• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ılgısızlık dız boyu

Yani zamaninda emek vermis olabilirsin ama boyle giderse de daha cooook bos yere emek vermis olacaksin...ve yaslandiginda kendine bakip uzuleceksin..belki de sen sen olmaktan cikacaksin...

İnsan hiçbir beklentisi gerçekleşmeden...

Hatta kendi ifadesiyle kendisi olmaktan çıkıp ödünler vere vere neden devam eder?

Üstelik tanıma aşamasında yani sözlüyken...

Evlilikte aradığını bulamayan çoluk çocuğa rağmen boşanıyor da...

Sevgililer, sözlüler ayrılamıyor nedense evliler emek vermiyor mu da onlar bile dönüp gidebiliyorlar?

Madem kabullendiniz neden şikayet ediyorsunuz?

Madem şikayet ediyorsunuz neden ayrılmıyorsunuz?

Bunu kendinize kırk kere sormuş olmalısınız, bir de biz soralım... :KK14:

ah sormaz olur muyumm kac kez sordum kendıme verdıgım cevabı kendım bıle begenmıyorum sevıyorum .. kendım bıle bu cvabı begenmıyorum mantıgı yok tek maddıyat degıl manevıyatta 0 :(

Kendine bu kotulugi neden yapiyorsun. Kac yasindasiniz. Evlenince degisir deme adam kendini belli etmeye baslamis bile.. kendini bu kadar ezik gorme. Gucunu topla ve seni mutlu edecek birisiyle ileriye donuk dusun. Onun simdi senin agzinin icini gozlemesi gerek.. kizma ama seni cepte goruyor ve umursamiyor... kosarak uzuklas hayatini mahfetmé

agzına yuregıne saglık tavrımı bellı edıcem duzelmezse tek yapılcak sey bu .. ınsan kendıne gelınce pek dusuncesız oluyo baskasına akıl verırımde uygulayamıyorum ıste :KK43:

canım ayrılalım deyip, karşındaki de tamam deyince acısı büyük olur
zaten sana karşı tavırlarıyla bir dersi hakediyor
ayrılalım diye ona deme, kendine de, kabul et
sanki ayrıymışsınız gibi davranmaya başla, ilgini azalt, onu aramak istediğinde biz ayrıldık diye düşün, ona ihtiyacın olduğunda biz ayrıldık diye düşün
böylesi daha az acı verir sana ve belki bir ders alır
almazsa da sen yolu yarılamış olursun, yarılayamazsan da geri dönüş kapısı açık olur
uygulamak zor, ama denemeye değer
:KK39:

Kendine bu kotulugi neden yapiyorsun. Kac yasindasiniz. Evlenince degisir deme adam kendini belli etmeye baslamis bile.. kendini bu kadar ezik gorme. Gucunu topla ve seni mutlu edecek birisiyle ileriye donuk dusun. Onun simdi senin agzinin icini gozlemesi gerek.. kizma ama seni cepte goruyor ve umursamiyor... kosarak uzuklas hayatini mahfetmé
bak ne dogru tespıt benı avcunun ıcınde goruyo .. cok dogru ınsalah cesaretımı toplayıp :(

bak ne dogru tespıt benı avcunun ıcınde goruyo .. cok dogru ınsalah cesaretımı toplayıp :KK43:
Kendini mecbur hissetme.. kendine bunu yapma... pusman olursun.. mutsu olursun.. o gununu gun eder... sende kendini yersin... yaslariniz kacti birde okuyormusunuz

canım ayrılalım deyip, karşındaki de tamam deyince acısı büyük olur
zaten sana karşı tavırlarıyla bir dersi hakediyor
ayrılalım diye ona deme, kendine de, kabul et
sanki ayrıymışsınız gibi davranmaya başla, ilgini azalt, onu aramak istediğinde biz ayrıldık diye düşün, ona ihtiyacın olduğunda biz ayrıldık diye düşün
böylesi daha az acı verir sana ve belki bir ders alır
almazsa da sen yolu yarılamış olursun, yarılayamazsan da geri dönüş kapısı açık olur
uygulamak zor, ama denemeye değer
:KK39:
ay allah razı olsun :cry:once kendıme soylemelıyım bunu haklısın canım ınsallah bıkez olsun bıseyı becerırım :KK51::KK61:

Yani sırf bunca zaman verdiniz diye mi ayrılmıyorsunuz. Bu lafta çok moda. Emek hayaller zaman vs. Yalnız geçmiş için kaldırıp geleceğini çöpe atmak nasıl bi mantık işidir onu bilmiyorum. Senin yerinde olsam geçmişi değil geleceği düşünürüm. Bu adam şimdi böyleyse evlenince nasıl olur acaba hı. Yalnız bu kadar yazıyorum ama biliyorum ki sözlerim havada kalacak ya ben de şimdi geçen iki üç dakikama parmaklarımın emeğine üzülmedim değil hani

Yani sırf bunca zaman verdiniz diye mi ayrılmıyorsunuz. Bu lafta çok moda. Emek hayaller zaman vs. Yalnız geçmiş için kaldırıp geleceğini çöpe atmak nasıl bi mantık işidir onu bilmiyorum. Senin yerinde olsam geçmişi değil geleceği düşünürüm. Bu adam şimdi böyleyse evlenince nasıl olur acaba hı. Yalnız bu kadar yazıyorum ama biliyorum ki sözlerim havada kalacak ya ben de şimdi geçen iki üç dakikama parmaklarımın emeğine üzülmedim değil hani
kız dalga gecme moda mı bılmıyorum ıste kafamın ıcını degıstıremıyorum emek verdım ya mıllete ne derım sankı ortada kaldım gıbı ama sonuc bu koca bı mutsuzluk onun davrandıgı gıbı davranmayı denıcem :(

Anladim canim.. kendi kararlarini kendin verebilirsin.. senin kiymetini bilcek birisini bul yada hayatini akisina birak ve bilerek lades de... secim senin her sey cok guzel olabilir.. ama sozlunuzle degil.. akibet belli ne diyeyim..
tesekkur ederım :KK43: zoruma gıdıyo yaptıkları amin insalah

Back
X