Hep uzaktan uzağa mi gorustunuz hiç yüz yüze gelmiyor musunuz bence ayrılmayı bir dusunun derim yani ayrılma önerisi sunmayı.hadi o soğumaya başladıysa belki de karşı gelmeyecek o da kabul edecek.b unu bilin bence .önceden evlenmek istiyormuş siz etkiledim diyorsunuz ama istese yine söylerdi.simdj hayat zormus falan diyormuş ya.bilemiyirum bana şüpheli geldi bence açıkça konusun
Buna da bir mani oluşturmak lazım
Hani kaynana için var ya onun ki gibi
İlgisiz sevgiliyi napmalı kafasını duvara vurmalı
Nasıl oldu ?
Bir iki tane kaynana konusu okuduysan söyleyeyim
En az kaynanalar kadar zor düzelir
Çok tane :) Ama burası bir derdim var başlığı, dertleşmek, paylaşmak için açılmış, istemiyorsanız girmezsiniz olur biter öyle değil mi?Aynı konudan kaç tane var
1 tane açsan mantıklı olur o 1 taneyi herkes görüyor merak etme. 3 tane açınca milyon tane kisimi cvp verir sandiniz :)Çok tane :) Ama burası bir derdim var başlığı, dertleşmek, paylaşmak için açılmış, istemiyorsanız girmezsiniz olur biter öyle değil mi?
Aaa pardon ben bunu farketmemiştim internetten kaynaklı konu oluştur butonuna birkaç kez bastım ondan kaynaklı olmuş nasıl düzeltilir ya mahcup oldum1 tane açsan mantıklı olur o 1 taneyi herkes görüyor merak etme. 3 tane açınca milyon tane kisimi cvp verir sandiniz :)
O zaman tipik erkek ilgisizliği.sen niye ilgisizsin falan deme hiç.sen soyledikce daha cok kaçar ilgisizlesir.fazla aramamaya çalış sen aramadikca o daha çok aramaya başlarTeşekkürler cevap için :)
Yüzyüze görüşüyoruz ama sık değil iki üç ayda bir. Görüştüğümüzde gayet iyiyiz. Ailem ve onun ailesi de biliyor. Ama ben o işi ciddiye bindirmeye çalıştıkça evlilik korkumu yenemedim ve biraz hevesini kırmış olabilirim. Bir de sınav çalışıyorum ve atanamadım halen, bu durum ikimizi de bunalttı.
Ayrılık konusunu pek açmadık şimdiye kadar. Ama ben iki kez söyledim. İstemiyorsan bitirebiliriz diye. Bi sorun yok abartma veya özür dilerim falan diyo böyle nasıl desem çok konuşkan değil telefonda. Aramızdaki muhabbet de farklıdır hani hemen güleriz falan. Ama bu kafamı rahatlatmıyor çok sinir bozucu bi durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?