slm canım konu dıkkatımı cektii gercekten kendımı grdum bır ann yazdığın her sorunu bende yasadım fakat bır farkla benım eşim çalışıor ben ne yaptım dıye sorarsan zamanla kavga tmekten yoruldum pes ettım ve onun pc sıne ortakcı oldum o ne kadar kalıosa bende o kadar zaman gecırmeye calıştım ve sonra o pes ettı gıdıp bana bır pc aldı bundan sonra herkez kendı pc sınde takılsın dedı geçtı bu olayların bana tek faydası benı pc sahıbı ettı haa şimdı ne oldu dersen bır kızımız oldu ve ister istemez eskısı kadar takılamaz hale geldı eskısı kadar ve yapmış olduğu bır çok seyden sıkılır hale geldı artık sohbet edebılıoz oturup kızımızla oyunlar oynuyoruz falan derken zamanla çzüme gdıoruz bence sende oluruna bırakıp o nasıl davranıosa sende aynı davran pc de ne kadar kalıo sende basına gecıp o kadar basında kal kıı oda senın ne kadar sıkıldığını anlasın zamanlada duzelır inşlh
aynen canım benımkıde yaptı gitti bana da aldı ama bozuldu :)
bende dediğin gibi sırf ona inat birşey yapmasamda kalkmıyordum hatta sabahlara kadar boş boş geziniyordum bu sefer benı sucladı senın benden farkın ne diye ama çözümü buldum hasta numarası yaptım yattım saatlerce kaç kere yanıma geldi hatta bisküvi almış çay demlemiş falan :) çözüm yolu kesinleşti zaten daha da geçmedi ben kalkınca :) heheheh