- 16 Haziran 2011
- 15.988
- 69.701
- 798
- Konu Sahibi birgaripanneadayii
-
Bu sabahki konunuzda 3 aylık evli olduğunuzu söylemişsiniz. 3 ay gibi kısa bir sürede ne kadar değişmiş olabilirsiniz ki ?Ona bağımlı olmamamdan da korkuyor bacım.Bekarken çalışırken bana hep evlenince çalışma en ufak kafan estiğinde ayrılırsın benden derdi.Dönüştürdüğü kadını beğenmiyor şimdi
Batan gemiye yolcu almayın çocuğunuzla birlikte bogulmayın bu ilgisizlikte .Anne olma isteğim tüm bu olanları "yalnız" kalma korkusunu bile geçiyor çünkü
Nişanlılık 1 yıl sürdü çalışıyordum son aylara kadar bir sey demiyordu.Çalışmıyorım özelde olunca aldığın paraya değmez it olursun diye küçümsüyorBu sabahki konunuzda 3 aylık evli olduğunuzu söylemişsiniz. 3 ay gibi kısa bir sürede ne kadar değişmiş olabilirsiniz ki ?
Eşinizle ilişkiniz bir düzene oturmadan hamile kalmaya çalışmanız doğru mu sizce ?
Hemşireymişsiniz. Mesleğinizi ve çalışmayı kendi isteğinizle mi bıraktınız; eşinizin zoruyla mı ?
Çocuğu da kendimle birlikte telef edeyim, ilgisiz, sevgisiz, moktan bir babaya mahkum edeyim niye, çünkü anne olmak istiyorum. Dünyanın en bencil insanısınız.Anne olma isteğim tüm bu olanları "yalnız" kalma korkusunu bile geçiyor çünkü
Peki eşiniz her ay size küçümsediği maaşı verip, üstüne sigortanızı da ödüyor mu ?Nişanlılık 1 yıl sürdü çalışıyordum son aylara kadar bir sey demiyordu.Çalışmıyorım özelde olunca aldığın paraya değmez it olursun diye küçümsüyor
Tabiki hayır...Peki eşiniz her ay size küçümsediği maaşı verip, üstüne sigortanızı da ödüyor mu ?
Üzdün..gercekten yutkunamadımÇocuğu da kendimle birlikte telef edeyim, ilgisiz, sevgisiz, moktan bir babaya mahkum edeyim niye, çünkü anne olmak istiyorum. Dünyanın en bencil insanısınız.
O zaman silkelenip harekete geçmek için ne bekliyorsunuz ?Tabiki hayır...
Sizi bu evliliğe ikna eden ne oldu ? Eşiniz ve siz kaç yaşındasınız ?O edinebilir ama ben kız arkadaşımla çıktığımda zaten 1 kişi.Ne sorumsuzluğum kalıyor ne evli bir kadın olarak evime bağlılığım.o dışarıdayken evde dursam ne olurmuş ben kadınmışım o erkekmiş
Üzülebilirsiniz bence sakıncası yok. Bir çocuk üzüleceğine siz üzülün.Üzdün..gercekten yutkunamadım
Ben 30 o 40..yapamıyorum ya da yapmak için atanmayı bekliyorum.Belki de eşimi sandığım kadar sevmiyorumO zaman silkelenip harekete geçmek için ne bekliyorsunuz ?
Sizi bu evliliğe ikna eden ne oldu ? Eşiniz ve siz kaç yaşındasınız ?
Sizin atanmayı beklemeye ihtiyacınız yok ki. Hemşirelikte çok fazla sirkülasyon ve iş ilanı yok mu ? Evde durup, körelmenin ve eşinize maddi manevi bağımlı olmanın size ne faydası olacak?Ben 30 o 40..yapamıyorum ya da yapmak için atanmayı bekliyorum.Belki de eşimi sandığım kadar sevmiyorum
Ben özelde 8 yıl çalıştım.İnanın ki alıştım özel sektöre şu an girsem hiç zorlanmam.Ama eşim o kadar küçümsüyor ki senin özelde aldığını devlette hizmetli almıyor diyor.Sizin atanmayı beklemeye ihtiyacınız yok ki. Hemşirelikte çok fazla sirkülasyon ve iş ilanı yok mu ? Evde durup, körelmenin ve eşinize maddi manevi bağımlı olmanın size ne faydası olacak?
Kendisi çok mı iyi kazanıyor? Velev ki kazansa bile size saygısı olsa küçümseme aldığınız parayı.Ben özelde 8 yıl çalıştım.İnanın ki alıştım özel sektöre şu an girsem hiç zorlanmam.Ama eşim o kadar küçümsüyor ki senin özelde aldığını devlette hizmetli almıyor diyor.
Bunu diyen bir adamla evlenmissiniz. Ne bekliyordunuz. Nasil musade ettiniz. 3 aylık bir evlilikte cocuk istemenizin gercekten amacı ne. Hic mi beraber şunu yapalım, soyle keyifli zamanlar geçirelim diye amacınız yok. Evlendim tamam siradaki cocuk mantığı mi. Yoksa bu ilgisiz kocayı cocukla eve bağlarım çabası mi. Cidden anlayamıyorum. Daha bir düzen oturmamış oturacak mi belli değil. Yine de illa çocuk olmalı. Bu ilgisizliği dahil edilmeli.Ona bağımlı olmamamdan da korkuyor bacım.Bekarken çalışırken bana hep evlenince çalışma en ufak kafan estiğinde ayrılırsın benden derdi.Dönüştürdüğü kadını beğenmiyor şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?