• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mobbing mi bu?

cidden soyluyorum, gulun gecin.

yani dusunuyorum da patronum bana boyle yorumlar yapsa acayip dalga gecerim,
o utanmiyorsa ben hic utanmam.
tek care bu gibi gorunuyor.

yasindan oturu hurmrt gosterip aciklama yapiyorum benim cevabimi tiye aliyor. cevabim bile dalga malzemesi.

bir arkadas yazmis "hayir oyle degil de" bu da fayda vermiyor. tek care yuzune tepkisiz bakmak. kulak asmamak denen sey bu galiba. ben kendime nasil davranılmasını istiyorsam oyle davranıyorum : aciklama yapiyorum. hayir kime neyi acikliyorsam.

bu sabah yine yapti. isle ilgili bi mevzuda. kiziyor , suclu hissettiriyor, azarlar tavirla konusuyor. ne cevap versem diyorsun.

Kesinlikle katılıyorum size. Cahil cahil hareketler. Hiçbir tanışıklığı olmadığı halde işe yeni başlayan bir arkadaşa abi diyen kız var. Nasıl itici göründüklerini bilseler böyle hiyap etmezler heralde ya.
Samimi olmaya çalışıyolar ama maalesef ben de hoşlanmasamda "he he " diyorum. Günümüz iletişim şekline ayak uyduruyolar işte.

tek care bu gibi gorunuyor.

yasindan oturu hurmrt gosterip aciklama yapiyorum benim cevabimi tiye aliyor. cevabim bile dalga malzemesi.

bir arkadas yazmis "hayir oyle degil de" bu da fayda vermiyor. tek care yuzune tepkisiz bakmak. kulak asmamak denen sey bu galiba. ben kendime nasil davranılmasını istiyorsam oyle davranıyorum : aciklama yapiyorum. hayir kime neyi acikliyorsam.

bu sabah yine yapti. isle ilgili bi mevzuda. kiziyor , suclu hissettiriyor, azarlar tavirla konusuyor. ne cevap versem diyorsun.

cidden oyle davranan insanlara aciklama yapmanin bir anlami yok, bunu da ogreneceksiniz zaten, gencsiniz anladigim.
gercekten siz de gecin dalganizi, ama kendiniz uzerinden degil, onlar uzerinden ki bir daha size karsi agizlarini acarken dikkatli olsunlar.

bagirip kizma olayi ise farkli, orada ciddiyetinizi takinip had bildirebilirsiniz, kimse size hele de haksizken bagirip cagiramaz, calisiyoruz diye kolesi degiliz, adam olsun :rapci:

Kesinlikle katılıyorum size. Cahil cahil hareketler. Hiçbir tanışıklığı olmadığı halde işe yeni başlayan bir arkadaşa abi diyen kız var. Nasıl itici göründüklerini bilseler böyle hiyap etmezler heralde ya.
Hayir yani benim mutsuz gorundugumle neden ilgilensinler ki, ben buna musade etmedikten sonra. Nasil bir is yeri ben anlamadim. Cocuk parki gibi. Kadinlar işe degil de ev gezmesine gitmisler sanki.

Hayir yani benim mutsuz gorundugumle neden ilgilensinler ki, ben buna musade etmedikten sonra. Nasil bir is yeri ben anlamadim. Cocuk parki gibi. Kadinlar işe degil de ev gezmesine gitmisler sanki.
aynen öyle:/ ilkokulda yapilan dislamalar, gruplasmalar, tek basina birey olamamis ama 2 3 kisiyi gorunce kendini birsey sananlar... en son cocuklukta kalmisti bu haller ama işte. gorsen hepsi koca kadin ama....

aynen öyle:/ ilkokulda yapilan dislamalar, gruplasmalar, tek basina birey olamamis ama 2 3 kisiyi gorunce kendini birsey sananlar... en son cocuklukta kalmisti bu haller ama işte. gorsen hepsi koca kadin ama....
Universitede bir arkadas grubumuz vardi. Bir kiz grubun başı gibi ne yaparsa herkes ona uyar olmustu. Tin tin herkes onun gittigi yere gidiyor, hatun sinemaya gitmek istese sen baska sey soylesen digerleri de sinemaya gidiyoruz derdi ben de grubun dısında kalirdim ya da onlara uymak zorunda kalirdim. Hatun tuvalete gitse 6 kiz da tuvalete gidiyordu. Neyse bu boyle bir sure devam etti, baktim ki ben yapamayacagim bu durum bana gore degil, koyun olmak istemedigimden gruptan uzaklastim, tek takildim. Tek de kalmadim yeni arkadaslarim oldu. Onlarsa 5 kisi devam ettiler. Kendi aralarinda hakkimda bir suru sey soylediler. Hic onemsemedim. Ne oldu herkes mezun oldu grup dagildi. Ben edindigim yeni arkadaslarimla hala gorusuyorum. O grupta kalsa idim ben de onlardan olacaktim. Cocukluktan cikamayan, birey olamamis kisilik ozelligi bu. Ya bizim gibi olursun ya da dislanirsin mesaji. Yalniz olmak daha iyi. Kafan daha rahat olur.

Sanırım istemeden biraz uzak davranıyorsunuz. Hiç odadan çıkmamak, pandemi var diye iş yerinde yemek yememek (bütün gün aç mı duruyorsunuz?) falan yanlış anlamış olabilirler. Sanki büyüklenmeci ya da donuk biriymiş gibi imaj çizmiş olabilirsiniz. O yüzden hoşlanmamışlar dedikodu yapıyorlar mobbing değil bence bu. Dedikodu da maalesef her yerde var ya. Küçük yaştan beri çok yerde çalıştım burası nezih bir yer sonunda iyi bir ortam buldum desem de bir şekilde yine dedikodu yapıldığına, birilerinin dışlandığına şahit oldum.

Sanırım istemeden biraz uzak davranıyorsunuz. Hiç odadan çıkmamak, pandemi var diye iş yerinde yemek yememek (bütün gün aç mı duruyorsunuz?) falan yanlış anlamış olabilirler. Sanki büyüklenmeci ya da donuk biriymiş gibi imaj çizmiş olabilirsiniz. O yüzden hoşlanmamışlar dedikodu yapıyorlar mobbing değil bence bu. Dedikodu da maalesef her yerde var ya. Küçük yaştan beri çok yerde çalıştım burası nezih bir yer sonunda iyi bir ortam buldum desem de bir şekilde yine dedikodu yapıldığına, birilerinin dışlandığına şahit oldum.
virus oncesi beraber yiyip iciyorduk. dedigim gibi virus onlemi yok kucucuk masada dipdibeler, kahvalti ve yemegimi evde yiyorum . bunu da her seferinde dile getiriyorum "bu hafta annemi hastaneye goturduk ben katilmayayim size afiyet olsun" yani benden de onlara birsey bulaşabilir sonucta.

tabi herkes isine geldigi yerden anliyor cok haklisiniz son cumlenizde

Back
X