İlgisiz koca

birgaripanneadayii

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2025
74
-3
3
Kızlar ilgisiz kocalarımızı nasıl adam ettiniz? Sorsanız ilgisizlik değil bu "bireysel alana saygı" fakat adama tüm gün dokunmasam tüm gün bana mısın demez.Bugun ona dedim ki bu eve sadece para getirmek zorunda değilsin.Maddi sorumluluklar kadar manevi sorumluluklar da var.Karnımı doyurmak zorunda olduğun kadar ruhumu da doyurmak zorundasın.Alllah askına siz ne yapıyorsunuz

Cunku ona bağımlısın ilgisini çekecek bir durum yok ki kendine ait alan hobiler oluştur. Hiçbir erkek kendini hazirda bekleyen kadina ilgi duymaz ki hayatınızin merkezinde o varsa çekiciliginiz kalmıyor

İlgisizlik mi bilemem ama eşiminde benimde şahsi hobilerimiz var. Eşim haftanın bir gününü ps5 oynayarak geçirir bende o gün dizi, film, oyunlar yada arkadaşlarımla geçiririm. Kendinize hobi edinin

Cunku ona bağımlısın ilgisini çekecek bir durum yok ki kendine ait alan hobiler oluştur. Hiçbir erkek kendini hazirda bekleyen kadina ilgi duymaz ki hayatınızin merkezinde o varsa çekiciliginiz kalmıyor
Ona bağımlı olmamamdan da korkuyor bacım.Bekarken çalışırken bana hep evlenince çalışma en ufak kafan estiğinde ayrılırsın benden derdi.Dönüştürdüğü kadını beğenmiyor şimdi

İlgisizlik mi bilemem ama eşiminde benimde şahsi hobilerimiz var. Eşim haftanın bir gününü ps5 oynayarak geçirir bende o gün dizi, film, oyunlar yada arkadaşlarımla geçiririm. Kendinize hobi edinin
O edinebilir ama ben kız arkadaşımla çıktığımda zaten 1 kişi.Ne sorumsuzluğum kalıyor ne evli bir kadın olarak evime bağlılığım.o dışarıdayken evde dursam ne olurmuş ben kadınmışım o erkekmiş

Ona bağımlı olmamamdan da korkuyor bacım.Bekarken çalışırken bana hep evlenince çalışma en ufak kafan estiğinde ayrılırsın benden derdi.Dönüştürdüğü kadını beğenmiyor şimdi
Kocanız almış siz eve tıkmış ve zihniyetini de açık etmekten çekinmemiş evlenmeden önce sizde kabul etmişsiniz.

Adam baştan belliymiş, ne mal olduğu ortadaymış. Siz bile isteye seçip evlenmişsiniz. Şimdi neden şikayet ediyorsunuz?

Ben hamilelik belirtileri mi değil mi diye kafayı yerken,ishal olup wcden çıkamazken acıktık ya demek yerine bir seyler hazırlasa.Genel olarak yemek yiyip telefonu alıp çıkmasa mutfaktan vs vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…