:hulya:aaa tülaycım ya seni rahatlatmak için çabalar mı hiç ; şeytan azapta gerekirmiş ya bunların felsefesi de bu zira seni başka türlü nasıl elinde tutacak böyle bir gizem bir ilgisiz erkek havaları seninki bide doktormuş onda binbeşyüz hava basıncı da mevcuttur bunlara ek .
Uzak dur bence bu kadar arama 20 mail rekoruna ben bile şaşarak baktım eyvahedigeldismile şahsıma ait rekor ikidir en fazla
lmaz:zaten cevap verecek adam ilk aradığında açar en kötü açamaz ise aradığına döner .Mail yazmışsın , aramışsın sen elinden gelenin fazlasını yapmışsın bi geri çekil bence :1closedeyes:
Ve şunu öğretti hayat bana bir insana ne kadar üstüne düşüp içinde olduğun durumu anlatırsan devamlılık halinde o insanda bir acımasızlık umursamazlık gelişir.Bu tecrübeyi hem şahsen yaparak hemde maruz kalarak öğrendim.O nedenle uğraşma artık eğer seninle iletişim kurmak isterse kurar sende üzüldüğünle kalırsın akannehir
Buradaki sorun buna gerek olup olmadığı yani bu ilişkiyi bu minvalde yürütmek isteyip istemediğin .Bana sorarsan devam etmemelisin .Erkek arkadaşın değişirse ne ala değişmezse üzülme zira değiştiremezsin bu durumu kendi iradenle :uhm: