesi var ne gündüzü aşırı yoğun özel hayatımız yok denecek kadar az gebelikte çok çok azdı zaten bebekten sonra da 2-3 anca o da benim yanaşmamla ,ben talep edince oluyor ama o da yorgun değilse bana birkaç defa salak aptal demişti birkaç kavgada sesini yükseltti ,bir kaç defa acillik oldum kaygılanmadı küçümsedi geçer dedi ,beni zorla ikna etti evliliğe çok aşıktı ,konuştum dedim erkek adamsın hiç mi ihtiyacın yok bazı durumlara hayattan zevk alamadığını hiç bir şeyin mutlu etmediğini söyledi ama inanmıyorum ona işleri güzel gidince veya arkadaşlarıyla buluşunca gayet de keyifli ,ailesine de konuuu açtım ama detay vermeden konuştular onunla yaptığı tek şey gülmek oldu ,bu zamanda kolay mo para kazanmak kumar mı oynuyorum içki mi içiyorum ailem için çalışıyorum diyor başka bisi demiyor şu an küsüm ben adım atmasam o konuşmaz konuşursa bile farklı bir konudan başlar her şeyin üstünü örter yapay zekayla konuştum sessiz dur kendi köşene çekil dedi öyle yapıyorum ama nereye kadar uffff