- 25 Mart 2019
- 271
- 296
- 23
- Konu Sahibi ayyuzlum01
-
Evlilik öncesinde de böylemiydi peki?İyi aksamlar. Eşimin ilgisizliginden bıktım. Annemdeydim 2 gün. Eşim geldi bu akşam almaya. Daha arabadayken eve gidince kitap okuycm dedi. Gündüz okumadın mi dedim yok işlerim vardı vs. (İşi de yok evde. çalışmıyor izinli zaten ) 2 gün evdeydi tek başına.
Hiç bir şey demedim. İki gün görüşmemisiz telefonla bile çok konuşamadık. eve gidince bu kahve yapsaydım otursaydık konuşsaydık karşılıklı. Hiç mi özlemedin? Insan esiyle konusmak istemez mi? Ya telefondan başını kaldırmaz ya bikgisayarda işi olur. Ben yanına gitsem neyse bırakayım der. Veya iş çıkışı spora gider gelir gelmez isim var der işi biter kitap okuyayim der
Bir akşam da ilgili ol. Ne bileyim güzel bir sohbet sonrası cinsel ilişki vs. Tutku yok istek yok.
Başkalarına imrenir oldum artık bıraksam kendi başına yaşar sonsuza kadar. Ben neyim ki? Daha arabadayken beni rahatsız etme diyor.
Konuştum daha önce. Tamam dedi. Ben bisy lerin benim zorumla olmasını istemiyorum.
Kendi bana karşı ilgili istekli tutkulu olsun isterim.
27 yaşındayım çocuğum yok. Aylar önce de buna benzer bir konu açmıştım burada değişen bsy yok. Artık ayrılmak istiyorum. Bu evlilikte yalnız hissediyorum.
Not: Bu günlerde neden annene gittin diye soracaklara gitmek zorundaydım. Bu konuyla ilgili yorum yapmayınız.
Hayır. Haftasonlari yanına giderdim sürekli benimle ilgilenirdi sarılır öperdi. Böyle olacağını tahmin edemezdimEvlilik öncesinde de böylemiydi peki?
Zor bir durumdasiniz Allah kolaylık versin insan çalışır çalışmaz farketmez beş dakikada olsa konuşmaz mi hal hatır sormaz mı çocukta yok birbirine odaklanmanız gerekirdi tamam telefon bilgisayar bakiliyo ama sürekli de olmazki,karşınıza alın açıkça konuşun derdi neymiş ilgisizliği neden sizde sorun neyi görmüş olmuyorsa çocukta yok hayatiniza yön verin.İyi aksamlar. Eşimin ilgisizliginden bıktım. Annemdeydim 2 gün. Eşim geldi bu akşam almaya. Daha arabadayken eve gidince kitap okuycm dedi. Gündüz okumadın mi dedim yok işlerim vardı vs. (İşi de yok evde. çalışmıyor izinli zaten ) 2 gün evdeydi tek başına.
Hiç bir şey demedim. İki gün görüşmemisiz telefonla bile çok konuşamadık. eve gidince bu kahve yapsaydım otursaydık konuşsaydık karşılıklı. Hiç mi özlemedin? Insan esiyle konusmak istemez mi? Ya telefondan başını kaldırmaz ya bikgisayarda işi olur. Ben yanına gitsem neyse bırakayım der. Veya iş çıkışı spora gider gelir gelmez isim var der işi biter kitap okuyayim der
Bir akşam da ilgili ol. Ne bileyim güzel bir sohbet sonrası cinsel ilişki vs. Tutku yok istek yok.
Başkalarına imrenir oldum artık bıraksam kendi başına yaşar sonsuza kadar. Ben neyim ki? Daha arabadayken beni rahatsız etme diyor.
Konuştum daha önce. Tamam dedi. Ben bisy lerin benim zorumla olmasını istemiyorum.
27 yaşındayım çocuğum yok. Aylar önce de buna benzer bir konu açmıştım burada değişen bsy yok. Artık ayrılmak istiyorum. Bu evlilikte yalnız hissediyorum.
Not: Bu günlerde neden annene gittin diye soracaklara gitmek zorundaydım. Bu konuyla ilgili yorum yapmayınız.
Annenize neden gittiğinizi sorgulayan insanlara lütfen kulak vermeyin. Yoruma bu şekilde başlamam bayağı garip oldu bu arada, neyse.İyi aksamlar. Eşimin ilgisizliginden bıktım. Annemdeydim 2 gün. Eşim geldi bu akşam almaya. Daha arabadayken eve gidince kitap okuycm dedi. Gündüz okumadın mi dedim yok işlerim vardı vs. (İşi de yok evde. çalışmıyor izinli zaten ) 2 gün evdeydi tek başına.
Bunu yaptım çok kez. Umrunda olmadı. Önceliği ben olmadım ki.Siz de kitap okuyun, onun olduğu odanın dışında temizlik falan yapın. Hobileriniz olsun. Bir süre uzak durun. O konuşursa kısa cevaplar verin. Kendi alanınızı oluşturun. Gözünüzü ve dikkatinizi ondan çekin, kendinize yönelin. Sevdiklerinizle telefonda görüşün. Onun dışında da dünyanız olsun.
20 aylıkKaç senelik evlisiniz?
Zorla değil. Görücü usulü de degil. Severek evlendik. Esime göre bir sorun yok. Onun normali bu.Annenize neden gittiğinizi sorgulayan insanlara lütfen kulak vermeyin. Yoruma bu şekilde başlamam bayağı garip oldu bu arada, neyse.
Eşiniz sizinle zorla mı evlendi? Bir de, ne kadar zamandır evlisiniz?
Yaşınız gençmiş, evliliğinizin de yeni olduğunu tahmin ediyorum. Ama eşiniz evliliği yaşamıyor, resmen su altına dalar gibi nefes almaya çalışıyor. Normal değil bu durum.
Daha çok yeni evlisiniz. Benim eşimde ilgisiz bir erkekti. Bazı olaylar yaşadık boşanma noktasına geldik annemin evinde 3 ay kaldım dava açmayı düşünüyordum birşeyler oldu barıştık şuan rabbime şükür olsun iyiyiz.. 9 yıllık evliyim. Allah izin ile 10 olacak. Bence uzak kalmak gizemli durmak işe yarıyor. Annelerde 2 gün değil de 1 ay kal mesela çalışmıyorsan bu süre zarfında hiç arama sorma. Kendi kendine bırak bakalim?20 aylık
20 aylık evliyim. Görücü değil. Kendimiz tanışarak.Bundan önceki konunuzun baslıgı da, ayrı odalarda oturma ilgisizlik..
Kac senelik evlisiniz gorucu usulu mu evlendınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?