ilgisiz sevgiliyi alt etmenin yolları

• Konu Sahibi Konu Sahibi nur.sima
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ferida arkadaşm benim yukardaki yazımı okudunmu ? sence burdaki suçlu ben miyim o mu anlayamadım Şimdiden elim tlfna gidiyor arasammı acaba diyorum ama beni kocaa şehirde o kalabalıkta tek başıma bırakıp gitti...sadece ilgilen o zaman dedim dieeee. bi okuyabilir misin cnm ya

neden kimse cvp yazmıyor

Canım afedersin de adam saçma saçma davranmış neden yalvarıyorsun ki? Seninle beraberse seninle ilgilenmeli konuşmalı.. Ama bana sorarsan zaten ayrılmak için buluşmuş daha önceki ayrılmalarda yalvardım diyorsun... Sen başlarken yenilmişsin zaten en baştan neden yalvarıyorsun adama.. Senin yokluğuna dayanamayıp o özür dileseydi hep.. Sakın ola ki arama derim bide adamın göreceği duyacağı yerde nişanlı bir çift ile konuşmuşsun o hoş olmamış duysaydı tanımadığın insanlara beni mi çekşitiriyorsun diyecekti sen suçlu olacaktın... Olumlu olumsuz bir şey yazma sakın... Ama bence zaten bitmiş gibi aranızdaki durum... Mutlu olacağın şekilde ve hayırlı bir şekilde şekillenir inşallah olaylar bundan sonra...

off okurken içim yandiii
ne kadar içten yazmışsın neler yaşamışsın hakkında hayırlısı olsun

yine küstü :26: iki gündür aramıyo, bende inat ettim aramıyorum .bıktım ya bıktım sürekli küsüyo ben onu özledim biliyorum o da beni ama insanın içi acımaz mı ya:2: arasana be ara hep benden mi bekliycen

Son düzenleme:

Benim de aynen canım ya aramıyo da benden bekliyor yine

biz 27 ocaktan beri görüşmüyoruz üstelik beni izmir gibi bi yerde tek başıma bırakıp gitti ve onunla o gün konuşmak istedim ilgisizsin azcık ilgilen die ama adam odun gibi.. dinlemiyoo cvp vermiyo sanki yanında yokmuşum gibi davranıyo.. sana soğuk davranmıyorum diyoo ama öle davranmıyo.. eskiden olsa belki arardım ama aramıyorum bende bugun 4 gün oldu görüşmeyeli ve ne arayan var ne soran.. bence ayrılmak için bahane arıyormuş diye düşünüyorum ve artık o barışmak istese bilee kesnlikle barışmam.. bunca zmandır hep alttan alan bendim gurur bırakmadı yaa.. benim gibi seven birini bulursa almamazlık etmesn ama bulamazzzz

tşk ederim yorum yazdığın için arkadaşım.. evet haklısın cnm öncedende hep o küserdi ben alttan alırdım hep.. yine öyle olcak sanıyo ama aramıycam sormuycam çünkü artık kendini bişey sanmaya başladı onun yaptıgı şımarıklık.. yaa iki günde bir ayrılık olurmu yaaa.. biz her iki günde bir ayrılıyoruzz.. zaten son zamanlarda nee arıyordu ne soruyordu.. yaptıgımız sadece bişeyleri birbirimize haber vermek.. onun dışında insan sevdiğinin bi sesini duymak istemez mi istemiyo iştee.. sadece ne yaptıgını yazıyodu neden yazıyosa onuda anlamıyorum..zaten artık istediği oldu iştee madem bitmesini istiyodu bitti... inş. hepimiz hayırlı insanlarla karşılaşırz......

yaa hiç böyle bi ilşki yaşamamıştım hep el üstünde tutuldum ben hep şımartıldım.bu adama gereksiz kapris yapmıyorum ee haliyle artık yaş itibariylede daha olgun ve anlayışlı davranıyorum ama olmuyo ilgi göstersem tepiyo , göstermesem küsüp köşesine çekiliyo napıcam kızlar bi akıl verin.ben bide aslan burcuyum benim için ya beyaz var ya siyah böyle arada kalmayla olmuyo, bana göre değil.ya biticek ya devam edicem ama bıktım ayrılalım demekten.bu sessizliğide hayra alamet değil ya bakalım

Benim de aynen canım ya aramıyo da benden bekliyor yine

niye bizden bekliyolar anlamıyorum ki insan hiç mi merak etmez bu kızın başına bişey mi geldi napıyo diye hiç mi aklına gelmez Allahım :26: ama aramıcam bakalım neeye kadar bide beni istemeye gelceklerdi sözde

bi erkek bana böyle afra tafra yapıcak gözünü oyarım

kaldı ki siz niye ona yalvarıyosunuz ki lütfen gel falan msj atıyorsunuz gittiyse gitti bırakın defolsun

büyük konuşmayayım ama hiç bi erkeğe yalvarmadım yalvarmam

yerinizde olsam böyle birini asla aramam sizin ona döneceğinizden o kadar emin ki bayanı kendine yalvartmaktan zevk alıyor resmen

kendi yolunuza bakın bu kadar maşa olmayın

Ben de aramıyorum tatlım.bizimkinde suçun çoğu ben de ama olsun ben de aramıcam ben aradıkça alıştı çünkü. Kendimizi çekelim bakalım neler olacak umarım ikimiz için de iyi olur

Son düzenleme:

cnm bizdede öleydi.. yani bi yarım saat sesim çıkmasın hemen arardı ne o neden msj atmıyorsun neden sesin soluğun çıkmıyo die.. hatta akrabalarıma arkadaşlarıma gidemezdim.. sırf ona msj atamıcam die istemezdi gitmemmi bi yere.. bende gitmezdm üzülmesn die.. her hafta buluşmak için ne diller dökerdi yalvarırdı resmen buluşamıcaz desem anında küserdi... ama tavlayana kadar herşey......şimdi kendi sosyal ağına bişeyler yazmış dünyanın en güzel cümleleri die paylaşmış ve başlığınada oysa ben bütün bu kelimelerin hepsini senn için yazmıştım yazmış..... ne yapmak istiyor anlamış değilm madem özledn ara msj at dimi.... ama orda onu yazması herkese açık bütün kızlar üstlerine alınabilir.... sonucta ben arkadaşı olarak ekli değilm engelledim onu.. annemin sitesinden görebiliyrum onu yazdıklarını.. herşey tavlayana kadar... şimdi senn sorunun ne cnm?? anlayamadım tam olarak şımartıldım hep diyosun bu sevgilindeki sorun ne ilgisizmi?????

1 yıllık ilişkimiz var .. ayrı şehirlerde yaşıyoruz ...sürekli gelir gider... ben de giderim... ikimizde de facebook denilen zıkkımın şifreleri var hesabımı kontrol eder tabii ben de ... ama buna güvensizlik değil de merak deriz... neyse geçenlerde benim facemi kapat saçma sapan insanlar yüzünden tartışmayalım dedi... saçma sapan insanları aramıza sokmazsan tartışmayız dedim..kırgın kapadık telefonu ilk kez tartıştık...
sonra ben yemin ettim aramazsa aramayacağım dedim...ki aramayacaktım
o dayanamadı ve 3 saat sonunda aradı haklısın özür dilerim dedi 'aaa ne özrü sen bişey yapmadın ' dememi bekliyordu ...Evet dedim haksızsın...biz uzaktan uzağa mesafeleri alt ederek bu yola baş koymuşken ben uzaklığı görmezden gelip kırılma aklın kalmasın diye biçok şeyden vazgeçtiysem sen de o saçma insanlardan vazgeçeceksin...Benim olana bi hatun kişi gelip de canım bebeğim diye hitap edemez!!
Buna izin veriyorsan! bana da bi erkeğin canım demesi delirtmeyecek seni!
Neyse bunları konuştuk ama kırgındım...
o gün toplantıları vs çok yoğun bi günde olmasına rağmen iş çıkışıma elinde çiçekle geldi...
eve kadar yürüdük... sustum ! susturdum... mesafe km ler değil yanındayken sana yabancı kalmak dedi...
Evet! dedim mesafe bana tercih ettiğin insanların sana benden yakın olmaları...eve geldik akşam yemeği hazırdı ...herşey normalmiş gibi davransam da ailem farketti ve sorun ne diye sordular...başını öne eğdi küçük bi yanlış anlamadan ibaret dedi..Aile yönünden şanslıyım ... güzel bi konuştular ... bu yaşına gelene kadar küçücük bi hatası bile olmadı üzülmeyi hakedecek birtek yanlışı olmadı bi kere daha olursa yüzünü göremezsin diye ..benden de ailemden de helallik aldı sonra ...şimdi yolunda herşey...
kısasa kısas her zaman yararlı olmaz ama karşınıza alıp kararlı bi şekilde konuşmak incindiğinizi görmesi işe yarar diye düşünüyorum... ilgi ölçüsü kişiye göre değişeceği için net birşey söyleyemiyorum

Kızlar sizi bilmem ama 2 yıl el üstünde tutulduğum bir arkadaşlık mı sevgililik mi ne olduğu belli olmayan bir süreçten deneyelim sürecine geçtik... ve ilk haftada artık benim olmasının verdiği bir rahatlama ile mi bilmiyorum uzak kalmak istedim o ilgim söndü.. Ve onda da 2 hafta boyunca çok az ilgi( benden hoşlandığını söyleyen başka kişiler de oldu ve sabah akşam mesaj aldım sonuç olarak ve insan gerçekten aklında tutuyorsa ilgileniyor gördüm yani) gördüm kıyas yaptığımda... Bende sabır taşı çatladı 2 haftada çatlar mı dersiniz 2 yıldan bekleme sürecinden sonra çatlar arkadaş çünkü insanlar değişmez o değişmeyecek biliyorum yaşımız 40 50 değil ama bir insanın karakteri zaten daha ilkokulda oturur yedisinde neyse yetmişinde o diye boşuna dememişler... Bide benim huyumdur karşılığını görmezsem hiç yapamam içimden gelmez adam bana istediğim miktarda ilgi göstermiyorsa soğurum yani... Kendinizi boşuna yıpratmayın bir ömür sinir stres ile geçmez... Bugün üzgünüm hayal kırıklığı yaşadım ama yarına kalmayacak biliyorum...

SONUÇ : ayrıldık
şimdi ağlıyorum ve çok ama çokk mutsuzum ama geçicek İnşallah Allahım izin verirse geçicek

SONUÇ : ayrıldık
şimdi ağlıyorum ve çok ama çokk mutsuzum ama geçicek İnşallah Allahım izin verirse geçicek

hakkında hayırlısı cnm.. bizde ayrıldık ve 1 hafta oldu ne arıyor ne soruyor.. ama ayrılmadan öncede 1 hafta boyunca pek arayıp sormamıştı zaten o an soğumuştum ondan.. yaptıgımz sadece bişeyleri brbrimize haber vermekti.. yani artık bende üzülmüyorm takmıyorumda.. sende takma canım herşeyin hayırlısı olsun.. ilersi olup daha çok üzülmektnse ilgisiz bi sevgiliye ömrümüzü adamaktansa, bizi seven değer veren insanlara adayalm kendimizi... ama neyi öğrendkk bi insana değernden fazla değer vermiceksn !.. sonra bi tarafı kalkıyorrrr

bunlar yola gelmiyor kızlar..naparsanız yapın bilen bildiğini okuyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…