- 1 Temmuz 2019
- 68
- 235
- 43
- Konu Sahibi ayyuzlum01
-
Sizi çok iyi anlıyorum bir evde iki yabancı gibisiniz zor bir durum ilgisiz erkek var bir tarafta bir tarafta onun ilgisine muhtaç bir bayan bosan boşanma diyemem ama inşallah düzelirsiniz rabbim kimsenin yuvasını bozmasin çok zorBunu denedim onu hiç rahatsız etmedi yine kendi dünyasındaydi. Böyle yaparak çok akşam geçirdim. Bsyler dank etmedi kafasına artık takmıyormuş gibi görünmek istemiyorum. Çocuk düşünmüyorum evet
Bu adam bu kadar kitap okumayı seviyorsa onunla aynı kitabı oku. Sonra o kitap hakkında onunla konuş. Bunu bi dene. Mesela ben kitap okumaktan çok hoşlanırım ama kitap hakkında konuşabileceğim arkadaşım sadece 1 tane. Eşim benim kadar okumaz. Ama isterdim onunla birlikte okuyalım konuşalım.
Bak kuzum senin yaşadığın sıkıntıları ben de yaşadım. Bu ilgi işleri bu kadar dümdüz net olmuyor evet sen hakkını istiyorsun çok da haklısın ama kavga etmek ilgilen demek adamı daha da itiyor
Benim eşim sürekli soor yapan bir insandı bana ne kadar dedi gel birlikte gidelim yapalım vs.
Ben kıçımı kaldırıp gidemedim
Hayır gitmem lazımmış
Eşle ortak bir şey bulmak çook önemli
Yoksa adamlar kadınlar şöyle düşünüyor bununla zaten ortak paydam yok ki ne konuşcam ne yapcam
Herkesin evliliği böyle değil bazıları daha şanslı ama anladığım kadarıyla sen eşini hala seviyorsun evi bırakıp gitsen boşasan üzüleceksin
O yüzden biraz daha denemen lazım
Adamla konuşacak konu bul ne sever ne yapar hep aynı konulardan konuşan ekseni aynı olan biri misin? Sosyal hayatın nasıl? Bunlar çok önemli
Biz evlendik hadi benle ilgilen ilgileneceksin demekle gerçekten olmuyor. Ben de olmadı mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?