- 6 Haziran 2010
- 1.086
- 1.175
- 333
- Konu Sahibi Alisinannesi
Kızlar eşimle lisede tanıştık çok sevdik birbirimizi onunla sevgiliyken Allahım ne kadar muhteşem bir eş olur bundan diyodum daha sonraları asker bekledim 15 ay falan onun için ünv bıraktım ayrı kalmayalım diye falan neysee ailem çok karşı çıktı babam kıyametleri kopardı üzer seni diye dinlemedim bu kadar harika karakterli bir insan üzmez dedim zar zor nişanlandık sonra bir gün yalanını çok acı bir şekilde yakaladım bana yalan söyleyip bir yere gitmiş ve daha sonra da ordan arkadaşında uyuya kalmış bir gün boyunca ailesi ve ben aradık sokaklarda noldu diye neyse ortaya çıktı neticede ama orda çok büyük hayal kırıklığı yaşadım ama ayrılmadım evlendik ve evlendiğimiz günden itibaren o tanıdığım aşık oldugum kişi gitti yerine bambaşka biri geldi 3. Ayımda hamile kaldım ama hayatımın en kötü günleriydi içki içtigini bilmiyordum megersem içiyormuş yalan söylüyormuş beni çok güzel kandırmış yani içip içip eve gelemeyen biri oldu annemde bırakıp ortalardan kayboluyordu şimdi biraz daha iyi ama bu sefer bana ilgisiz soğuk tanıyamıyorum. dışarı çıkarmaz bizi oğlumuz var bir tane bir yere götür derim laf söyler felaket biri oldu yani napcagımı bilmiyorum. Ama dayancak da gücüm kalmadı