ilgisiz sevgili monotonlaşan ilşkimiz ;(

artık üzlmüyorm cnm.. hayatta ondan daha önemli şeylerin oldugunu anladm.. o orda eğlenip gülüp geçerkenn beni hiç tnımamış gibi hayatına devam ederken.. bnm burda bigün dönermi diye beklemem arkasından yas tutmam .. yanlış olrdu. tbi bu elimzde olan bişey değil ister istemez üzülüyor yediremiyor insan bu olanları.. geri döniceğini sanmıyorm artık ve dönsede benim ona dönüceğiimi sanmıyorm.. hatta bundan cok eminim. aşkımdan ölsem dönmem artk ona.. inat veya gurur değil bu.. bişeyler kırılıp yok olunca pes ettm. Allah büyük dediğin ggibi.. insan oğluna öyle bi sabır ve direnme gücü vermişki.. herşeyle başacıkılabiliyo.. çare yok.. yaşıyıp görücez işte..

evett haklı cıktın.. o konuyu yazarkende ben sonunun bu olucağını biliyodm ztn cnm.. sadece dertleşmek istemiştm insan paylaşınca rahatlıyor bi nevi.. günden güne toparlıyorm kendimi.. kaçmıyorm artık üstüne üstüne gidiyorm üzüntülerin..yurtdışı olayınında gercek olduguna inanmıyorm ben artk.. o bi bahaneydi bence.. dediğin gibi.. sevgi emek ister ve o yeternce sevmiyordu. ztn bu devirde grçek aşklar hikaye..
ve yine dediğin gibi artık o bende bitti.. dşüncelerini paylaştıgın içn tşk ederim..

inş herşey gönlünce olur ve çok mutlu olursun cnm

selam kızlar. bende mahvoldum. benimkisi (bu arada senin meslektaşın) hiç aramadan elveda bile demeden yaklaşık 15 gümndür hiç bi aramama mesajıma cevap veremden gitti. 20 tane mail attım aradım. yok be adama yalvardım ersmen amaçıt yok. gizli numaradn aradım suratım akapattı. ne yapmaya çalışıyor neden anlamadım. insan konuşur ya istemiyorum der. bıktım ağlamaktan. açsa konuşssa bişey dese rahatlayacağımkaydirigubbakcemile3

:hulya:aaa tülaycım ya seni rahatlatmak için çabalar mı hiç ; şeytan azapta gerekirmiş ya bunların felsefesi de bu zira seni başka türlü nasıl elinde tutacak böyle bir gizem bir ilgisiz erkek havaları seninki bide doktormuş onda binbeşyüz hava basıncı da mevcuttur bunlara ek .

Uzak dur bence bu kadar arama 20 mail rekoruna ben bile şaşarak baktım eyvahedigeldismile şahsıma ait rekor ikidir en fazla lmaz:zaten cevap verecek adam ilk aradığında açar en kötü açamaz ise aradığına döner .Mail yazmışsın , aramışsın sen elinden gelenin fazlasını yapmışsın bi geri çekil bence :1closedeyes:
Ve şunu öğretti hayat bana bir insana ne kadar üstüne düşüp içinde olduğun durumu anlatırsan devamlılık halinde o insanda bir acımasızlık umursamazlık gelişir.Bu tecrübeyi hem şahsen yaparak hemde maruz kalarak öğrendim.O nedenle uğraşma artık eğer seninle iletişim kurmak isterse kurar sende üzüldüğünle kalırsın akannehir

Buradaki sorun buna gerek olup olmadığı yani bu ilişkiyi bu minvalde yürütmek isteyip istemediğin .Bana sorarsan devam etmemelisin .Erkek arkadaşın değişirse ne ala değişmezse üzülme zira değiştiremezsin bu durumu kendi iradenle :uhm:

teeşkkür ederim canım. söylediklerin doğru. ama gel de yap. salak kafam beceremiyom işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…