İLGİSİZLİK!! Ayrilik sebebi

Sanırım yazdıklarım taktik olarak algılandı. Oysa ben boşanma kararından önce iç dünyana dönüp bir süre iletişimi kesmeni kast ettim. Kendini dinlemek,kendine özenmek gibi. Bu süreçte hem hayatının kalanını planlar hem de boşanma kararı verirsen hazırlıksız yakalanmazsin.

Bunu denedim onu hiç rahatsız etmedi yine kendi dünyasındaydi. Böyle yaparak çok akşam geçirdim. Bsyler dank etmedi kafasına artık takmıyormuş gibi görünmek istemiyorum. Çocuk düşünmüyorum evet
Sizi çok iyi anlıyorum bir evde iki yabancı gibisiniz zor bir durum ilgisiz erkek var bir tarafta bir tarafta onun ilgisine muhtaç bir bayan bosan boşanma diyemem ama inşallah düzelirsiniz rabbim kimsenin yuvasını bozmasin çok zor

Yani gercekten olmayan bir
Şeyi zorlamanın anlamı yok.Bak ben mesela yuvam bozulmasın dedım ben calısayım benım maasımla evı gecındıreyım sende aılene yardım et kendı maasınla dedım.Annem baban yaşlı oldugu ıcın uzulmesınler dıye katlanıcaktım.En basından berı zaten aılesıne tutkusu vardı ama ben gormek ıstemedım heralde .Hep olayları kapadık kapadık konuşmadık ve bı evlendım gümmm patladı her sey.Kayınbabasına kefil olmadı dıye kaç kişi boşanır?Diyemedı ya benım evım ayrı barkım ayrı ne ıstıyosunuz bızden dıye ?O benım babam babam deyıp durdu.?Yani analız edın .Ama olmayıncada olmuyo hanımefendı.Gercekten zorlamak senın canını yakıyor.Hadı bıde cocuk oldu hası ayrıldın ne olucak?

Birbirinize pek uygun değilsiniz sanırım. Benim bi arkadaşımjn evliliği böyle. Ele güne karşı devam ediyorlar bir de çocuk var 2 yaşında. İkisi de ayrı kafada iki insan. Adamın mesleği gereği de ayrılmak istemiyor düzenli aile yaşantısi imajı vermek için. Siz de ev arkadaşı gibi olmuşsunuz. Yalnız böyle durumlarda hesap sormak üstüne gitmek daha çok bunaltir. Bi süre umursamayin ama hepten de elinizi eteğinizi çekmeyin adamdan. Giyin seksi bi şeyler öyle dolanın evde. O şekilde başka odada kitap okuyun mesela bacaklarınızı uzatıp. Yani ben olsam öyle yapardim eğer seviyorsam, başka problemimiz yoksa biraz heyecan gelmesi için oyuna çevirirdim bunu. Yine de tık yoksa o zaman mahkeme yolu görünürdu bana

Kısasa kısas yaptıktan sonra ilişkinin ne anlamı var , ömür boyu böyle mi sürecek. tatlım en dogru kararı sen verirsin , biz ne desek boş. Umarım kendini yıpratmadan bu süreci atlatırsın.

ayy en güzel yaşlarını bu adam için üzülerek mi heba edeceksin. ha odun ha bu

Bu adam bu kadar kitap okumayı seviyorsa onunla aynı kitabı oku. Sonra o kitap hakkında onunla konuş. Bunu bi dene. Mesela ben kitap okumaktan çok hoşlanırım ama kitap hakkında konuşabileceğim arkadaşım sadece 1 tane. Eşim benim kadar okumaz. Ama isterdim onunla birlikte okuyalım konuşalım.

Bak kuzum senin yaşadığın sıkıntıları ben de yaşadım. Bu ilgi işleri bu kadar dümdüz net olmuyor evet sen hakkını istiyorsun çok da haklısın ama kavga etmek ilgilen demek adamı daha da itiyor

Benim eşim sürekli soor yapan bir insandı bana ne kadar dedi gel birlikte gidelim yapalım vs.
Ben kıçımı kaldırıp gidemedim

Hayır gitmem lazımmış

Eşle ortak bir şey bulmak çook önemli

Yoksa adamlar kadınlar şöyle düşünüyor bununla zaten ortak paydam yok ki ne konuşcam ne yapcam

Herkesin evliliği böyle değil bazıları daha şanslı ama anladığım kadarıyla sen eşini hala seviyorsun evi bırakıp gitsen boşasan üzüleceksin
O yüzden biraz daha denemen lazım

Adamla konuşacak konu bul ne sever ne yapar hep aynı konulardan konuşan ekseni aynı olan biri misin? Sosyal hayatın nasıl? Bunlar çok önemli

Biz evlendik hadi benle ilgilen ilgileneceksin demekle gerçekten olmuyor. Ben de olmadı mesela.

evlenmeden önce seyrek mi görüşüyordunuz ? mesela evlenmeden önce hanginizin nasıl ilgi alanları var bunları iyi biliyor muydunuz ?

bence iki yol var. ya siz de kendi ilgil alanınızı yaratıp ilgilenmeyeceksiniz ve farkedip eşiniz adım atacak. çünkü şu an siz üzerine düşüyorsunuz o kaçıyor gibi. yada uğraşmam diyorsanız ayrılacaksınız.

böyle ömür geçmez.

bi de erkekler kadınlar gibi bu detayları düşünemiyor. yani bir erkeğin aklına kolay kolay hadi kahve içelim sohbet edelim demek gelmiyor. böyleleri varsa da gerçekten az.

ilgi alanı meselesine de tamamen katılıyorum. ortak şeyler yapabilmek önemli. ben de ilk başladığımızda sevgilime bi yere gidip bişiler yiyip içip sohbet edelim diyodum ama adam yemek yiyip oturmayı sevmiyor. sonra yürüyüş, bisiklet, vs vs aktiviteler türettim. ve beraber bunları yapmak benim de hoşuma gitti. böylece sohbet edecek yeni konularımız oldu.

Cinsellik de sıkıntıymış ama 10 gün normal değil.
Kocan kaçak güreşiyor bakalım ne zamana kadar giderse götürecek ama bu süreçte senden gidecek.

Cinsellik iyi olsaydı tamam hadi yine adamın huyu muyu bi şey derdim ama bu yoksa ciddi problem var

Ya herro ya merro deyip konuşmalısın

Canım eşin sana kendini çok değersiz hissettirmiş. Malesef sen bana artık değer ver, beni sev, benimle ilgilen demek sana kendini daha da yüzsüz hissettirecektir.bu talebi kes.
Sen ezildikçede o kendi içinde bak ben haklıyım, o böyle , beni tahrik edemiyor, aynı zevkleri paylaşmıyoruz aynı karakterlerde değiliz falan diye kendi kendine o da bilenecek ve sana ne yaptığının, seni bu hale getirenin kendisi olduğunu bile idrak edemeyecek.

önce kendine sende onunda yaptığı gibi bi tek bir hayat kur. Arkadaşlarınla görüş, hobiler edin ( illaki onun gibi kitap okumak falan değil başka türlü şeylerde olabilir.) cinsellik konusunda kendi işini kendin gör. Kendine daha bir özenle bak. Saçlarına, yüzğne gözüne yemene içmene, sporuna...kendin için, kendini daha iyi hissetmek için. Sen toparlanacaksın önce. Bu ayrılsanda arayı düzeltsenizde seninpsikolojin içinlazım. Sen iyi olmazsan hiç kimse hiç bir şey iyi olmaz.

hiçkimse ( arkadaşlar dostlar bile) enerjisi bitik, nagatif, mutsuz hoşnutsuz insanlarla zaman geçirmek istemez.
sen kendini iyi hisset, özgüven depola. Kendi işlerini kendin gör ve paylaşımlarını kısıtla. Hani trip atarak değil, tavır koyarak kin kusarak sen böyle yaparsan al bendende sana böyle değil. Bende böyle mutluyum böyle huzurluyum tadında.. ‘ yok bir şey’ modunda gizem yarat yaptıklarınla ilgili. Ve mutlu görün, güzel görün, memnun görün.

ne oldubu kadına diye soracak? Kaçan kovalanırmış hep. Bu seferde sen kaçacaksın ama çaktırmadan. O sana gelecek kedi gibi meraklanıp. Bir yüz verip bir vermeyeceksin. yaptıklarının sende duygusal reaksiyon göstermediğini zannedecek.o değersiz hissetmeye başlayacak.ilgini çekip kendisini iyi hissettirmek için senin üzerine gelmeye başlayacak. Sorularla, sevişme talebiyle, belkide yeni tekliflerle gelecek..bu ilk çırpınışları tatlılıkla savurmanı tavsiye ederim. Reddedilmenin tadına baksın bir kaç kez. Yarım yamalak kabul et veya etme.tekrar diyorum trip ve hırsla değil, gayet normal keyifli bir modda hiçte lazım değil tadında.
artık iyice ilgilenir ve merak eder moda geçerse alıp karşına konuşursun. Dik durarak,kendine güvenli, şikayet etmeden, boyun büküp ağlamadan. Ben mutlu olmak istiyorum, sende dahil olacaksan mutluluğuma ol, bugüne kadar başaramadın, bundan sonra başarmak istiyorsan gel, istemiyorsanda bitsin artık ben böyle bir hayat istemiyorum kendim için dersin.

Eğer bunlar olduğunda da hala seni görmezden gelip kendi dünyasına kapanıyorsa ve seni dışlıyorsa yapacak fazla da bir şey yok ayrılacaksın. Ya seni sevmiyordur ya da başka birisi vardır.
Yani baştan ayrıl demek kolay ama önce elinden geleni ardına koyma ki alacağın karar içine sinsin ne de olsa bu bir evlilik.
Uzun oldu biraz ama , umarım anlatabilmişimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…