- 12 Ocak 2011
- 1.533
- 395
- 123
- Konu Sahibi Schizophrenia
Hayır iş arıyorumÇalışıyor musun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır iş arıyorumÇalışıyor musun?
Arkadaşım yokki yakınımda bide gezecek hiçbir yer yok çevremizde
Kurslar var evet onlara bakayımNerede yaşıyorsunuz merak ettim ?
Kurs vs başka bir şey var mı yanı sizi akşam o evden dışarı atacak bir şey,bence akşam kocanız geldiğinde evde olmayıp başka bir yerde olursanız bir süre dikkatini çekecektir.Kalıcı bir çözüm olur mu bilmiyorum ama adam en azından bir silkelenir
İyi kötü bir işe gir böylece çıkmana alışır, kasiyerlik olur, satış danışmanlığı olur, bu işler küçük ilçelerde de bulunabiliyor, onun için bunları yazdım. İlk ay maaşı tamsmen eve harca, kocana bi şeyler al ki çalışmsna kafayı takmasının ilk evresi atlatılsın. Evde durmana alışmış hep öyle olsun istiyor sanırım. Bir de maddi boyut var, pikniğe gidelim hazırlık yaptım dersen ve sadece pikniğe giderseniz alışabilir. Film izleme konusu haftasonu daha odaklanabilir olduğu için önceden filmi koyup mısırı patlatırsan mecbur gelecek. Alıştırana kadar biraz pış pış şart.Hayır iş arıyorum
ne mi değişti? ilgisiz olduğu için böyle olduğunu düşünüyordum ama şuan öyle düşünmüyorum çabalıyor ama elinde değil yani yorgun oluyor gerçekten bunu görüyorum ve anlayabiliyorum...E yani de malzeme bu sanırım sorun ne bulamıyorum
ne değiştide artık mutsuz etmiyo peki
O işlere de bakmaya başladım evet. Geçiçide olsa iyi olur. Havalar düzelsin pikniği söylerim. Film konusundada ben filmi açınca onda bi isteksizlik görünce bütün hevesim gidiyo izlemek bile istemiyorumİyi kötü bir işe gir böylece çıkmana alışır, kasiyerlik olur, satış danışmanlığı olur, bu işler küçük ilçelerde de bulunabiliyor, onun için bunları yazdım. İlk ay maaşı tamsmen eve harca, kocana bi şeyler al ki çalışmsna kafayı takmasının ilk evresi atlatılsın. Evde durmana alışmış hep öyle olsun istiyor sanırım. Bir de maddi boyut var, pikniğe gidelim hazırlık yaptım dersen ve sadece pikniğe giderseniz alışabilir. Film izleme konusu haftasonu daha odaklanabilir olduğu için önceden filmi koyup mısırı patlatırsan mecbur gelecek. Alıştırana kadar biraz pış pış şart.
Eşim çabaşamıyo işte. Karım mutlu olsun hadi bi film açayım demiyo. Altı üstü bir filmcik.ne mi değişti? ilgisiz olduğu için böyle olduğunu düşünüyordum ama şuan öyle düşünmüyorum çabalıyor ama elinde değil yani yorgun oluyor gerçekten bunu görüyorum ve anlayabiliyorum...
Ben olsam ben de kaldırırımIlgili erkek bulunca muzeye kaldiriyorlar
Bizde yok saniyoruz haliyle
İşte onu görmezden geleceksin, komedi izleyin başlarda. Ben yatağı salona taşıyıp sarılma düzeni kurdum vb diyordum, ilk başlarda ki o zaman birlikte yaşıyorduk, evli değildik adam şok oluyordu. Şimdi kendisi yalvarıyor saçımı sev, fim izleyelim diye. Evliliği kurtarmak istiyorsan elindekini yontman baya zaman alacak.O işlere de bakmaya başladım evet. Geçiçide olsa iyi olur. Havalar düzelsin pikniği söylerim. Film konusundada ben filmi açınca onda bi isteksizlik görünce bütün hevesim gidiyo izlemek bile istemiyorum
İşte onu görmezden geleceksin, komedi izleyin başlarda. Ben yatağı salona taşıyıp sarılma düzeni kurdum vb diyordum, ilk başlarda ki o zaman birlikte yaşıyorduk, evli değildik adam şok oluyordu. Şimdi kendisi yalvarıyor saçımı sev, fim izleyelim diye. Evliliği kurtarmak istiyorsan elindekini yontman baya zaman alacak.
Sen iyice soğumuşsun anlaşılan, bu durumda sanırım ayrılmanız en mantıklısı.Bilmiyorum ki. Benimde içimden gelmesi için karşı taraftan elektrik almam gerekiyo sanki... bide ben ugrasınca kendini iyice geri çekiyo işgi anlamında
Bu hayattaki acı tecrübelerimden biri " İlgisiz erkek, ilgili konuma asla dönüşmüyor" maalesef.Eşim ve kendi dogruları var sadece bu evlilikte. İlgisiz oldugunu düşünmüyosa değildir ona göre. Akşam geliyo hemen tv açıyo yatana kadar onu izliyo arada bana laf atıyo sadece. Gün içinde hiç aramıyo aramasını beklemiyorum zaten bu hiç sorun değil benim için ama eve gelincede çok ilgisiz. Beraber olacagı zaman görüyo beni bitek. Hadi gezmeye çıkalım derim of yorgunum der film izleyelim o zaman derim niye beni buna zorluyosun der. 2 senelik evliyiz biz daha ve cocugumuz bile yok. Başkası mı var diyorum ilgisini verdiği hiçbir şüpheli hareketide yok. Bu arada sen yap demeyin ben yapınca iyice bi havalara giriyo kendimi çekip ilgisiz davranınca gelip ilgileniyo birtek. Artık çok sıkıldım boşanmak istiyorum ben ama ilgili erkek var mı acaba? Şüphelerim var bu konuda. Evlenince tablo hep böyle oluyo sanki. Boşanınca artık çok zor bir daha evlenmem ama olduda evlendim o çok mu farksız olacak sanki? İyi şeyler duymaya ihtiyacım var ağlayarak yazıyorum bunları. Ben eşimde aradığımı hiç bulamadım.
5 yıla herhalde ilgisiz kocaya yaşamaya alışırsın. :)Terapiste gitmez asla onu tanıdıysam. Ben gayet temiz bakımlı güzel biriyim zaten. Ne yapabilirimki başka? Ayrıca 5yıla ben yaşlanırımki : (