- 5 Ağustos 2014
- 599
- 571
- 303
- Konu Sahibi gullerinsavasi95
-
tipik bana güvenmiyosun sendromuMerhaba Arkadaslar,
Ben 1.5 yillik evliyim, evdeyken esimle hicbir problemim yok ilgi durumu gayet normal ama ben ne zaman ailemin yanina gelsem evden uzaklassam. Ciddi anlamda bir ilgisizlik durumu olusuyor. Ben 3 gun mesaj atmasam atmaz o derecede. Ben atinca, geri donuyor oda 1-2 saat sonra atiyor bazenn hic cevaplamiyor yada ters cevap veriyor. Simdi diyeceksinizki adam mesajlasmayi sevmiyordur? -E o zaman bu telefonlarin arama ozelligide var. Diyeceksinizki telefon elinde yazmaya useniyordur? Telefon surekli elinde "Bizim Ciftlik sahil, topeleven, torwnship" vs. Baģimlisi oldugu oyunlar var oynadiğı. Ben ona mesaj attikcada. Bana resmen " surekli mesaj atip mesajlasmak istiyorsun ama ben oyundan surekli cikip sana cevap veremem. Bilerek mesaj atiyorsun, beni mesgul etmek icin cunku aklin hep bende napiyor acaba vs. Dedi resmen. Bu mesaj atmama durumu, aramama durumu beni çok boguyor daha 1.5 yillik evliyim acaba bi 10yil sonra nolurki bu durum?
Annemde aynisini soyledi dun oglen 3den beridir hic yazmadim iyi geceler bile demedim. Bugun bana kendisi cok guzel ginaydin mesaji atmis :))
Bizde onları öyle kabul edelim napalim canim huylu huyundan vazgeçmiyor,yarın oburgun çocuk olunca ancak o zaman görürüz degisiyorlarmi degismiyorlarmiAynen cnm ya nolucak bizim bu kocalarin durumu. Benimkide bilgisyardan kalkmaz resmen hastalik olmus. Hayir aldatmasindan yana suphem yok Allah korusunda tabki. Ama 5 yasinda cocuk gibi tam bir oyun bagimlisi ben uyarmasam ne yemek yemeye kalkar nede uyumaya. Hayat duruyor onuj icin o oyun oynamaya baslaynca.
Ben iki yıllık evliyim ve aileme gidip gidip hic kalmadım. Sen niye gidiyorsun anlamadım.
Erkek de gidip tek başına annesinde mi kalsın? Saçma buldum söyledim.öyle bi yazmışsınız ki sanki kadın mozambikteki ilkokul arkadaşına gitmiş kalmaya.
Erkek de gidip tek başına annesinde mi kalsın? Saçma buldum söyledim.
Ben öyle düşünmüyorum.süreyi çok uzatmıyorsa kalsın.
Insallah degisirler :)Bizde onları öyle kabul edelim napalim canim huylu huyundan vazgeçmiyor,yarın oburgun çocuk olunca ancak o zaman görürüz degisiyorlarmi degismiyorlarmi
Taktik iyi aslinda ben yazmaynca yazmaya basladiysa resimler cekip yukleyince kimblir nolur :))Ben eşim yokken anneme gitmeyi seviyorum. Eşim de gidebilir yıllayacak değil ya. Bence eşlere iyi bile geliyor. Geçen eşimin arkadaşı beş günlüğüne başka ile işe gitti. Eşi de memleketine gitti ki uzak uçakla gitti ha diyince gidilen bir yer değil. Kadın eşinin döndüğü güne bilet almış. Arkadaşı da ben geliyorum diye dönüyo bi gün bile yalnız kalabileceğimi düşünmüyor vs demiş. Ki birbirlerini çok severler. Konuya gelirsek de siz de onu aramayın gezin dolaşın fotonuzu çekip whatsup a falan koyun kesin aramalar başlar
inan ciddi anlamda tesiri oluyor ben gec yazdikca ve ustune dusmedikce bugunden beri hic susmadi :))) demekki cok ustune dusmemek lazimmisHer mesajına Gec cevap verın; Sorun yokmus gıbı davranın Surat asmayın ama bana ilgi göster diye gözüne sokmayın.. Hıc tesırı olmazsa bu durumunda baska seylerı sorgulamanın zamanı gelmıstır.
Normalde 1 haftayi gecirmem ama suan 15gunlgne geldim cunku annem ameliyat olucak miyomu var.Kaç günlüğüne kalmaya gidiyorsun ki
In
inan ciddi anlamda tesiri oluyor ben gec yazdikca ve ustune dusmedikce bugunden beri hic susmadi :))) demekki cok ustune dusmemek lazimmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?