- Konu Sahibi Schizophrenia
-
Varya ben de ilgisizlikten hiiiiic haz etmem.Bu eve tv almama olayı öyle bir kafama yatt ki evlenince kesinlikle eve tv aldırmam sanırım.İşlerinin adı ne ya eşleriyle yemek yapsınlar sonra bir cay keyfi, belki bir yürüyüş adamlara bak tv karşısında uzanıyorlar.Yani şu bdv de ilgisizlikten kocasindan dert yakınan kimi gördüysem hep tv izliyor diyor..bunlari okuyunca iyiki eve tv almamışız diyorum..kirip atin..o zaman ilgilenir beyefendi.
İkinciye evlenecegin insan iyi olacak mı pek sanmam bi yakınımız 3.ye evlendi bebek isteği için inan o da 4 4 lük değil ama bir düşün eşin şiddet uyguluyor mu fiziksel yahut psikolojik farketmez kazancını har vurup harman savuruyor mu gün içinde seni aramiyor olabilir belki o da senden bekliyor olabilir herkesin karakteri sevgiyi gösterme biçimi aynı olmaz sen ona ilgi gösterdiğinde karşılık veriyor mu yoksa soğuk mu davranıyor eğer senden vazgećebiliyorsa sevgisi yok demektir böyle kişi için de gelecek hayal etme eğer karşılıklı sevgi saygı ve sadakatinizi yitirmediyseniz evlilik her zaman bir sans daha hakeder yuvalar kolay kurulmuyor yıkmak 1 dkni almaz iyice düşün taşın artıları ve eksileri ile değerlendir ondan sonra evliliğin için bir şeyler yap şu her erkek aynı olmaz işte sen demek ki eksik birseyler yapıyorsun ilgi gösterir erkek falan diyenlere inanma canım her erkek aynı karakterde değil kimisi sütü direkt içmeyi sever kimisi yoğurda dönüştürüp de yer örnek benim babam ne yaparsan yap sevgisini gösteremez biz hep sunarız sevgimizi ilgimizi eğer karşılıkli sevgi saygi varsa kişileri olduğu gibi kabul edicez yapacak bişey yokAhh ah sevgiliden ayrılmak gibi olsa keşke boşanmak yada bosanıp baska sehire gitme imkanım olsa
Kararınız çaresizliktense biraz daha birşeyler yapmaya çalışın. Yok gerçekten ona karşı hissiniz kalmadıysa, kadın olduğunuzu hissettiremiyorsa uğraşmayın. Mutluluk sizinde hakkınız. Yalnız sonrası muamma işte. Biriyle tanışıp evlenmek nasip olur mu, neler yaşanır bilinmez. Çok iyi düşünmeniz gerek. İlgisizlik, cimrilik gibi sebeplerde boşanma sebebi diye biliyorum.Uyumuyo ki uyanıkken ilgisiz
Evet dogru ama beni en mutsuz eden seyde buEvliliginizi surdurmenizin nedeni eşinizin ilgisiz olusundan rahatsızlık duymaniz ama sizi doyuran bir şekilde mutlu eden bir yönünün olmasi ve bu yönü yanında ilgisizliginin bir puan geride kalması olabilir mi?
nasıl düzeldi eşiniz sizin çabalarınızla mı kendiliğinden miEvlendigim 1.5 senede o kadar mutsuzdum ki bu olaydan ötürü... Sonradan duzelmeseydi emin olun asla evli kalamazdik. Iletişimsizlik çokkk ama cooook kotu. Ve kadino depresyona surukluyor
Ne istediğimi kaç kere söyledim zorla olmuyo bazı şeyler malesef. Hatta bana niye ısrar ediyosun film falan izlemek için ben olsam etmem dedi.Bence cok yanlis dusunuyosunuz bazi konularda. Esiniz nisanliyken ilgili sonra ilgisizse acaba siz mi ustune fazla dustunuz. Ayrica ne demek yatana kadar tv?? Onu seylretsin ama bence aktivite yapin. Mesela ben bazen kapatiyorum hadi kitap okuyalim diyorum. Ona ilgi cekici seyler anlatirim. Ya da mutfakta yemek yapiyorum cagirip gucune ihtiyacim var deyip karistirma cirpma dograma isleri veriyorum. Tv acik kaliyo tabi ama benle birlikte is yapiyo. Kek filan yaptiriyorum bazen oo eline saglik cok guzel diyorum gazliyorm yani. Gazlarsan erkek yapar. Su konuda haklisin ilgisiz insanda cok ama belki de ilk baslangicta bi hatan olabilir mi? Mesela gun icinde beni aramani ozel hissettirmeni istiyorum deseydin monotonda olsa aramak zorunda hissederdi. Yada evde yemegi nobete bindirebilirsiniz ben artik yoruluyorm yardimina ihtiyacim var diyerek. Kirmadan ama onu gazlayarak. Emin olun o tv kapaniyo
ilgisizlik karşısında sogumayan kadın yoktur bence. Sogumak tekrar ısınılmayacağı anlamına gelmez biraz çaba görmem lazımTabi ki ilgili erkekler de var.Ama sizin burda kendinize soracağınız şey acaba ben de kocamdan soğudum mu olmalı.Çünkü artık sizin de gözünüze battığına göre sizde de kaybolan şeyler var.Sevgi eksikliği var gibi.Bence kimse memnun kalmadığı bir evliliği sürdürmemeli.
Baska odaya geçince geliyo napıyosun niye burdasın diyo zaten ama ben konuyu açınca sinirlenip gidiyo ilgisiz değilim ben diyerekÇocuk yapmayın sakın.
Eşinizin arkadaşları hep hödük grubundanki ilgili erkek yok diyivermiş hemen.
Siz ev arkadaşı değilsiniz. Birlikte film izlemek istemeniz, dışarı çıkmak istemeniz en doğal hakkınız. Şu an o evde sadece cinsel dürtülerini geçirmek için kullandığı bir kadınsınız bence. Umarım sözlerim ağır kaçmaz lakin dışardan böyle görünüyor. Bence siz ona hiç ilgi göstermeyin, o eve gelince başka odaya geçip film izleyin, arkadaşlarınızla dışarı çıkın. Onu içşne almadığınız bir hayatınız olsun.
Eğer bu davranışlarınızdan şikayet ederse ona defalarca söylediğinizi kendisi yanaşmadığı için aetık tek başınıza bir hayat kurduğunuzu söyleyin.
Eğer bı davranışlarınızdan bile rahatsız olmazsa, o zaman sorun zaten büyük sizinle vakit geçirmek zerre umrunda değildir buna göre kararınızı verirsiniz ama sakın çocuk yapayım düzelir demeyin pişman olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?