ilgisiz nişanlı

loya000

Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2021
24
3
16
27
nişanlım çok ilgisiz aramasam aramz düzgün yazmasam yazmaz sadece günaydın ve durum bildirimi olark iletişime geçiyor dün doğum günümdü hiçbirşekilde birşey yapmadı bir çiçek dahi almadı bu zamana kadr hiçbir özel günde ilgili alakalı olmasını istiyorum ne yapmalıyım

Daha nişanlıyken bu kadar ilgisizse, gönlünüzü hoş edecek iki güzel sözü bile sizden esirgiyorsa, üzgünüm ama o adamdan iyi bir eş olmaz. Hep mi böyleydi, son zamanlarda mı böyle? Ama doğum gününüzü bile sallamaması için nasıl bir nedeni olabilir ki?

hep değil ama özel günlerede önem veririm sonuçta hediyein miktarı önemli değil ufak teek biişe olsada yakında tamamen farklı uzakta iletişim bozukluğumuz var yakında iken böyle değil

belirttim malesef uzaktayaım maddi konular sorunlarla uğraşıyorum falan diyor
Ne gibi maddi sorunlar? 50-100 tl bile bütçe ayıramayacak kadar mı yokmuş? Çiçeksepeti'nden makul bir şeyler yollayabilirdi. Maksat düşündüğünü göstermek bence.
Üzgünüm ama evlenince daha da beter olur. Bu tür şeylere önem veriyorsanız, mutsuz olursunuz.

Ben dahil bazılarımız böyleyiz karşımızdakini sevmediğimizden değil böyle şeyleri gereksiz gördüğümüzdendir
En azından ben böyleyim

kesinlikle bende onu dedim ama işte

hep değil ama özel günlerede önem veririm sonuçta hediyein miktarı önemli değil ufak teek biişe olsada yakında tamamen farklı uzakta iletişim bozukluğumuz var yakında iken böyle değil
gözden uzak olunca gönülden uzak oluyor demek ki nişanlınız için

kesinlikle bende onu dedim ama işte
Valla biz ailece böyle şeylere çok önem veririz. Doğum günlerinde, özel günlerde hediyeleşiriz. Bir şeyi kutluyorsak en azından bir pasta keseriz. Ben böyle büyüdüğüm için, böyle alıştım. Ve çok severim böyle şeyleri. Sevgilimden, nişanlımdan ya da kocamdan da aynısını beklerim. Birini mutlu etmek gereksiz bir şey olabilir mi ya?
En son özenle hediye seçtim aileden birine, güzelce paketledim. Doğum günü bile değildi, çok şaşırdı, mutlu oldu.
Kimisinin para gidecek diye ödü kopar. Ben çok takmam, gitsin ne olacak, yine kazanılır kafasındayım.
Cimrilik alameti de olabilir, dikkat edin. Cimri kocayla ömür geçmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…