- 25 Mart 2019
- 271
- 296
- 23
- Konu Sahibi ayyuzlum01
-
Evet izindeyim. Bunu düşünüyorumDaha çok yeni evlisiniz. Benim eşimde ilgisiz bir erkekti. Bazı olaylar yaşadık boşanma noktasına geldik annemin evinde 3 ay kaldım dava açmayı düşünüyordum birşeyler oldu barıştık şuan rabbime şükür olsun iyiyiz.. 9 yıllık evliyim. Allah izin ile 10 olacak. Bence uzak kalmak gizemli durmak işe yarıyor. Annelerde 2 gün değil de 1 ay kal mesela çalışmıyorsan bu süre zarfında hiç arama sorma. Kendi kendine bırak bakalim?
Çalışıyor musunuz? Evde ona sağladığınız tüm konfordan elinizi çekin. Evde kendi bakımınıza odaklanın. Makyaj yapın, dışarı çıkacak gibi giyinin süslenin evde o şekilde gezin. Benimle ilgilen tarzı cümleler kurmayın. Söylediklerini dinlemeyin, sorduğunu bir daha tekrar etsin öyle cevaplayın.Bunu yaptım çok kez. Umrunda olmadı. Önceliği ben olmadım ki.
Ne tuhaf yahu. Anlam veremedim. O zaman ya zaten böyleydi siz bu yüzünü yeni görüyorsunuz, ya da sizden zamanla soğumaya başladı. Ama 20 aylık evlilite de insan bu kadar ilgisiz olmaz ki. Bir de severek evlendiğinizi yazmışsınız, adam evlenmekle doğru karar verip vermediğini de düşünüyor olabilir mi acaba? Bilemedim.Zorla değil. Görücü usulü de degil. Severek evlendik. Esime göre bir sorun yok. Onun normali bu.
Ne yaparsan yap degısmeyecek gibi duruyor dıger konuna da baktım.20 aylık evliyim. Görücü değil. Kendimiz tanışarak.
Belki yapısı böyledir içe dönük biridir. İçe dönük insanlar tek başına vakit geçirmeyi daha çok sever. Hep böylemiydi sonradan mı oldu. Sonradan olduysa belli bir olaydan sonra mı oldu acabaZorla değil. Görücü usulü de degil. Severek evlendik. Esime göre bir sorun yok. Onun normali bu.
Bızde de cınsellık sohbet vs yok. Galıba aılde durum bu. Cok okur oldum bu tarz konuları.İyi aksamlar. Eşimin ilgisizliginden bıktım. Annemdeydim 2 gün. Eşim geldi bu akşam almaya. Daha arabadayken eve gidince kitap okuycm dedi. Gündüz okumadın mi dedim yok işlerim vardı vs. (İşi de yok evde. çalışmıyor izinli zaten ) 2 gün evdeydi tek başına.
Hiç bir şey demedim. İki gün görüşmemisiz telefonla bile çok konuşamadık. eve gidince bu kahve yapsaydım otursaydık konuşsaydık karşılıklı. Hiç mi özlemedin? Insan esiyle konusmak istemez mi? Ya telefondan başını kaldırmaz ya bikgisayarda işi olur. Ben yanına gitsem neyse bırakayım der. Veya iş çıkışı spora gider gelir gelmez isim var der işi biter kitap okuyayim der
Bir akşam da ilgili ol. Ne bileyim güzel bir sohbet sonrası cinsel ilişki vs. Tutku yok istek yok.
Başkalarına imrenir oldum artık bıraksam kendi başına yaşar sonsuza kadar. Ben neyim ki? Daha arabadayken beni rahatsız etme diyor.
Konuştum daha önce. Tamam dedi. Ben bisy lerin benim zorumla olmasını istemiyorum.
Kendi bana karşı ilgili istekli tutkulu olsun isterim.
27 yaşındayım çocuğum yok. Aylar önce de buna benzer bir konu açmıştım burada değişen bsy yok. Artık ayrılmak istiyorum. Bu evlilikte yalnız hissediyorum.
Not: Bu günlerde neden annene gittin diye soracaklara gitmek zorundaydım. Bu konuyla ilgili yorum yapmayınız.
Hemen uygula. İşe yarıyor onunla hiç ilgilenme yemek yapınca sadece 1 sefer sofra hazır diye cağır gelmezse güzelce ye ve sofrayı kaldır...Evet izindeyim. Bunu düşünüyorum
Yani adam madem yalnız takılacaktı nıye evlendı bu erkeklerı anlamak cok zorİyi aksamlar. Eşimin ilgisizliginden bıktım. Annemdeydim 2 gün. Eşim geldi bu akşam almaya. Daha arabadayken eve gidince kitap okuycm dedi. Gündüz okumadın mi dedim yok işlerim vardı vs. (İşi de yok evde. çalışmıyor izinli zaten ) 2 gün evdeydi tek başına.
Hiç bir şey demedim. İki gün görüşmemisiz telefonla bile çok konuşamadık. eve gidince bu kahve yapsaydım otursaydık konuşsaydık karşılıklı. Hiç mi özlemedin? Insan esiyle konusmak istemez mi? Ya telefondan başını kaldırmaz ya bikgisayarda işi olur. Ben yanına gitsem neyse bırakayım der. Veya iş çıkışı spora gider gelir gelmez isim var der işi biter kitap okuyayim der
Bir akşam da ilgili ol. Ne bileyim güzel bir sohbet sonrası cinsel ilişki vs. Tutku yok istek yok.
Başkalarına imrenir oldum artık bıraksam kendi başına yaşar sonsuza kadar. Ben neyim ki? Daha arabadayken beni rahatsız etme diyor.
Konuştum daha önce. Tamam dedi. Ben bisy lerin benim zorumla olmasını istemiyorum.
Kendi bana karşı ilgili istekli tutkulu olsun isterim.
27 yaşındayım çocuğum yok. Aylar önce de buna benzer bir konu açmıştım burada değişen bsy yok. Artık ayrılmak istiyorum. Bu evlilikte yalnız hissediyorum.
Not: Bu günlerde neden annene gittin diye soracaklara gitmek zorundaydım. Bu konuyla ilgili yorum yapmayınız.
İstiyorlar ki işleri görülsün, eve para da getiriyor artık kadınlar o da tamaaam, eh istediğinde keyfi olduğunda bedava seksss... Tamaaaam. Sosyal statüleri de tamamlanmış oluyor. Baak evlendi yuva kurdu iyi adam falan gibisinden. Ama nahhh iyi adam.Yani adam madem yalnız takılacaktı nıye evlendı bu erkeklerı anlamak cok zor
kirli donlarini yikayacak yemegini yapacak birisi olsun diyeBöyle adamlar niçin evleniyorlar anlam veremiyorum. Evlilik dediğin şey bu değil ki. Rahatsız etme beni diyormuş, sanki adamın başında tepiniyorsunuz. Ciddi ciddi bu tavırlarından rahatsız olduğunuzu söyleyin, işe yaramıyorsa boşanın. Ha boşanmazsanız da çocuk yapmadan önce bir kez daha düşünün.
Evet esime eve gelince hiçbir şey söylemedim. Öyle deseydim de tavırlı bir şekilde iyi tmm derdi zorla oturuyormuş gibi otururdu yanımda 10 dk.konuşmazdi bile Sonra ben kitap okuycm sana soylemistim bsy diyor musun derdi. Eşinizin bazı davranışlarını kestirebiliyirsujuz artık.Sanırım bu yazdıklarınızı eşinizle paylaşmadınız. Eve gidince o kitap okudu siz başka bir odada takıldınız. Keşke eşinize deseydiniz ben seni özledim gel bir kahve içelim karşılıklı kitabını sonra okusan olmaz mı diye. Eğer yine yok diyorsa tamam ama burda kendinizi çok güzel ifade etmişsiniz ben eşinize karşı bu kadar açık olmadığınızı düşünüyorum.
Eğer mutlu değilseniz ayrılın. Dünyaya bir kere geliyoruz. Mutsuz bir evlilik geçirmek için hayat çok kısa.
Katılıyorum kesinlikle yok sayın sizde onu ilginizi baska yöne başka uğraşlara verin zor olacak ama denemenizde fayda var ama boyle ilişkiye kesinlikle çocuk Yapmayin ben boşanmış biri olarak söylüyorumSiz de kitap okuyun, onun olduğu odanın dışında temizlik falan yapın. Hobileriniz olsun. Bir süre uzak durun. O konuşursa kısa cevaplar verin. Kendi alanınızı oluşturun. Gözünüzü ve dikkatinizi ondan çekin, kendinize yönelin. Sevdiklerinizle telefonda görüşün. Onun dışında da dünyanız olsun.
Bunu denedim onu hiç rahatsız etmedi yine kendi dünyasındaydi. Böyle yaparak çok akşam geçirdim. Bsyler dank etmedi kafasına artık takmıyormuş gibi görünmek istemiyorum. Çocuk düşünmüyorum evetKatılıyorum kesinlikle yok sayın sizde onu ilginizi baska yöne başka uğraşlara verin zor olacak ama denemenizde fayda var ama boyle ilişkiye kesinlikle çocuk Yapmayin ben boşanmış biri olarak söylüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?