• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlgisiz sevgiliyi ne yapmalı?

asyozkan

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2015
61
10
18
32
Merhabalar efenim. Elimizde bir adet 1 buçuk senelik ilgisiz ve umursamaz sevgili var, bir adet de kafası karışık bir ben var.

Biz internetten tanıştık (asla yapmam dediklerin hep başına gelir)
Birkaç ay konuştuk, biraz hızlı gelişti çünkü hayatımda ilk defa kendimi birine bu kadar yakın hissettim, herşey onunla çok doğal, çok güzeldi.. Sonra görüştük daha da güzelleşti.

Ondan önce terkedildim, aldatıldım, en güvendiğim kişiler beni en çok üzenler oldu. Erkeklere güvenimi kaybetmiştim.(Klişe ama öyle olmuştu napim) Ama O, onlar gibi değildi, olamazdı. Öyle hissettim, hala hissediyorum bunu. Ama hiçbir zaman çok ilgili biri olmadı. Bu ilgisizlik hani hiç takmamak asla aramamak falan değil. Başından beri çok sevdi, değer de verdi, gözlerime bakınca hissettim o sevgiyi. Bu bana yeter de artar dedim bende. Ama yetmiyor artık. Birbirimizden uzaktayız, evlenmeyi o çok istiyordu, ben erken olduğunu düşündüğümden onu da soğuttum evlilikten. Hayat zormuş işe başlayınca anladım falan dedi. Yani birlikte de olamıyoruz. Böyle monotonlaştık. Mesela bugün izin günü, ben aradım iki kez, o hiiiç. Aradım niye aramıyosun dedim, hep sorma şu soruyu telefonu elime alasım gelmiyo tatil günümde dedi. Ha telefonu yine güzel kapattık o ayrı. Ama ben daraldım artık bu tarz şeylerden. Anlatıyorum anlamıyo, ayrılacağımızı da düşünmüyo. Ben böyleyim diyo kısacası. Mesela özel günlerde hiç bişey yapmaz, hiç hediye almaz ( Maddiyatçı değilim asla, ama hiç yani) Etrafımda gördüğüm ilişkilere özeniyorum. Aslında romantizmden çok hoşlanan biri değilim, istediğim sevgiyi görmek, çünkü bir yerden sonra hele de uzaksanız, o 'his' yetmiyormuş.

İnanın birini bu kadar severken ayrılmayı düşünüyorum. O kadar alıştımki gidemiyorum, kalamıyorum da. Uzak durmayı ilgisiz davranmayı da hiç beceremem, kısasa kısas da yapamıyorum tam bir umutsuz vakayım ilişki konusunda stratejik olamıyorum. Bana bir yardım edin kızlar ne yapıyım ben ya?

Hep uzaktan uzağa mi gorustunuz hiç yüz yüze gelmiyor musunuz bence ayrılmayı bir dusunun derim yani ayrılma önerisi sunmayı.hadi o soğumaya başladıysa belki de karşı gelmeyecek o da kabul edecek.b unu bilin bence .önceden evlenmek istiyormuş siz etkiledim diyorsunuz ama istese yine söylerdi.simdj hayat zormus falan diyormuş ya.bilemiyirum bana şüpheli geldi bence açıkça konusun

Buna da bir mani oluşturmak lazım
Hani kaynana için var ya onun ki gibi
İlgisiz sevgiliyi napmalı kafasını duvara vurmalı :KK70: :KK70: :KK70:
Nasıl oldu ?

Bir iki tane kaynana konusu okuduysan söyleyeyim
En az kaynanalar kadar zor düzelir :kahve:

Hep uzaktan uzağa mi gorustunuz hiç yüz yüze gelmiyor musunuz bence ayrılmayı bir dusunun derim yani ayrılma önerisi sunmayı.hadi o soğumaya başladıysa belki de karşı gelmeyecek o da kabul edecek.b unu bilin bence .önceden evlenmek istiyormuş siz etkiledim diyorsunuz ama istese yine söylerdi.simdj hayat zormus falan diyormuş ya.bilemiyirum bana şüpheli geldi bence açıkça konusun

Teşekkürler cevap için :)
Yüzyüze görüşüyoruz ama sık değil iki üç ayda bir. Görüştüğümüzde gayet iyiyiz. Ailem ve onun ailesi de biliyor. Ama ben o işi ciddiye bindirmeye çalıştıkça evlilik korkumu yenemedim ve biraz hevesini kırmış olabilirim. Bir de sınav çalışıyorum ve atanamadım halen, bu durum ikimizi de bunalttı.
Ayrılık konusunu pek açmadık şimdiye kadar. Ama ben iki kez söyledim. İstemiyorsan bitirebiliriz diye. Bi sorun yok abartma veya özür dilerim falan diyo böyle nasıl desem çok konuşkan değil telefonda. Aramızdaki muhabbet de farklıdır hani hemen güleriz falan. Ama bu kafamı rahatlatmıyor çok sinir bozucu bi durum.

Ya birbirinizi oldugunuz gibi kabul ediceksiniz
Ya da ayrılip size daha uygun biriyle birlikte olucaksinız...

Aynı konudan kaç tane var

Buna da bir mani oluşturmak lazım
Hani kaynana için var ya onun ki gibi
İlgisiz sevgiliyi napmalı kafasını duvara vurmalı :KK70: :KK70: :KK70:
Nasıl oldu ?

Bir iki tane kaynana konusu okuduysan söyleyeyim
En az kaynanalar kadar zor düzelir :kahve:
:KK48::KK48::KK48: Valla duvardan duvara vursam yibe düzelmez o kafa:KK51:

Evlenince de böyle ilgisiz koca başlığı mı açıcam acep ....:KK3:

Arkadaşlar neden böyle diyorsunuz, kimse sizi zorla bu başlığa almıyor ki

Çok tane :) Ama burası bir derdim var başlığı, dertleşmek, paylaşmak için açılmış, istemiyorsanız girmezsiniz olur biter öyle değil mi?:KK25:
1 tane açsan mantıklı olur o 1 taneyi herkes görüyor merak etme. 3 tane açınca milyon tane kisimi cvp verir sandiniz :)

1 tane açsan mantıklı olur o 1 taneyi herkes görüyor merak etme. 3 tane açınca milyon tane kisimi cvp verir sandiniz :)
Aaa pardon ben bunu farketmemiştim internetten kaynaklı konu oluştur butonuna birkaç kez bastım ondan kaynaklı olmuş nasıl düzeltilir ya mahcup oldum

Teşekkürler cevap için :)
Yüzyüze görüşüyoruz ama sık değil iki üç ayda bir. Görüştüğümüzde gayet iyiyiz. Ailem ve onun ailesi de biliyor. Ama ben o işi ciddiye bindirmeye çalıştıkça evlilik korkumu yenemedim ve biraz hevesini kırmış olabilirim. Bir de sınav çalışıyorum ve atanamadım halen, bu durum ikimizi de bunalttı.
Ayrılık konusunu pek açmadık şimdiye kadar. Ama ben iki kez söyledim. İstemiyorsan bitirebiliriz diye. Bi sorun yok abartma veya özür dilerim falan diyo böyle nasıl desem çok konuşkan değil telefonda. Aramızdaki muhabbet de farklıdır hani hemen güleriz falan. Ama bu kafamı rahatlatmıyor çok sinir bozucu bi durum.
O zaman tipik erkek ilgisizliği.sen niye ilgisizsin falan deme hiç.sen soyledikce daha cok kaçar ilgisizlesir.fazla aramamaya çalış sen aramadikca o daha çok aramaya başlar

Back
X