belirttim malesef uzaktayaım maddi konular sorunlarla uğraşıyorum falan diyorBeklentiniz olduğunu belirttiniz mi hiç? Özel günlere önem veririm, hediyeleşmeyi severim falan dediniz mi?
hep değil ama özel günlerede önem veririm sonuçta hediyein miktarı önemli değil ufak teek biişe olsada yakında tamamen farklı uzakta iletişim bozukluğumuz var yakında iken böyle değilDaha nişanlıyken bu kadar ilgisizse, gönlünüzü hoş edecek iki güzel sözü bile sizden esirgiyorsa, üzgünüm ama o adamdan iyi bir eş olmaz. Hep mi böyleydi, son zamanlarda mı böyle? Ama doğum gününüzü bile sallamaması için nasıl bir nedeni olabilir ki?
Ne gibi maddi sorunlar? 50-100 tl bile bütçe ayıramayacak kadar mı yokmuş? Çiçeksepeti'nden makul bir şeyler yollayabilirdi. Maksat düşündüğünü göstermek bence.belirttim malesef uzaktayaım maddi konular sorunlarla uğraşıyorum falan diyor
seviyorumNiye böyle biriyle vakit kaybediyorsunuz ki. Evlenirseniz daha da kötü olacak.
O zaman ilgisizliğe alismalisin çevrende sevilen kadın görünce de uzulmemeye alış seven adam çok ayrı birşey bu aradaseviyorum
kesinlikle bende onu dedim ama işteNe gibi maddi sorunlar? 50-100 tl bile bütçe ayıramayacak kadar mı yokmuş? Çiçeksepeti'nden makul bir şeyler yollayabilirdi. Maksat düşündüğünü göstermek bence.
Üzgünüm ama evlenince daha da beter olur. Bu tür şeylere önem veriyorsanız, mutsuz olursunuz.
seviyorum
başka bir çaresi yokmu ayrılıktan başkaO zaman ilgisizliğe alismalisin çevrende sevilen kadın görünce de uzulmemeye alış seven adam çok ayrı birşey bu arada
gözden uzak olunca gönülden uzak oluyor demek ki nişanlınız içinhep değil ama özel günlerede önem veririm sonuçta hediyein miktarı önemli değil ufak teek biişe olsada yakında tamamen farklı uzakta iletişim bozukluğumuz var yakında iken böyle değil
O zaman ciddi bir şekilde konuşun bu konuyu aranızda . Halledemezseniz yolları ayırmaya gidin yapacak bişe yokseviyorum
Bence çoğu kadın bunu düşünüp evlenince nasılsa aynı evde oluruz aramız düzelir diye düşünüyor ama evlilikte daha beter sorunlar sevgisizlikler ortaya çıkıyor…gözden uzak olunca gönülden uzak oluyor demek ki nişanlınız için
Valla biz ailece böyle şeylere çok önem veririz. Doğum günlerinde, özel günlerde hediyeleşiriz. Bir şeyi kutluyorsak en azından bir pasta keseriz. Ben böyle büyüdüğüm için, böyle alıştım. Ve çok severim böyle şeyleri. Sevgilimden, nişanlımdan ya da kocamdan da aynısını beklerim. Birini mutlu etmek gereksiz bir şey olabilir mi ya?kesinlikle bende onu dedim ama işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?