ilgisiz nişanlı

Ayrıl, bu adamın seni sevdiğini hiç sanmıyorum. Boşuna boşanmakla uğraşma işin sonunda

Adam zoraki evleniyor adeta, bu şekildeki bir ilişkiden hayır gelmez

Sen pek insan sevmiyorsun diye tahmin ediyorum. Öyle herkese çok değer vermiyorsun. Birkaç yorumunu da görmüştüm önceden bu gözlemi yaptım. Bilmem doğru mudur?
Severim insanları ama sevgi kelebeği değilim

Adam bu.
Siz bu adamı bu şekilde kabul edebilecek misiniz?
Evetse devam edin evlenin beklentilerinizi en minimuma indirin.
Hayırsa ayrılın.
Bu kadar basit aslında.
Nişanlılık bunun için var.

Huylu huyundan vazgeçmez hele ki siz sözel olarak bunları söylemiyorsanız o kendi başına anlamaz

lütfen pembe bulutunuzdan çıkın ve gerçeklerle yüzleşin . en fazla 1 ay üzülürsünüz . ama ömür boyu mutlu olursunuz.

bırakın sevmeyi değer vermiyor saugı duymuyor . biz işyerindeki arkadaşlarımıza bile pasta alıyoruz

Valla yol yakınken bırak gıtsın boyle ilgıszlık hiç normal değil insanı delirtir boyleıs

hep değil ama özel günlerede önem veririm sonuçta hediyein miktarı önemli değil ufak teek biişe olsada yakında tamamen farklı uzakta iletişim bozukluğumuz var yakında iken böyle değil
Uzakken ilgisi sizde kalamıyorsa odak noktalarında değilsinizdir

Bence seni şimdiden alıştırıyorki evlenince de hediye güzel söz bekleme diye ..evlenince de böyle olmasına birsey demeyeceksen devam et. Diyelim ki huyu böyle.. yine alışacaksın ..ayrılmak zaten istemiyorsun belli ..o zaman kabul edeceksin bu şekilde olmasını.

Ayrilin. Simdiden bu kadar ilgisiz ise düzelecegi yok

bahsettiğiniz şey 14 şubat gibi genel bir gün değil ki sizin doğum gününüz. şimdi her sitede her bütçeye hediye var maddi sorunlar dediği işin bahanesi. siz böyle biriyle hayat geçirmek istiyor musunuz onu düşünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…