İlgisizlik yüzünden bosanmak istiyorum ama ilgili erkek var mı...

Arkadaşım yokki yakınımda bide gezecek hiçbir yer yok çevremizde

Nerede yaşıyorsunuz merak ettim ?
Kurs vs başka bir şey var mı yanı sizi akşam o evden dışarı atacak bir şey,bence akşam kocanız geldiğinde evde olmayıp başka bir yerde olursanız bir süre dikkatini çekecektir.Kalıcı bir çözüm olur mu bilmiyorum ama adam en azından bir silkelenir

Nerede yaşıyorsunuz merak ettim ?
Kurs vs başka bir şey var mı yanı sizi akşam o evden dışarı atacak bir şey,bence akşam kocanız geldiğinde evde olmayıp başka bir yerde olursanız bir süre dikkatini çekecektir.Kalıcı bir çözüm olur mu bilmiyorum ama adam en azından bir silkelenir
Kurslar var evet onlara bakayım

Hayır iş arıyorum
İyi kötü bir işe gir böylece çıkmana alışır, kasiyerlik olur, satış danışmanlığı olur, bu işler küçük ilçelerde de bulunabiliyor, onun için bunları yazdım. İlk ay maaşı tamsmen eve harca, kocana bi şeyler al ki çalışmsna kafayı takmasının ilk evresi atlatılsın. Evde durmana alışmış hep öyle olsun istiyor sanırım. Bir de maddi boyut var, pikniğe gidelim hazırlık yaptım dersen ve sadece pikniğe giderseniz alışabilir. Film izleme konusu haftasonu daha odaklanabilir olduğu için önceden filmi koyup mısırı patlatırsan mecbur gelecek. Alıştırana kadar biraz pış pış şart.

E yani de malzeme bu sanırım sorun ne bulamıyorum

ne değiştide artık mutsuz etmiyo peki
ne mi değişti? ilgisiz olduğu için böyle olduğunu düşünüyordum ama şuan öyle düşünmüyorum çabalıyor ama elinde değil yani yorgun oluyor gerçekten bunu görüyorum ve anlayabiliyorum...

İyi kötü bir işe gir böylece çıkmana alışır, kasiyerlik olur, satış danışmanlığı olur, bu işler küçük ilçelerde de bulunabiliyor, onun için bunları yazdım. İlk ay maaşı tamsmen eve harca, kocana bi şeyler al ki çalışmsna kafayı takmasının ilk evresi atlatılsın. Evde durmana alışmış hep öyle olsun istiyor sanırım. Bir de maddi boyut var, pikniğe gidelim hazırlık yaptım dersen ve sadece pikniğe giderseniz alışabilir. Film izleme konusu haftasonu daha odaklanabilir olduğu için önceden filmi koyup mısırı patlatırsan mecbur gelecek. Alıştırana kadar biraz pış pış şart.
O işlere de bakmaya başladım evet. Geçiçide olsa iyi olur. Havalar düzelsin pikniği söylerim. Film konusundada ben filmi açınca onda bi isteksizlik görünce bütün hevesim gidiyo izlemek bile istemiyorum

ne mi değişti? ilgisiz olduğu için böyle olduğunu düşünüyordum ama şuan öyle düşünmüyorum çabalıyor ama elinde değil yani yorgun oluyor gerçekten bunu görüyorum ve anlayabiliyorum...
Eşim çabaşamıyo işte. Karım mutlu olsun hadi bi film açayım demiyo. Altı üstü bir filmcik.

O işlere de bakmaya başladım evet. Geçiçide olsa iyi olur. Havalar düzelsin pikniği söylerim. Film konusundada ben filmi açınca onda bi isteksizlik görünce bütün hevesim gidiyo izlemek bile istemiyorum
İşte onu görmezden geleceksin, komedi izleyin başlarda. Ben yatağı salona taşıyıp sarılma düzeni kurdum vb diyordum, ilk başlarda ki o zaman birlikte yaşıyorduk, evli değildik adam şok oluyordu. Şimdi kendisi yalvarıyor saçımı sev, fim izleyelim diye. Evliliği kurtarmak istiyorsan elindekini yontman baya zaman alacak.

İşte onu görmezden geleceksin, komedi izleyin başlarda. Ben yatağı salona taşıyıp sarılma düzeni kurdum vb diyordum, ilk başlarda ki o zaman birlikte yaşıyorduk, evli değildik adam şok oluyordu. Şimdi kendisi yalvarıyor saçımı sev, fim izleyelim diye. Evliliği kurtarmak istiyorsan elindekini yontman baya zaman alacak.

Bilmiyorum ki. Benimde içimden gelmesi için karşı taraftan elektrik almam gerekiyo sanki... bide ben ugrasınca kendini iyice geri çekiyo ilgi anlamında

Eşim ve kendi dogruları var sadece bu evlilikte. İlgisiz oldugunu düşünmüyosa değildir ona göre. Akşam geliyo hemen tv açıyo yatana kadar onu izliyo arada bana laf atıyo sadece. Gün içinde hiç aramıyo aramasını beklemiyorum zaten bu hiç sorun değil benim için ama eve gelincede çok ilgisiz. Beraber olacagı zaman görüyo beni bitek. Hadi gezmeye çıkalım derim of yorgunum der film izleyelim o zaman derim niye beni buna zorluyosun der. 2 senelik evliyiz biz daha ve cocugumuz bile yok. Başkası mı var diyorum ilgisini verdiği hiçbir şüpheli hareketide yok. Bu arada sen yap demeyin ben yapınca iyice bi havalara giriyo kendimi çekip ilgisiz davranınca gelip ilgileniyo birtek. Artık çok sıkıldım boşanmak istiyorum ben ama ilgili erkek var mı acaba? Şüphelerim var bu konuda. Evlenince tablo hep böyle oluyo sanki. Boşanınca artık çok zor bir daha evlenmem ama olduda evlendim o çok mu farksız olacak sanki? İyi şeyler duymaya ihtiyacım var ağlayarak yazıyorum bunları. Ben eşimde aradığımı hiç bulamadım.
Bu hayattaki acı tecrübelerimden biri " İlgisiz erkek, ilgili konuma asla dönüşmüyor" maalesef.

İnsanın evliliğinin en güzel zamanlarında ki hele çocuk yokken, böyle düşüncesizce geçmesi bana haksızlık gibi geliyor.

Uyku konusunda eşim çok yorulduğu için çok uyur, ama haftasonları telafi amaçlı hep bir plan çıkartır, hiç bir şey yapmasak evde bir şeyler bulur, film, oyun, vb bir kaç örnek.

Mühim olan size kalan zamanlarda neler yaşandığı. Sadece beraberlik için bana yanaşıp sonra beni sallamaya tenezzül etmeyen adamın da koynuna girmem, kusura bakmasın.

Bence siz yine konuşmayı deneyin, bilmiyorum nasıl olur , destek almaz demişsiniz. Çok zor ve çok haklısınız. Birisi yoktur zaten, hiç öyle bir izlenim yok, onu aklınıza getirip sıkmayın canınızı. Ama bu işi duzeltmezse bir şeylerin bozulacagi aşikar. ..

Cocuk da yokmus en guzel gunleriniz.esiniz cok odunmus.emekli hasan amcaya baglamis yani.biz iki kucuk cocukla gece gerilim filmi izliyoruz tabi onlar uyuyunca hafta sonlari.dizime yatar ben sacini karistiririm cok sever 10 yil olacak evliyiz 10 yildir boyleyiz.kavga gurultu de oluyor tabi ama paylasim cok onemli.deger gormek ilgiyi hissetmek.cinsel ihtiyacini karsilayan bir odun ozaman seninki.ben olsam bende ayni yataga bile girmezdim.evlilik bu deyil ki boyle evlilik cekilmez vallahi.iki cocukla gezdigimiz icin bazen anneme birakir tek cikariz hemen elune sarilirim eskisi gibi elele gezeriz.ah ah iki kizimvar uc yasindaki babasunun yaninda bile yurutmez oyle babaci.ilgili erkek var ama sizde durum umutsuz...

Bizde 2 yillik evliyiz.ikimizde keşke daha önce birbirimizle evlenseymisiz deriz.ilgili erkek Tabiki de var.Bence baya var hemde insalh düzelir eşiniZ.

Babam çok ilgisiz bir insandı öylede kaldı hiç değişmedi, ama bir kuzenim ilk yıllar aynen böyleydi yıllar gectikce dahada ilgili olmaya başladı. Olan tabi yengeme oldu en güzel yıllarımızı mahvetti der hep.
Yani değişedebilir böyle devamda edebilir.

Terapiste gitmez asla onu tanıdıysam. Ben gayet temiz bakımlı güzel biriyim zaten. Ne yapabilirimki başka? Ayrıca 5yıla ben yaşlanırımki : (
5 yıla herhalde ilgisiz kocaya yaşamaya alışırsın. :)

Boşanmaya karar verirsen, iş ciddiye binerse bence evlilik terapistine tıpış tıpış gelir.

Tamam yorgun olabilir dinlenmek isteyebilir ama hep böyle kabul edilemez ki.
İzin günu yok mu bu adamın?
Günün 12 saati mi çalışıyorda hiç enerjisi kalmıyor?
Benim eşim trafiğe takılmamak için sabah en geç 6da çıkıyor evden,akşam gelmesi trafik durumuna bağlı olarak 6-7 arası oluyor,12-13 saat dışarda oluyor ama akşam kızımı oyun parkında götürürüz ,bizde kahvemizi içeriz beklerken.
Dün akşam aldı parka götürdü kızımı,ben yorgundum gitmedim baba kız hem yürüyüş yaptılar hemde kızım parkta oynayıp güzel havanın tadını çıkardı.
Hatta haftasonu hava güzel dışarda program yapalım çocuk hava alsın,bizede iyi gelir diyordu akşam.
Yani insanın içinde olacak.
İçinde yoksa zor.
Tabiki benim eşimde yoruluyor,tv karşısında uyuyakaldığı çok olur ,hatta bende uyuyakalıyorum artık koltukta ama yinede hep yorgunum diye geçiştirmeyiz birşeyleri.
Hayat uyuyarak,koltukta pinekleyerek geçmez. Sizede yazık,hadi o gidiyor iki insan görüp sosyalleşiyor işteyken,siz arkadaşım yok diyorsunuz tüm gün evde sıkılırsınız yani. Hiç değilse günün nasıl gecti muhabbeti yapılır

Back
X