- 25 Haziran 2014
- 2.122
- 3.595
- 83
- Konu Sahibi Schizophrenia
Sevgililik, nişanlılık döneminde de mi ilgisizdi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabiki de ilgili erkek var ama beklentiyi de biraz düşürmek gerekiyor elbet. eşim mesela beni cok sever hatta bazen cocuk sever gibi sever agucuk gugucuk diyecek nerdeyseEşim ve kendi dogruları var sadece bu evlilikte. İlgisiz oldugunu düşünmüyosa değildir ona göre. Akşam geliyo hemen tv açıyo yatana kadar onu izliyo arada bana laf atıyo sadece. Gün içinde hiç aramıyo aramasını beklemiyorum zaten bu hiç sorun değil benim için ama eve gelincede çok ilgisiz. Beraber olacagı zaman görüyo beni bitek. Hadi gezmeye çıkalım derim of yorgunum der film izleyelim o zaman derim niye beni buna zorluyosun der. 2 senelik evliyiz biz daha ve cocugumuz bile yok. Başkası mı var diyorum ilgisini verdiği hiçbir şüpheli hareketide yok. Bu arada sen yap demeyin ben yapınca iyice bi havalara giriyo kendimi çekip ilgisiz davranınca gelip ilgileniyo birtek. Artık çok sıkıldım boşanmak istiyorum ben ama ilgili erkek var mı acaba? Şüphelerim var bu konuda. Evlenince tablo hep böyle oluyo sanki. Boşanınca artık çok zor bir daha evlenmem ama olduda evlendim o çok mu farksız olacak sanki? İyi şeyler duymaya ihtiyacım var ağlayarak yazıyorum bunları. Ben eşimde aradığımı hiç bulamadım.
acaba begendiginiz film tarzlari mi farkli? sizin sevdiginiz film tarzi belki ona sıkıcı geliyor olabilir. ben fantastik filmleri cok severim eşim sevmez, eşim savaş filmlerini cok sever ben sevmem gerilim tarzi filmler ortak noktamiz oldu :)) buna bi dikkat edin bakalim sevdigi tarz filmler olursa belki izler sorun etmez. zaten tv de izlenecek ne var Allah aşkına...O işlere de bakmaya başladım evet. Geçiçide olsa iyi olur. Havalar düzelsin pikniği söylerim. Film konusundada ben filmi açınca onda bi isteksizlik görünce bütün hevesim gidiyo izlemek bile istemiyorum
Bence burda hatalı düşünüyorsun. Evlilikte her adımı eşinden bekleme. Bazı şeyler kolay kolay oturmaz evliliklerde. Zaman lazım, çaba lazım, pes etmeden eşi yontmak lazım, hep söylemek lazım ama bunu yaparken çok sıkmamak lazım falan filan....Bilmiyorum ki. Benimde içimden gelmesi için karşı taraftan elektrik almam gerekiyo sanki... bide ben ugrasınca kendini iyice geri çekiyo ilgi anlamında
ilgili erkek var tabiki deEşim ve kendi dogruları var sadece bu evlilikte. İlgisiz oldugunu düşünmüyosa değildir ona göre. Akşam geliyo hemen tv açıyo yatana kadar onu izliyo arada bana laf atıyo sadece. Gün içinde hiç aramıyo aramasını beklemiyorum zaten bu hiç sorun değil benim için ama eve gelincede çok ilgisiz. Beraber olacagı zaman görüyo beni bitek. Hadi gezmeye çıkalım derim of yorgunum der film izleyelim o zaman derim niye beni buna zorluyosun der. 2 senelik evliyiz biz daha ve cocugumuz bile yok. Başkası mı var diyorum ilgisini verdiği hiçbir şüpheli hareketide yok. Bu arada sen yap demeyin ben yapınca iyice bi havalara giriyo kendimi çekip ilgisiz davranınca gelip ilgileniyo birtek. Artık çok sıkıldım boşanmak istiyorum ben ama ilgili erkek var mı acaba? Şüphelerim var bu konuda. Evlenince tablo hep böyle oluyo sanki. Boşanınca artık çok zor bir daha evlenmem ama olduda evlendim o çok mu farksız olacak sanki? İyi şeyler duymaya ihtiyacım var ağlayarak yazıyorum bunları. Ben eşimde aradığımı hiç bulamadım.
İşi ağır mı? Planları sen yap onu dahil et.. ..ya gidiyorum. ...için sen de gel istersen de çık, benim eşim böyle yapınca hayatta gelmeyeceği yere geliyor. Beni gezdir olayın hiç bir erkek pek sallamıyor gibi, sen onu gezdireceksin. Ha çıktın adam gelmedi mi, sorun etme gülerek gir eve, film çok güzeldi de, avm de şu marka erkek ayakkabıda indirim vardı sana bakalım istersen..
Ben ortak aktivite bide turşu ve konserveyi bulmuştum. Sen tut ben koyayım, sen kapst iyi sık, ben yapamıyorum zart zurt. Karşında basit bir tür var unutma, komplike düşünmeyeceksint
Eşim ve kendi dogruları var sadece bu evlilikte. İlgisiz oldugunu düşünmüyosa değildir ona göre. Akşam geliyo hemen tv açıyo yatana kadar onu izliyo arada bana laf atıyo sadece. Gün içinde hiç aramıyo aramasını beklemiyorum zaten bu hiç sorun değil benim için ama eve gelincede çok ilgisiz. Beraber olacagı zaman görüyo beni bitek. Hadi gezmeye çıkalım derim of yorgunum der film izleyelim o zaman derim niye beni buna zorluyosun der. 2 senelik evliyiz biz daha ve cocugumuz bile yok. Başkası mı var diyorum ilgisini verdiği hiçbir şüpheli hareketide yok. Bu arada sen yap demeyin ben yapınca iyice bi havalara giriyo kendimi çekip ilgisiz davranınca gelip ilgileniyo birtek. Artık çok sıkıldım boşanmak istiyorum ben ama ilgili erkek var mı acaba? Şüphelerim var bu konuda. Evlenince tablo hep böyle oluyo sanki. Boşanınca artık çok zor bir daha evlenmem ama olduda evlendim o çok mu farksız olacak sanki? İyi şeyler duymaya ihtiyacım var ağlayarak yazıyorum bunları. Ben eşimde aradığımı hiç bulamadım.