onunsa cevabı ben x i seviyorum, sen ona yazana kadar o da beni seviyordu oldu...
şimdi bana mail atıyor aradan iki haftaya yakın bir zaman geçti.. aldatmadıgını onun üzerinde evlilik baskısı yaptıgımı (ki böyle birşeyi aman aman yapmışlığım yok) benimle hayallerinin oldugunu, başına gelen en güzel sey oldugumu, olan herşeyi hissettiği herşeyi anlatacağını söyledi.
...birleri yaptıgımın doğru oldugunu söylesin istiyorum. desteğe ihtiyacım var sanırım[/B]
sevgilimle ayrı şehirlerdeyiz, beyefendi uzaklık meselesinin etkisiyle gitmiş başkasıyla görüşmeye başlamış...
Yuh...
Size karşılıklı birbirlerini sevdiklerini, sizin aralarını bozduğunuzu sonra da sizi aldatmadığını söylemiş...
Bu forum çok dengesiz erkek gördü de bunun akli dengesinde sorun var sanırım...
Bilenler vardır; Yalan Dünya dizisinde Tülayın arkadaşı Zerrin var ya hani Selahattine "Zerrin de burda, senin suratına tükürüyor" diyor telefonda... Siz yaptığınızın doğru olduğunu duymak için destek istemişsiniz ama gerekirse Zerrin gibi de destek olunur. Bu adama müstehak...
Ne yapmak istediğine gelince...
Ya o kızda aradığını bulamadı ya da ikinizi birden idare etmek için hala iletişim kuruyor sizinle...
Hiç de çaktırmıyor yani... Allah akıl fikir versin bunlara...
Artı...
Uzaklık seven adama özlem, umursamayan adama aldatma gereği hissettirir...
Sorun uzaklık olsa aranızdaki mesafe eşit, siz onu aldattınız mı, hayır...
Demek ki sorun sevmemek, umursamamak...
Uykum gelmiş olmalı, taksit taksit yazdım kusura bakmayın...
neden yaptığı çok açık..
erkekler bayılır arkalarında onlar için ölüp biten birini bırakmaya..
kendini unutturmak istemiyor yada diğer kız biletini kesmiş bu oduncukra sana dönmeye çalışıyor..
asla pirim verme yol ver gitsin..
anladığım kadarıyla siz beraberken başkasıyla da sevgili oluyor ve sen o kıza merhaba diyorsun değil mi
eğer öyleyse bu durumda o kızda sevgilini terk etmiş sende (ona göre) çantada kekliksin herhalde o yüzden sana mail yazmış
Nasıl bir ilişki sizinkisi canım !!! hiç bir kız sevgilisine kızdığında "kız arkadaşını rahatsız ettim heralde kusura bakma olmaz bir daha ." demez dimi..kimdi o kız,benden ne gizliyorsun..v.b şeyler söyler..o zaman siz tam da çıkmıyormuşsunuz..neden kendini ezdiriyorsun ki,
Adam seni yedekte görüyor,
üstüne sevmiyor,
Seni aldattığı kişi ile konuştun diye kızıyor,
Yalan söylüyor,aldatmadım diyor..
Ve sen hala o adam hakkında konuşabiliyorsun, o kişi bitmiş olmalıydı ve bitmeli !!!...aşka bu kadar eziklik yakışmaz canım,kendine bunu yapma..yolundan at kenara onu,taş bile değil artık..
çok basit diğer kız bundan ayrıldı sana dönmeye çalışıyor
sakın inanma yoksa bu ilk aldatma olmaz
inanma şekercimmmm..
yazsın yazsın dursun..
başka birini bulana kadar yazmaya devam eder sonra o da bırakır...
oynatma duygularını ona..
aslında şöyle ki,bu ikinci kez böyle birşeyi yapısımdı. ilkinde başka bir kız vardı. merhaba dedim merhaba dedi. ben de erkek arkadaşımın adresine hoşgelmişsin dedim. sonra olay anlaşılmıştı liseden arkadaşıydı ve onunla ben arkadas oldum. ikinci defa da bunu yasadım. ayrıca erkek arkadaşımsa buna hakkımın oldugunu sanıyorum. hem demek ki yapmak da lazımmış, ayakta uyuyacaktım hala... umarım şimdi anlaşılmıştır :)ben hiç anlamadım ya şimdi siz bunla çıkıyorsunuz ve face.de arkadaşmıydınızda eklediği kızlara merhaba diyordunuz??iyide okızlar sen kimsin demiyomuydu o merhabadan sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?