bundan yedi yıl önce severek evlendik öyle çoook sevmedim eşimi evlenmeden önce ama onun bana olan aşırı sevgisi düşünlüğü çok hoşuma gidiyordu biraz zor olsada evlenmeye ikna etti beni uzatmıyım çıkma isteme nişan felan 7-8 ay içinde evlendik ilk başlarda iyi gitti ilk altı ay çok mutluyduk bende evlendikten sonra eşimi çok sevdim nikahta keramat vardır derler ya doğruymuş:))6.ayda hamile kaldım zor bir hamilelikti aşarmalerim çok oldu eşim çok anlayışsız davrandı bu dönemde bana bilemiyorum belki bende fazla ilgi anlayış bekledim oda olabilir ama ona alıştırmıştı beni bide hamileliğn duygusallığıda var tabibebğim oldu günden güne daha kötü olduk şimdi 6 yaşında süper zeka bir oğlum var ama eşimle anlaşamıyoruz oğlum babasına çok düşkün ama babasını nerdyse göremiyor o uyuduktan sonra geliyor eve ve oğluma değil ama bana karşı çok ilgisiz ama o bunun çok normal olduğunu benim abarttığımı bunun bir sorun olmadığını söylüyor çok vurdum duymaz yanişimdi ben eşimin ilgisini sevgisini tekrar nasıl kazanabilirim her türlü fikire açığım lütfen yardımcı olun banaaaaa..........