Canım eşin sana kendini çok değersiz hissettirmiş. Malesef sen bana artık değer ver, beni sev, benimle ilgilen demek sana kendini daha da yüzsüz hissettirecektir.bu talebi kes.
Sen ezildikçede o kendi içinde bak ben haklıyım, o böyle , beni tahrik edemiyor, aynı zevkleri paylaşmıyoruz aynı karakterlerde değiliz falan diye kendi kendine o da bilenecek ve sana ne yaptığının, seni bu hale getirenin kendisi olduğunu bile idrak edemeyecek.
önce kendine sende onunda yaptığı gibi bi tek bir hayat kur. Arkadaşlarınla görüş, hobiler edin ( illaki onun gibi kitap okumak falan değil başka türlü şeylerde olabilir.) cinsellik konusunda kendi işini kendin gör. Kendine daha bir özenle bak. Saçlarına, yüzğne gözüne yemene içmene, sporuna...kendin için, kendini daha iyi hissetmek için. Sen toparlanacaksın önce. Bu ayrılsanda arayı düzeltsenizde seninpsikolojin içinlazım. Sen iyi olmazsan hiç kimse hiç bir şey iyi olmaz.
hiçkimse ( arkadaşlar dostlar bile) enerjisi bitik, nagatif, mutsuz hoşnutsuz insanlarla zaman geçirmek istemez.
sen kendini iyi hisset, özgüven depola. Kendi işlerini kendin gör ve paylaşımlarını kısıtla. Hani trip atarak değil, tavır koyarak kin kusarak sen böyle yaparsan al bendende sana böyle değil. Bende böyle mutluyum böyle huzurluyum tadında.. ‘ yok bir şey’ modunda gizem yarat yaptıklarınla ilgili. Ve mutlu görün, güzel görün, memnun görün.
ne oldubu kadına diye soracak? Kaçan kovalanırmış hep. Bu seferde sen kaçacaksın ama çaktırmadan. O sana gelecek kedi gibi meraklanıp. Bir yüz verip bir vermeyeceksin. yaptıklarının sende duygusal reaksiyon göstermediğini zannedecek.o değersiz hissetmeye başlayacak.ilgini çekip kendisini iyi hissettirmek için senin üzerine gelmeye başlayacak. Sorularla, sevişme talebiyle, belkide yeni tekliflerle gelecek..bu ilk çırpınışları tatlılıkla savurmanı tavsiye ederim. Reddedilmenin tadına baksın bir kaç kez. Yarım yamalak kabul et veya etme.tekrar diyorum trip ve hırsla değil, gayet normal keyifli bir modda hiçte lazım değil tadında.
artık iyice ilgilenir ve merak eder moda geçerse alıp karşına konuşursun. Dik durarak,kendine güvenli, şikayet etmeden, boyun büküp ağlamadan. Ben mutlu olmak istiyorum, sende dahil olacaksan mutluluğuma ol, bugüne kadar başaramadın, bundan sonra başarmak istiyorsan gel, istemiyorsanda bitsin artık ben böyle bir hayat istemiyorum kendim için dersin.
Eğer bunlar olduğunda da hala seni görmezden gelip kendi dünyasına kapanıyorsa ve seni dışlıyorsa yapacak fazla da bir şey yok ayrılacaksın. Ya seni sevmiyordur ya da başka birisi vardır.
Yani baştan ayrıl demek kolay ama önce elinden geleni ardına koyma ki alacağın karar içine sinsin ne de olsa bu bir evlilik.
Uzun oldu biraz ama , umarım anlatabilmişimdir.