Merhaba kizlar gecen haftalarda sevgilimle ayrildigimiza dair bir konu açmistim çok şükürki bi hafta once baristik..4 yillik iliskimizde benim sacma kiskancligim problem cikarmisti ve ayrilmistik.daha sonra sevgilim beni sevdigini hayatini benimle paylasmak istedigini ben olmadigimda kendisini eksik hissettigini soyledi ve bende cok sevdigim icin ayri duramadik baristik. Simdiki sorun ise genel olarak yillardir yasadigimiz ilgisizlkk sorunu sevgilim cok düz bir adam hic incelik yapmiyor suprizler vs gectim sesini duymak icin aradim diyip gun icinde aramiyor ama aksama kadar zaten whatsapp tan gorusuyoruz sordugumdada zaten boyna mesajlasiyoruz diyo. Mesela dun cok hasta oldugumu soyledim sabah kalkip gunaydin askim diye mesaj atmis ama nasil oldun bile dememis bende bu durumlara cok kiriliyorum.cunku ben cok ince dusunceli bi insanim.gerci sevgilimin genel hali herkese karsi oyle ama napayim bilemiyorum.kendisi cok iyi dort yilda ilgisizlik harici uzmedi beni sonuna kadar guveniyorum kendisinin haberi yok ama butun mail ve facebook sifresi var arada bir kontrol ediyorum en ufak bi sorun yasamadim. Sizce artılari goz onundemi bulundurmam lazim .tecrube etmis olanlar bu konuyu nasil aşabilirim yardim edin lutfen.bu konuyu karsima alip cokta konustum hak veriyor ama yine yapmiyor sanirim karakter boyle zorla olmuyor. Kusura bakmayin cepten yaziyorum yazim kurallarina cok uyamadim.tesekkurler simdiden.