İlgisizlik mi bu ne anlamadım

Maviperi90

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2015
91
43
8
34
Kızlar merhaba şuanda konuştuğum biri var 1 aydır konuşuyoruz 1 haftadır birlikteyiz ama sadece 4 defa dışarda görüştük aynı iş yerinde çalışıyoruz ondan mı bilmiyorum ilk günlerde böyle bişey olabilir mi msjlaşırken yanyanayken çok iyiyiz ama görüşme yada buluşma isteği yok gibi nerdeyse genelde arkadaşlarıyla vakit geçiriyo sürekli evlilik muhabbetini açıyo sizce vakit geçirmek için mi konuşuyo benimle kandırmak için evlilik muhabbeti açıyo olabilir mi güvenemiyorum bi türlü ne yapmalıyım?

anlıyorum ki erkekler ne yapsalar bize yaranamazlar..

1 haftada 4 gün dışarda görüşme-aynı yerde çalışma-mesajlaşma.

daha ne olsun. hala ilgisiz diyorsun. rüyalarına girmiyor diye mi kızdın?

1 ayda mı 4 kere buluştunuz yoksa 1 hatada mı ?

Daha ne olsun ama bı aylık konusma bı haftalık ılıskı evlılık muhabbetı. Cıks.

1 ay
4 görüşmeaz değil
Her hafta 1 kez normal zaten
Ayrıca 1 haftada nasıl evlilik konuşuyo
Biz 2. Sene mizde konuşmaya başlamıştık bu ne hız.
50 yaşındamısınız

Siz baya hızlı başlamışsınız. Aceleniz mi var evlilik için. 1 ayda 4 kere buluşmuşsunuz ve aynı iş yerindesiniz. Daha ne ilgisi bekliyorsun. Ben sevgilimle ayda 2 defa buluşuyorum buna bile şükür diyorum

1 haftada evlilik konuşmak mı? Biz 1 yıldır konuşmadık. Buluşmalar biraz yavaş ama evlilik konusunda da epey hızlı

1 ayda 4 kere az bence
bunu sormalisin bence, artik hayatinda biri var arkadaslarin geri planda kalmali demelisin

Seni özlüyorum daha sık görüşelim desene tatlim

Zaten aynı iş yerinde çalışıyormuşsunuz dışarıda 4 kez görüşmüş olmanızda az değil.
Ama yaşınızı merak ettim, kısa sürede evlilik muhabbetini yaşlarınız ileride diye mi açtı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…