- Konu Sahibi marlasssinger
Mrhb ben 19 yaşında bi genç kızım.Bundan 2 ay once biriyle tanıştım.o bi cafede çalışıordu ve yanına gidip konuşmaya çekindiğimden ona mektup yazmıştım öyle tanştk:) cok nostaljik :kedi: neyse ilk basta hersey guzel yawas yawas bırbırımızı tanıoruz fln filan ama o çalıştığı için çok sık görüşemiorduk adam gibi 1 2 kere dışarı çıkabildik. ama şöyle bi durum wrdı ki benm 2 hafta içinde temelli ankaraya gıtmem gerekıodu :gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:
ona durumu anlattm, beklemıodu böle bisei uzuldu, ama her ne kdar uzak olsakda dewam ediceine inandırdı beni. nysee 2 hafta sonra ben gittim ..çok zor bişey yani iki haftadır tanışıoduk ve dewam ediceine inanıoduk.?! gerçi ben kısa sürede de olsa onu cidden sevmeye başlamıştım,bglanmıstm. ben gittikten sonra bi hfta dewam etti etmedi, ayrldı benden... bu benı çok uzdu çünkü seviodum senağlama
ama bi süre sonra barıştk, şuanda da beraberiz,ilk başta olduğu gbi 2 yabancıdan cok dha fazlasıyız bnce..ama son 1 haftadır bna karsı cok ılgısız !!! uzak olduumuz için mecbur sürekli tlfondayız msjlaşıyoruz sık sık da intrntteyiz ama işte bu son günlerde beni ihmal etmeye basladı.
klava: zaten telefon ve sms olayı aşkın heyecanını söndürüo bence.bazen bütün gün msj atmadığı oluo, atsa da konuşucak bişey bulamıoruz..:uhm: acaba benden sıkılmış mıdr ? yani öle dişe dokunur muabbetler etmediimiz için ya da ne bilim üstüne çok düştüğüm için falan.ama emin oldğum bişey var ki bana cok soguk davranıo !!!!:gitme: ne ypmalıyım kızzzLar eyvahedigeldismile
ona durumu anlattm, beklemıodu böle bisei uzuldu, ama her ne kdar uzak olsakda dewam ediceine inandırdı beni. nysee 2 hafta sonra ben gittim ..çok zor bişey yani iki haftadır tanışıoduk ve dewam ediceine inanıoduk.?! gerçi ben kısa sürede de olsa onu cidden sevmeye başlamıştım,bglanmıstm. ben gittikten sonra bi hfta dewam etti etmedi, ayrldı benden... bu benı çok uzdu çünkü seviodum senağlama
ama bi süre sonra barıştk, şuanda da beraberiz,ilk başta olduğu gbi 2 yabancıdan cok dha fazlasıyız bnce..ama son 1 haftadır bna karsı cok ılgısız !!! uzak olduumuz için mecbur sürekli tlfondayız msjlaşıyoruz sık sık da intrntteyiz ama işte bu son günlerde beni ihmal etmeye basladı.

Son düzenleme: