- 12 Ocak 2011
- 1.533
- 395
- 123
- Konu Sahibi Schizophrenia
-
Terapiste gitmez asla onu tanıdıysam. Ben gayet temiz bakımlı güzel biriyim zaten. Ne yapabilirimki başka? Ayrıca 5yıla ben yaşlanırımki : (Sonradan mi boyle oldu,acaba evlilige tam alisamafi mi. İlgisini ceksen,biseyler yapsan. Olmadi bi evlilik terapistine gitseniz,hemen bitirme taraftaro olma,evlilik 5 yilda oturur derler.
Başlığa cevabım “evet ilgili erkek elbette var”
Çok sevindim. Eşime ilgisizliğinden yakınınca herkes böyle diyor sanırım benide inandırdı buna.Ilgili erkek tabiki var senin biraz hödükmüş
Çok sevindim. Eşime ilgisizliğinden yakınınca herkes böyle diyor sanırım benide inandırdı buna.
bende ilk seneler bunalrı yaşadım. eve gelip koltukta uyuya kalan bir adam vardıç ne kavgalar ettim, madem eve gelip uyuyacaktın benimle niye evlendin o zaman diye. sevgiliyken daha çok görüşüyorduk evlenince sabah iş akşam ev ve koltukta uyu ohhhh hayata bak. kendimi çok acayip hissediyordum... kavgalarla biraz düzeliyor gibi oldu hadi film izleyelim tamam diyip yine uyuya bir adam... sonra baktım olmuyor canım dışarımı çıkmak isitiyor başta haber vererek başladım sonradan şu saatte gelirim demeye başladım eve gelir gelmez bend ekoltuga uzanıp çok uyuyomuş numarası yaptım. sonra ne mi oldu '' başkası mı var?'' demeler başladı. hadi alışverişe gidelim, sinemaya gidelim demeye başladı. elinden kayıp gitmem onu kokuttu bir süre devam etti bu böyle...sonrası mı hala uyuyan bir kocam var... ama bir farkla bu durum artık beni mutsuz etmiyorEşim ve kendi dogruları var sadece bu evlilikte. İlgisiz oldugunu düşünmüyosa değildir ona göre. Akşam geliyo hemen tv açıyo yatana kadar onu izliyo arada bana laf atıyo sadece. Gün içinde hiç aramıyo aramasını beklemiyorum zaten bu hiç sorun değil benim için ama eve gelincede çok ilgisiz. Beraber olacagı zaman görüyo beni bitek. Hadi gezmeye çıkalım derim of yorgunum der film izleyelim o zaman derim niye beni buna zorluyosun der. 2 senelik evliyiz biz daha ve cocugumuz bile yok. Başkası mı var diyorum ilgisini verdiği hiçbir şüpheli hareketide yok. Bu arada sen yap demeyin ben yapınca iyice bi havalara giriyo kendimi çekip ilgisiz davranınca gelip ilgileniyo birtek. Artık çok sıkıldım boşanmak istiyorum ben ama ilgili erkek var mı acaba? Şüphelerim var bu konuda. Evlenince tablo hep böyle oluyo sanki. Boşanınca artık çok zor bir daha evlenmem ama olduda evlendim o çok mu farksız olacak sanki? İyi şeyler duymaya ihtiyacım var ağlayarak yazıyorum bunları. Ben eşimde aradığımı hiç bulamadım.
Sanırım aldatıldınız. Çok üzüldüm haklısınız ne diyeyim ama ben cok duygusalım ilgisizlik çok kötü bişey.Eşimle sinemaya gezmelere çok gideriz biz. Evde genelde tv açık olmaz hep birbirimizin dibinde oluruz muhabbet ederiz oyun oynarız şakalışırız. Beni aldattığına dair hiç bi şüpheli hareketi olmamıştı. Aksine sevgi kelebeği gibi durmadan aşk sözcükleri söyler. Sizce beni aldatıyor mu?
Yani bunlar yetiyo mu mutlu bi evlilik için? Yada bunlar şüphe düşürmez dimi insana , acaba aldatıyo mu diye..?
Adam olsa yeter bence.
Sevgililik nisanlilik donemleri nasildi. Eger sonradan degismediyse sanirim yanlis erkek tercih etmissiniz. Zira her erkek boyle degil. Simdi benim kicam boyledir soyledirlere girmiycem ama eminolun evliykende bircok kisi esiyle flort ediyo..
Daha yeni evlisiniz
Hep mi böyleydi ?
Severek mi evlendiniz ?
Bence oncelikle karşına al konuş gün icindede felefonlada konuşmuyormuşsunuz öncesi nasıldı ilk evlendiginiz yada evlenmeden sen biraz yontup adam edeceksin yapacak birsey yok canm
E yani de malzeme bu sanırım sorun ne bulamıyorumEşim bu kadar ilgisiz değil. 3,5 yillik evliyiz. Butun aksam goz goze bakilmasa da eve gelir gelmez tv acilmaz bari bir sofraya gecsin iki cift laf edin yani.
ne değiştide artık mutsuz etmiyo pekibende ilk seneler bunalrı yaşadım. eve gelip koltukta uyuya kalan bir adam vardıç ne kavgalar ettim, madem eve gelip uyuyacaktın benimle niye evlendin o zaman diye. sevgiliyken daha çok görüşüyorduk evlenince sabah iş akşam ev ve koltukta uyu ohhhh hayata bak. kendimi çok acayip hissediyordum... kavgalarla biraz düzeliyor gibi oldu hadi film izleyelim tamam diyip yine uyuya bir adam... sonra baktım olmuyor canım dışarımı çıkmak isitiyor başta haber vererek başladım sonradan şu saatte gelirim demeye başladım eve gelir gelmez bend ekoltuga uzanıp çok uyuyomuş numarası yaptım. sonra ne mi oldu '' başkası mı var?'' demeler başladı. hadi alışverişe gidelim, sinemaya gidelim demeye başladı. elinden kayıp gitmem onu kokuttu bir süre devam etti bu böyle...sonrası mı hala uyuyan bir kocam var... ama bir farkla bu durum artık beni mutsuz etmiyor
Bu arada sofradada tv izliyo hep ben söylenincede bana ters davranıyoEşim bu kadar ilgisiz değil. 3,5 yillik evliyiz. Butun aksam goz goze bakilmasa da eve gelir gelmez tv acilmaz bari bir sofraya gecsin iki cift laf edin yani.
Bunu yapamam çok büyük kavgalar ediyoruz ben gideyim o zaman dediğimde. Millet ne dermiş yalnız gezmek olur muymuş. Kendide gelmiyo işte. İşi çok ağır değil. En basit film izlemek bile sorun bizim için. Anca kırk yılda bir sevdiği film çıkacak onu izleyecek.İşi ağır mı? Planları sen yap onu dahil et.. ..ya gidiyorum. ...için sen de gel istersen de çık, benim eşim böyle yapınca hayatta gelmeyeceği yere geliyor. Beni gezdir olayın hiç bir erkek pek sallamıyor gibi, sen onu gezdireceksin. Ha çıktın adam gelmedi mi, sorun etme gülerek gir eve, film çok güzeldi de, avm de şu marka erkek ayakkabıda indirim vardı sana bakalım istersen..
Ben ortak aktivite bide turşu ve konserveyi bulmuştum. Sen tut ben koyayım, sen kapst iyi sık, ben yapamıyorum zart zurt. Karşında basit bir tür var unutma, komplike düşünmeyeceksint
Çalışıyor musun?Bunu yapamam çok büyük kavgalar ediyoruz ben gideyim o zaman dediğimde. Millet ne dermiş yalnız gezmek olur muymuş. Kendide gelmiyo işte. İşi çok ağır değil. En basit film izlemek bile sorun bizim için. Anca kırk yılda bir sevdiği film çıkacak onu izleyecek.
Arkadaşım yokki yakınımda bide gezecek hiçbir yer yok çevremizdeEvlilik kesinlikle o sevgililikte gibi heyecanla yürümüyor.Artık aile oluyorsunuz.O büyülü ilişki dönemi bir anda büyük bir sorumluluğa bürünüyor.Sevgiliyken o adamla sadece dışarıda görüştüğün için,yani onun evdeki halini bilmediğin için sana garip geliyor.Eve geldiğinde evlenmeden önce ailesiyle anne babasıyla oturan bir insan , ailesiyle oturmak yerine odasına gidip yayılıyorsa onun karakteri zaten o yönde işler evliliktede bu değişmez fakat sen sevgiliyken adamın ev hallerini bilmediğin için şuan sana çok ilgisiz geliyor ki bencede haklısın ama adamın yapısı bu.
Evliliğine biraz heyecan kat bence.Arkadaşlarımla gezeceğim de dışarı çık.Yani seni her gün ki gibi eve geldiği gibi bulmasın.
Seni kaybetme korkusu aşıla biraz adama.
Boşanma bir şans ver evliliğine bu şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?