ilgisiz sevgiliyi alt etmenin yolları

• Konu Sahibi Konu Sahibi nur.sima
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben daha önce konu açmıştım sevgilimle alakalı ,onunla ilgili olumsuz cevaplar bile beni çok üzerdi ,iki defa ayrıldık barıştık filan sabahlara kadar ağlamıştım onsuz yaşayamayacığımı düşünürdüm filan ve gene yaklaşık iki haftadır 2 3 mesaj atıyodu soğuktu yani 4 gündür de hiç yok ortada(tabi bende hiç ne yazıyor nede arıyorum)düşündüm de bi whatsapp,facebook,esrar denemiş 1 defa bende bi denediysen belki bağımlısın dedim bundan dolayı üzebiliyosa hiç umrumda değil artık uğurlar olsun

kafayı yemek üzereyim. 4 aylık bir ilişkim var ayrı şehirlerdeyiz son birkaç güne kadar o kadar ilgiliydi ki. Birkaç gündür bi günaydın bi iyi geceler. susstum sustum sonra ben ilgi gösterdim güzel seyler söyledim yine olmadı. En son kapadım telefonu akşam hiçbişey yazmadım sabah mesaj atmış iyi geceler demeden yatmışsın diye bende saydım döktüm tüm içimdekileri. Evdeyim sınava çalışıyorum yazmış sonra bende bu cevabı bekliyodum boşa yormuşum kendimi birşeyler anlatmak için dedim. İşte her insanın kötü zamanları oluyomuş belli bi nedeni yokmuş ama içinde sıkıntı varmış. O kadar soğuk kouşuyoki daha 1 hafta önce yanına gittim 20 saat yoldan o kadar iyiydi ki herşey. Beni havaalanı servisine bindirirken gözlerini gördüm. Şimdi neden böyle yapıyo anlayamıyorum 1 hafta gecti sadece o güzel günlerin ardından. Şimdi ikimiiz de ailemizin yanındayız o finaline calısıyo zaten herşeyde bahanesi o 'derslerim zor'.

yan yanayken guzel davraniyormus sizi sevdiginden emin gibisiniz
bence "derslerim zor" sozune kulak verin
bende univ. ogrencisiyim gecen sene sinavlarim yuzunden inanilmaz derecede psikolojim bozulmustu
sevgilim guclu kaldi o beni yerlerden toplayip ayaga kaldirdi
sinav stresi yuzunden genel bir bikkinlik umitsizlik yasiyor olabilir sevgiliniz
hic uzak degil bana bu duygular sevgilim saolsun bitanem hic yalniz birakmadi beni hep destekcim oldu hep calis askim ben beklerim dedi
demem o ki birbirinizi seviyorsunuz sevgilinize anlayis gostermeye calisin onun yaninda oldugunu hissetsin
msl dertlerim var sinavlarim zor mu diyor "anlat canim nedir seni uzen boyle kotu hissettiren
benimle dertles ben senin sevgilin degilmiyim benimle paylas derdini sevincini" tarzinda konusarak
sevginizi ona hissettirin en buyuk destekcisi dostu sirdasi arkadasi siz oldugunu hissetsin
zaten sizi gercekten seviyorsa ve nankor bir yapisi yoksa ilgisiz davranmaz

Bende üniversite öğrencisiyim de onun dersleri daha ağır tıp fakültesinde. zaten destek olmaktan başka bişey yapmadım aynı cümleleri kurdum sürekli yalnız kalmak istiyorum dedi. Geçenlerde de yine uzun bir mesaj yazdım ben her zaman destek olurum stresten dolayı böyle biliyorum gelip geçici zaten tarzında. Çok kötüyüm gelip geçici mi bilmiyorum hiçbişeyden zevk almıyorum hem kendim hem duygularım garipleşti seni fazla kıskanmıyorum artık dedi. Ben çok kötü oldum o günden sonra. Birkaç gün daha sabrettim sonra olayın özü anlaşıldı aile baskısı. Buna burs veren bi akrabası var onlarda zamanında sınava hazırlanırken bişey yapmadıgı halde işte bu cocuk okumaz kız peşinde falan diye çok çektirmişler. Bu adam eklemiş tesadüfen ilişki durumunu görmüş sonra babasını aramış sizin oğlan sevgili yapmış diye. Babası da çok sinirlenmiş bursunu kaybedersen okuyamazsın okutamam diye. Öyle kavga etmişler babamı yarı yolda bırakamam dedi. Direk ayrılalım da demiyo. Ne yapacağımı şaşırdım. Dünde kötü bi rüya gördüm iyi misin diye sordum iyiyim dedi. Dersleri falan sordum işte biraz çalışabiliyorum dedi. Ara ara varlığımı hissettirecek mesajlar atmam onu sıkar mı sessi mi kalmalıyım ama kalamıyorum da tamamen uzaklaşmasından korkuyorum çünkü eminim aile baskısı sınav kaygısı bu sebeplerden böyle hissediyo beni kaybetmekten nasıl korkardı sadece iki hafta önce. Bu kadar değişmiş olamaz bir anda. Sğuduğuna kesinlikle inanmıyorum.

anliyorum canim bende tip fakultesinde okuyorum
yasadigi stresi uzuntuyu az cok anliyorum sevgilinin
birde aile baskisi eklenmis herkes ustune gelmis sevgilinizin
muhtemelen kendini caresiz hissediyodur cunku hem sizi seviyor hemde babasina karsi gelmek istemiyor
bence yinede ondan vazgecmeyin fazla skbogaz etmeyin ama varliginizi sevginizi hissettirin
ayrilmayin derim gelir gecer bu donemler sabirli olun sadece ikinizde
simdi ogrenci sinav baskisi aile baskisi fln zor oluyor
ama mezun oldugu gunlerde gelecek
Allah gonlunuze gore versin

Amin, çok teşekkür ederim. O benim memleketimde okuyo sınav günü yani haftaya oraya akrabalarımın yanına gitme ihtimalim var. Ona dedim sana iyi gelecekse geliyim diye ama yalnız kalsam daha iyi olacak dedi. Yok ben kesinlikle ayrılmak istemiyorum ama günlerdir konusmuyoruz benden öyle bişey isteyecek gibi geliyor korkuyorum ağlamaktan gözlerim şişti artık. Ara ara düşünüyorum sürpriz mi yapsam sınav günü gidip diye 14 saatte yol ama göze alıyorum. Ailem gitmeme izin verirse tabi. Çünkü yüz yüze olunca herşey değişecek eminim.

bence bekleyin sinav gunune kadar ki calismaya vakti olsun
sizi gorunce heyecan yapacaktir akli sizde olcak calisamaya bilir sinava
sinav gunu sinavdan cikinca arayin supriz yapin gorusun biraz
ama dikkat edin babasina laf ucuran birileri olmasinn ki ikinizinde cani skilmasin
iyi gelecektir eminimki insan sevdigini yaninda gorunce mutlu oluyor
haftaya zaten gitme ihtimalim var demissiniz
ailenizle konusun memlekete gidim diyin izin isteyin

Gidebilirsem tabi çok iyi olurda gidemezsem ne yapmalıyım 2-3 ay görüşememe ihtimalimiz var bu soğukluk iyice artmaz mı. Sınav gününe kadar bekliyim mi yoksa ara ara mesaj atıyım mi destek verici

Gidebilirsem tabi çok iyi olurda gidemezsem ne yapmalıyım 2-3 ay görüşememe ihtimalimiz var bu soğukluk iyice artmaz mı. Sınav gününe kadar bekliyim mi yoksa ara ara mesaj atıyım mi destek verici

destek verici mesajlar atin tabiki yalniz birakmayin
ailesine karsi sorumluluk hissediyor sevgiliniz o yuzden uzuntulere dusmus sizden de vazgecmek istemiyordur cunku
kacinci sinifta sevgiliniz ve haftaya hangi dersin sinavi var biliyormusunuz?
sinavdan gecemicem streside sarmistir belki gecemese ailesine laf vermis olcak
iliskiniz icin laf edecekler olumsuz etkiliyor seni diyebilirler ona vs... endiselerini anlayabiliyorum sevgilinizin
memleketiniz oldugu zaten akrabanizda vardir orda aileniz cok fazlada karsi cikmaz diye dusunuyorum
izin vermiyeceklerinizi dusunuyosaniz her yolu deneyin bence msl daha simdiden lafini yapin
iste skilmaya basladim acaba haftaya bi nefes almak icin memlekete mi gitsem acaba diye
ailenizi bi yoklayin yani ona gore artik olumsuzsa diretirsiniz

1.sınıf onlarda komite sistemi var 4 komite oldular haftaya da final var.
İşte geçemezse hem bi senesi kaybolucak hem kız yüzünden oldu denilecek, hem de burs gidicek her türlü kayıp yani.
Diretebildiğim kadar direticem artık lafını acmaya basladım da babam eylülde birlikte gideriz diyodu çok bunaldım sıkıldım diyip zorlamaya çalışıcam baska yolum yok galiba. O da sınav günü geri dönücek çünkü ailesinin yanına. Tek o gün için şansım var. Çok sağolun yardımcı olduğunuz için ben ne yapacağımı şaşırmıştım artık her yolu denedim çünkü. Çok tesekkür ederim içim daha rahat artık :)

rica ederim canim ne demek insana dertlesmek her zaman iyi geliyor
1. siniftaymis daha yeni yeni kendi bile kestiremiyodur neyi basarip neyi basaramicagini
biraz daha ilerlemis olsaydi daha sonradan guven geliyor yada alisiyor mu artik insan o strese anlamis degilim bende
ama 1. sinifta bende bir afallamistim acikcasi
sabir gosterin herkes iliskisinde biraz catirtilar yasiyor onemli olan sevdiginizi hissettirmeniz ve anlayis gostermeniz
ara ara msj lar atin destekleyici ve sevgi dolu

Dersmiş aileymiş hepsi yalanmış kızlar resmen aldatılmışım. Allah'a havale ettim umarım çabuk atlatabilirim. Sizde dikkatli olun ilgisizliğin altından bir şeyler çıkabilir. Bir de sürpriz yapıp yanına gidecektim iyi ki problem çıkmışta bilet almamışım.

gerçekten öyleler ya hala benimki çok tuhaf bi adam benden ilgi bekliyo ilgide öncelik erkğindir önce erkek göstermeliama diyo ben böyleyim yaptığının farkında bizde oturduk konuştuk

kizlar benimde yardima ihtiyacim var. ben sevgilimle 4 aydir beraberim.. ve sevgilim bana karsi cok ilgisiz. napcami bilmiyorum, aramasam aramiyorum, yazmassam yazmiyor.. sevgilime ilgisiz oldundan dolayi rahatsiz oldumu söyledim. ben böyleyim, ayrica ilgi gösterdime inaniyorum dedi.. sevgilimin cok fazla kizarkadasi var onlarla sürekli yazisiyor. banada normal olan bu diyor. hayatmizda elbette karsi cinsten arkadasliklar edinicez diyor.. kizlar siz ne düsünüyorsunuz bu konuda? benmi anormalim?

Bi süre ilgili davranırım o arayıp sormadığında ben ararım mesaj atarım vs .. Baktım sonra devam ediyor otomatiikmen soğumuş olurum zaten basarım tekmeyi Zaten varlığı belli olmayan adamın yokluğuda belli olmazmış, canım bile yanmaz

cok haklisin ama seviyorum… malesef sevgimde tektarafli… nasil unuturum bilemiyorum

arkadaslar banada yardimci olurmusunuz. ben 9 yil once bir beyle tanistim siradan sohbet ederken benim cocugum olusu onunsa hic olmayisi arti yas farkini bu kisiyle etkilenme oldu ikimzdede. fakat ikimzde bosanmis kisilerdik. o namazinda biriydi bense degil. ilk gorusmede ben hem yas sorundan hem onun babaligi tatmadigindan gorusmeyi kesmemizin dogru olacagini soyledim. fakat 3 sokak yakinimda kaliyordu sokakda beni gordukce slm verirdi. daha sonra tekrar bir evlilik gecirmis 4 yil evli kalmis bu kez yine cocugu olmamis esi terk etmis. 2 yili gecmis bu esinden bosanali. iletisime gecti farkli adreslerle
ailesine benden bahsetmis. surekli mesaj cevap yazar yazmaz tel acardi gunde 3 kez bu 7 aydir bu sekilde. bende 9 yil once olumsuz diye karar verdim bunu bir sekilde sende kabul etmistin dedim. peki simdiki ilgini sormak istiyorum dedigimde. oncelikle benim icin cok degerlisin seninle 8 zinci asamalari astik guven sorunu yok tam benim icin uygun bir es adayisin sadece cocug verbilirmisin 1 tek bu sorun var dedi. ben menopozda olan biriyim. benim cocuk veremiyecegimi dusunemiyecek kadar mantiksiz misin dedim. direk amacin yataga atmak di sanirim ama birdaha sakin bu tur dusunceyle benimle iletisimde olma kalbini kirarim dedim. 2 hafta az aradi d aha sonra acikca oturup konustuk dost kalalim hic degilse demeye basladi. bende dostlarim var benim dosta ihtiyacim oldugunu kim soylediki sana dedim ama biz zor anlarimizda maddi manevi bir birimize destek oluyoruz bu arada onuda soyleyim. ilgisi eksilmedi hala ayni sadece daha hareketlerine dikkatli cunku bu konuda uyardim bana seninle evli olsam sen amerikadada yasasan asla suphem olmaz durustlugunden diyor sadece ah bir cocuk verebilsen diyo surekli duygularini dile getirmekden kacinir bir hali var. fakat sorduklarimi net cevap veriyor sormadikca tik yok bana ailesinin hatta 2 ci esinin resmini de gonderiyor bende bunlari niye gonderdin dedigimdede ailesini tek tek isimleriyle bana tanimam icin acikliyor esinin resmini niye gonderdigini sordugumdada o benim rahmetli benim icin oldu diyor.aradan bir kac gun gecince telefonda benden cekinme hisettiklerini soyle diyor bana israrla bende bir sekilde suskunlugumu korudum simdiye deg arkadaslarimda farketti ilgisi var sana diyorlar onlarlada tanisma firsati oldu. onlara abla der ki arkadaslarim benden 2 ve 9 yas kucukler. onlarinda yaninda bile bana ismimle hitap ediyor saglik sorunum var bu ara surekli ev islerinde bile yardim icin kendisi arar gelir yardim eder. alisveris yapar kendine bir kismini benim evime getirir. 2 ay once evimdeydi dondugunde mesaj attim hemen geri dondu bende geri don seni ozledim dedim mahcup bir ses tonuyla dalga gecme dedi. ne gibi tepki bunu anlamakdi 3 gun once yine once mesaj geldi sonra direk aradi spordayim dedi surekli bilgi verir banka bilgilerine deg bende teli kapatinca sana biliyorum spordasin ama sana birsey desem dedim hemen diye cevapladi seni ozledim dedim bu kez hmmm demis. ondan sonrada ses yok bende aramak istemiyorum ne yapmaya calisyor siz bana bir oneride bulunurmusunuz

ha bu aradada genelde o arar ben cok nadir arardim

Selamın aleykum arkadaşlar 20 yaşindayım 1 bck senelik evliyim 1 yılda nişanlilik gecirdim bni cok ama cok sevıyordu araryıp sorar ilgilenirdi bn kayserıde o ankaradaydı caliştigi üçin cok sık gelemese de hafta sonları kacamak yapıp gelıyordu yanımdan dk sanıye ayrılmazdı evlendık bize bişiler yaptılar eşim işten benden aılesğnden sogudu nefret eddı ayrı attı kalktı istemedi sabahlara kadar gelmedi ... bissuru sıkıntı cok dualar eddık bize yapılanı bozulması için Allah dostu insanlara gttık okundu hep suan tam 1 bck sene oldu bir ara duzelir gbi oldu o sıra da hamile kaldım 2 3 ay kadar herşey mukemmeldi bni cokkk sevıyor ılgı gosterıor deger verıyordu bozuldu dedik şükrrttik ama bn kürtaj oldum 3 aylık ken ölmüs karnımda aşiri derrce de cok üzüldük eşim ve ben cok agladık ve ilgisizlikler yıne başladı işe gıtmeyı yıne bıraktı sabaha kadar tel oynuyor kulaklıgı takıp muzık dınleyıp uyuyor cok afedersınız bazen bn yanaştigimda bbi reddedıyor ama o yaklaşinca bn onu hiçbir zaman red edmedim dinimiz de cok gnah yıne korkular başladı bnde şimdi her gece 1 bckta gelıyor cıldırıyorum gvenmıyorum hiçç sabır edıyorum imtühan dıyorum gececk dıyorum nasıl davranacagımı şaşrdğm bunalima girdim resmen birşey soyleyemiyorum hemen cat azarliyor şimdi de oyuncu olmak için ajansa yazılmiş ve profılınız uygn dıe cagırmıslar kesinlikleee ıstemiyorum zaten kıskanc bırıyım defalarca dıle getrdım asla olmamasi gerktıgını soyleyıp kavgalar edsım ama nafıle yarın sabah gidicekmiş istanbula off off bazen dıyorum ki dua ile hersey degişir inanıyorum Allahıma sonsuz guveniyorum dıyorum bazen de bu asla duzelmez bn ne yapıcam bosanacam dıyorum .. ya kizlar bişe deyın napım nasıl davranıyım cok ustune düşüyom geri cekim diom aramiz daha da soguk oluo muhabed için okumadıgım dua kalmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…