İlgisizlik yüzünden bosanmak istiyorum ama ilgili erkek var mı...

ilk zamanlar bizde de vardı bu sorunlar. bazen konuşarak bazen kızarak bazen yönlendirerek çözdük sonunda. arada yine oluyor zaten sürekli ilgide sıkar insanı. ama orta yolu bulduk biraz çabalayın derim.

boşanmayı düşünmektense terapist bu işi çöze son aşamada. gitmez demeyin ikna edin.

Yani şu bdv de ilgisizlikten kocasindan dert yakınan kimi gördüysem hep tv izliyor diyor..bunlari okuyunca iyiki eve tv almamışız diyorum..kirip atin..o zaman ilgilenir beyefendi.
Varya ben de ilgisizlikten hiiiiic haz etmem.Bu eve tv almama olayı öyle bir kafama yatt ki evlenince kesinlikle eve tv aldırmam sanırım.İşlerinin adı ne ya eşleriyle yemek yapsınlar sonra bir cay keyfi, belki bir yürüyüş adamlara bak tv karşısında uzanıyorlar.

Ahh ah sevgiliden ayrılmak gibi olsa keşke boşanmak yada bosanıp baska sehire gitme imkanım olsa
İkinciye evlenecegin insan iyi olacak mı pek sanmam bi yakınımız 3.ye evlendi bebek isteği için inan o da 4 4 lük değil ama bir düşün eşin şiddet uyguluyor mu fiziksel yahut psikolojik farketmez kazancını har vurup harman savuruyor mu gün içinde seni aramiyor olabilir belki o da senden bekliyor olabilir herkesin karakteri sevgiyi gösterme biçimi aynı olmaz sen ona ilgi gösterdiğinde karşılık veriyor mu yoksa soğuk mu davranıyor eğer senden vazgećebiliyorsa sevgisi yok demektir böyle kişi için de gelecek hayal etme eğer karşılıklı sevgi saygı ve sadakatinizi yitirmediyseniz evlilik her zaman bir sans daha hakeder yuvalar kolay kurulmuyor yıkmak 1 dkni almaz iyice düşün taşın artıları ve eksileri ile değerlendir ondan sonra evliliğin için bir şeyler yap şu her erkek aynı olmaz işte sen demek ki eksik birseyler yapıyorsun ilgi gösterir erkek falan diyenlere inanma canım her erkek aynı karakterde değil kimisi sütü direkt içmeyi sever kimisi yoğurda dönüştürüp de yer örnek benim babam ne yaparsan yap sevgisini gösteremez biz hep sunarız sevgimizi ilgimizi eğer karşılıkli sevgi saygi varsa kişileri olduğu gibi kabul edicez yapacak bişey yok

Çocuk yapmayın sakın.

Eşinizin arkadaşları hep hödük grubundanki ilgili erkek yok diyivermiş hemen.

Siz ev arkadaşı değilsiniz. Birlikte film izlemek istemeniz, dışarı çıkmak istemeniz en doğal hakkınız. Şu an o evde sadece cinsel dürtülerini geçirmek için kullandığı bir kadınsınız bence. Umarım sözlerim ağır kaçmaz lakin dışardan böyle görünüyor. Bence siz ona hiç ilgi göstermeyin, o eve gelince başka odaya geçip film izleyin, arkadaşlarınızla dışarı çıkın. Onu içşne almadığınız bir hayatınız olsun.

Eğer bu davranışlarınızdan şikayet ederse ona defalarca söylediğinizi kendisi yanaşmadığı için aetık tek başınıza bir hayat kurduğunuzu söyleyin.

Eğer bı davranışlarınızdan bile rahatsız olmazsa, o zaman sorun zaten büyük sizinle vakit geçirmek zerre umrunda değildir buna göre kararınızı verirsiniz ama sakın çocuk yapayım düzelir demeyin pişman olursunuz.

Bence bu biraz beklentiyle alakalı. Evlilikten, eşinizden be bekliyorsunuz? İnanin benim kocam da öyle. Aksam yuzunu bir saat zor görüyorum. O isten gec geliyor ben erken yatiyorum derken beraber aksam yemegine bile oturmuyoruz dogru duzgun. Ama bosanmak aklimin ucundan dahi geçmedi. Bence sizin de tek probleminiz buysa bu kadar erken boşanmayi dusunmeyin. Bir aile kolay kurulmuyor. Benim kocam evlenmeden once de boyleydi. Universitede de 3 yila yakin beraber yasadik, o zaman da boyleydi bu adam. Tv si acik, onunde pc veya telefon. Bazen kafam atar ben yurda gidiyorum sıkıldım der ceker giderdim anlasin diye. Anlamazdi. Sonra sevdigimden geri dönerdim tıpış tıpış :) baktim ben bunu degistiremiyorum, kabullendim. Artik ilgisizligi beni mutsuz etmiyor. Yillardir böyle, böyle kabul ettim. Canim cok sıkıldiysa yanina gidip benimle ilgilen ben mutsuzum falan yapiyorum. Tv yi kapatiyorum yeter artik diye. Telefonu aliyorum elinden. Zorla kendimi gozunun onune sokuyorum. Bundan da rahatsizlik duymuyorum. Siz de cabalayin biraz 2 yillik evlilikte sirf ilgisizlik yuzunden bosanmayi dusunmeyin

İlgili, uyumlu erkek var elbette ama az.
Bundan sonrası sana rastlama yüzdesi kaç bilemem.
Şahsen beni pek iyi bir şey bulmaz diyorum ben :)

Uyumuyo ki uyanıkken ilgisiz
Kararınız çaresizliktense biraz daha birşeyler yapmaya çalışın. Yok gerçekten ona karşı hissiniz kalmadıysa, kadın olduğunuzu hissettiremiyorsa uğraşmayın. Mutluluk sizinde hakkınız. Yalnız sonrası muamma işte. Biriyle tanışıp evlenmek nasip olur mu, neler yaşanır bilinmez. Çok iyi düşünmeniz gerek. İlgisizlik, cimrilik gibi sebeplerde boşanma sebebi diye biliyorum.

Evliliginizi surdurmenizin nedeni eşinizin ilgisiz olusundan rahatsızlık duymaniz ama sizi doyuran bir şekilde mutlu eden bir yönünün olmasi ve bu yönü yanında ilgisizliginin bir puan geride kalması olabilir mi?
Evet dogru ama beni en mutsuz eden seyde bu
Evlendigim 1.5 senede o kadar mutsuzdum ki bu olaydan ötürü... Sonradan duzelmeseydi emin olun asla evli kalamazdik. Iletişimsizlik çokkk ama cooook kotu. Ve kadino depresyona surukluyor
nasıl düzeldi eşiniz sizin çabalarınızla mı kendiliğinden mi
Ne istediğimi kaç kere söyledim zorla olmuyo bazı şeyler malesef. Hatta bana niye ısrar ediyosun film falan izlemek için ben olsam etmem dedi.
ilgisizlik karşısında sogumayan kadın yoktur bence. Sogumak tekrar ısınılmayacağı anlamına gelmez biraz çaba görmem lazım

Baska odaya geçince geliyo napıyosun niye burdasın diyo zaten ama ben konuyu açınca sinirlenip gidiyo ilgisiz değilim ben diyerek

onun sizde şikayet ettiği hayıflandığı yönleriniz varsa
bu dönemde onları göz önüne çıkarın bence.Sonuçta eşinin gözüne gözüne soktuğu rahtasızlığını bildiği halde yinede ısrarla yapmaya devam ettiiği birşeylerle r durumlarla yaşamak nasıl oluyormuş oda yaşasın.Atıyorum ondan sonra eve gelmenize bozuluyo olabilir bkaç gün hep ondan sonra atıyorum tlf tbalet çok kurcalamnıza bozuluyo olabilir gibi gibi....siz bilrsiniz neye bozulduğunu.onu yapın bakalım nekadar sabredecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…