İlgisizlik yüzünden bosanmak istiyorum ama ilgili erkek var mı...

Eşim ve kendi dogruları var sadece bu evlilikte. İlgisiz oldugunu düşünmüyosa değildir ona göre. Akşam geliyo hemen tv açıyo yatana kadar onu izliyo arada bana laf atıyo sadece. Gün içinde hiç aramıyo aramasını beklemiyorum zaten bu hiç sorun değil benim için ama eve gelincede çok ilgisiz. Beraber olacagı zaman görüyo beni bitek. Hadi gezmeye çıkalım derim of yorgunum der film izleyelim o zaman derim niye beni buna zorluyosun der. 2 senelik evliyiz biz daha ve cocugumuz bile yok. Başkası mı var diyorum ilgisini verdiği hiçbir şüpheli hareketide yok. Bu arada sen yap demeyin ben yapınca iyice bi havalara giriyo kendimi çekip ilgisiz davranınca gelip ilgileniyo birtek. Artık çok sıkıldım boşanmak istiyorum ben ama ilgili erkek var mı acaba? Şüphelerim var bu konuda. Evlenince tablo hep böyle oluyo sanki. Boşanınca artık çok zor bir daha evlenmem ama olduda evlendim o çok mu farksız olacak sanki? İyi şeyler duymaya ihtiyacım var ağlayarak yazıyorum bunları. Ben eşimde aradığımı hiç bulamadım.
tabiki de ilgili erkek var ama beklentiyi de biraz düşürmek gerekiyor elbet. eşim mesela beni cok sever hatta bazen cocuk sever gibi sever agucuk gugucuk diyecek nerdeyse :D sürekli sevgi sözcükleri söyler, birlikte eglenceli faaliyetler yapariz vs ama benim eşimde de süpriz yapayim, özel gün kutlayayim, hediye alayim incelikleri yoktur malesef. hepsi bir arada olmuyor demekki deyip o konuda ki beklentilerimden vazgeçtim.

sizin durumda sanki bazi taktiklerle degisiklikler saglanabilir gibi geldi bana. burda cok guzel taktikler verirler zaten. sizin evliliğe biraz adrenalin lazim ;)

O işlere de bakmaya başladım evet. Geçiçide olsa iyi olur. Havalar düzelsin pikniği söylerim. Film konusundada ben filmi açınca onda bi isteksizlik görünce bütün hevesim gidiyo izlemek bile istemiyorum
acaba begendiginiz film tarzlari mi farkli? sizin sevdiginiz film tarzi belki ona sıkıcı geliyor olabilir. ben fantastik filmleri cok severim eşim sevmez, eşim savaş filmlerini cok sever ben sevmem gerilim tarzi filmler ortak noktamiz oldu :)) buna bi dikkat edin bakalim sevdigi tarz filmler olursa belki izler sorun etmez. zaten tv de izlenecek ne var Allah aşkına...

çok beklentiye girmezseniz bence ortada bir sorun yok gıbı benım esımde eve gelır tv ye kıtlenır mac fılm belgesel artık ılgısını ceken ne varsa onu ızler, ben yemek sofra kur topla vs derken sonrada cocukla ılgılen uyku saatım gelır bıraz otururuz sonra cuppa yatak o devam oturmaya ama arada bırlıkte fılm ızlerız , dısarda bırseyler yaparız, senede bır muhakkak tatıle gıderız (başbaşa), bırde cocukla gıdıyoruz dogdugundan berıdır....
ilk zamanlar cocuk konusunda pek ılgılı degıldı mesela ama artık degıstı konudada...
bırazda sız yonlendırın tatıl planı yapın, sınema bıletı alın mesela yada dısarda yemek ayarlayın vs vs ...

Soruna cevap olarak veriyorum: evet ilgili, alakalı, sevgisini fazlaca belli eden kocalar var. Yıllar geçse de bu durum değişmiyor.

Amma velakin anlattıkların boşanma sebebi mi??? Hiç bir fikrim yok maalesef.

Bilmiyorum ki. Benimde içimden gelmesi için karşı taraftan elektrik almam gerekiyo sanki... bide ben ugrasınca kendini iyice geri çekiyo ilgi anlamında
Bence burda hatalı düşünüyorsun. Evlilikte her adımı eşinden bekleme. Bazı şeyler kolay kolay oturmaz evliliklerde. Zaman lazım, çaba lazım, pes etmeden eşi yontmak lazım, hep söylemek lazım ama bunu yaparken çok sıkmamak lazım falan filan....
sen evliliğin için yeteri kadar çaba sarfettiğine emin msn?
Yukardaki cümlen pek normal gelmedi bana.

Benim esim evlenmeden once ilgiyi sevgiyi benden hep istedigini soylerdi.beni en cok sen sev diye bile soylemisti.nisanli iken de bana cook ilgiliydi ben bile cok sasirirdim.evlendikten sonra da cok degismedi.her hafta sonu plan yapmadigimda kizar. bi gun once planini yap der her hafta piknige gidiyoruz hava guzelse.bazen avm ye gidiyoruz.suraya gidelim desem hayir demez.tv de istedigimi acarim kumanda bende izleyelim desem tamam der uyuma bizimle ilgilen desem ilgilenir vs vs..amasi var mi var..
Esimle tartismamiz olsa ya da ben bir seye kizsam soguk davranirim tavir yaparim uzatirim bazen.esim o kavga orda kalsin uzatmiyalim bana yine gul ilgilen tavir yapma diye kizar ben de agiz tadiyla kavga edemiyorum.bizde sogukluk oldumu kotu oluyor bazen icimden gelmese de sorun cikmasin diye uzatamiyorum.

Ben bu konuda bir kadının mücadele etmesine karşıyım.
İlgi için şekilden şekile mi girelim çocuklar gibi.
Sevgi için savaşılmaz bir evlilikte, zaten sevdiğini var sayarak evlendiniz.

Ben böyle adamı boşarım.

Hani adamım kötü alışkanlığı olur mücadele edersin, ne biliyim, hani derler ya iyi günde kötü günde filan.

Ama bu odunu adam etmek için 5 dakika harcayacağıma, 5 sene yanlız yaşarım.

Şimdiki erkeklerde prenses gibi oldu yeminle, bide kadınlar böyle çaba sarfettikce beni sevsin diye, daha da bir bulunmaz hint kumaşına bağlıyorlar.

Ben kocamın peşinden koşamam, kadın olan bensem, benim peşimden koşulmalı, dünya tersine mi döndü nedir? Bir erkek için, kocan bile olsa, kişiliğimden, prensiplerimden vazgeçemem. Sinirim bozuldu.

Salıverin gitsin, siz ağlayacağınıza o ağlasın..

Son düzenleyen: Moderatör:
beklentiyle iligili birsey, biri cicek almadi diye bosanmaya kalkar, biri sirf eve saatinde geldi diye mutlu olur. benimde beklentilerim fazla bu ilgi alaninda ama onun ruhu duymuyo ben taktigimla kaliyorum, keske onlar gibi olsak hayat ne kadar daha rahat gecerdi

Aradığını bulamadığın bir adamla neden evlendin ?
Bu kadar ilgisizse önceden de böyleydi değil mi ?

İlgili erkek var ama çoğunluk böyle özellikle Türkiyede :)
Seninki biraz abartmış durumu sadece. İnsan eşiyle film izlemez mı dmek ki huyu bu üşengeç gibi.
Birlikte daha çok vakit geçirmek gerekiyor birşeyler paylaşmak gerekiyor. Boşanmayı aklından geçirmeden önce açık açık konuşup düşüncelerini anlatmayı dene özellikle bu sebepten girdiğin düşünceleri de belirtmelisin..

Konu sahibi sorunuza cevap veriyorum her eş ilgisiz değil,ama biraz bu işler kısmet sanırım,benim eşim telefonla konuşma mesajlaşma olaylarını pek sevmediği için sevgiliyken yanyana çok iyiydik ama ayrılıp evlerimize döndüğümüzde hiç mıç mıç olmadık hep az aradı,şimdi hala öyle gün içinde sadece haberleşiriz eve geldiğinde bütün gününü anlatır duygularımı paylaşır,bazen iki saat sohbet ederiz mutfakta kahve içerken,en küçük derdimle bile ilgilenir,ama çözüm odaklıdır bi arkadasımla bi süredir gergindik bence artık bağlantıyı kopar sana iyi gelmiyor dedi mesela dediği mantıklı geldi,yaptım hala onunla ilgili yakınırsam eminim sıkılır bu konu kapandı artık gibi. Yani konuşmaların dinamiği kadınlar gibi olmuyor aslında,daha farklı daha kaliteli.(ailesiyle ilgili olumsuz bi durum varsa sadece o konuları konuşurken gerilir,o yüzden kv dedikodusunu yapmıyoruz sadece )

Benim eşim gün içinde 1-2 kez arar, akşamları bir yandan telefona bir yandan tv'ye bakar ama yine de haftada en az birlikte 3 film izler, 1-2 diziyi beraber takip ederiz. Haftasonları illa ki yemeğe çıkarız, bir avm yaparız, hava güzelse sahile gideriz vs. Özel günlerde mutlaka hediye alır, kendine bir şey alırken bana da bakar sorar ister miyim diye. Tatil planlar, değişik yerler araştırır gidelim diye. Ama bana göre eşim yine de ilgisiz. Bu kadar şeyi yaptığı halde ben tatmin olamıyorum, sen kendine buradan pay biçip karar ver hayatını nasıl geçirmek istediğine.

Eşim ve kendi dogruları var sadece bu evlilikte. İlgisiz oldugunu düşünmüyosa değildir ona göre. Akşam geliyo hemen tv açıyo yatana kadar onu izliyo arada bana laf atıyo sadece. Gün içinde hiç aramıyo aramasını beklemiyorum zaten bu hiç sorun değil benim için ama eve gelincede çok ilgisiz. Beraber olacagı zaman görüyo beni bitek. Hadi gezmeye çıkalım derim of yorgunum der film izleyelim o zaman derim niye beni buna zorluyosun der. 2 senelik evliyiz biz daha ve cocugumuz bile yok. Başkası mı var diyorum ilgisini verdiği hiçbir şüpheli hareketide yok. Bu arada sen yap demeyin ben yapınca iyice bi havalara giriyo kendimi çekip ilgisiz davranınca gelip ilgileniyo birtek. Artık çok sıkıldım boşanmak istiyorum ben ama ilgili erkek var mı acaba? Şüphelerim var bu konuda. Evlenince tablo hep böyle oluyo sanki. Boşanınca artık çok zor bir daha evlenmem ama olduda evlendim o çok mu farksız olacak sanki? İyi şeyler duymaya ihtiyacım var ağlayarak yazıyorum bunları. Ben eşimde aradığımı hiç bulamadım.
ilgili erkek var tabiki de
eşim bana karsı ılgılıdır gün içinde arar sorar guzel sozler soyler
beni düşünür yardım eder

ama su da var bu bir gercek
evlenince ilgi azalıyor benım eşim de eve gelır ılk işi tv acmaktır :)
gozunu ayırmaz tv den
ama tv izlerken sever beni konusur, dizine yatayım ister .
birlikte film de izleriz dısarı da cıkarız

ancak sırf ilgisiz diye bosanırsan gercekten ilgili erkek bulmak zordur.

Böyle bir konu için boşanma tabi ki. O haftasonu evde otururken sen çık dışarı geliyo musun diye sor gelmezse sen çık eve dönünce çok mutlu gibi davran misal. Senin ona bağımlı yaşamadığını hissettir.

Her evin kuralları olmalı bence. Anlaşın, yemek ve çay saatlerinde telefon ve televizyon olmasın. Sadece sohbet edin. Yada çay içerken ortak bir şey yapın.

Hiçbir şey yapmauacaksanız bile yan yana pturun, yatın, dokunun birbirinize. 2 insanın bedeni ne kadar çok etkileşime geçerse o kadar çok muhabbet oluşuyor. Saçını sevin, siz sevdirin. Elini tutun, oynayın. Herkes birbirinden bir şey bekliyor. Zaten bedenler yorgun, sürekli taleple karşılaşmak beynide yoruyor.

İşi ağır mı? Planları sen yap onu dahil et.. ..ya gidiyorum. ...için sen de gel istersen de çık, benim eşim böyle yapınca hayatta gelmeyeceği yere geliyor. Beni gezdir olayın hiç bir erkek pek sallamıyor gibi, sen onu gezdireceksin. Ha çıktın adam gelmedi mi, sorun etme gülerek gir eve, film çok güzeldi de, avm de şu marka erkek ayakkabıda indirim vardı sana bakalım istersen..
Ben ortak aktivite bide turşu ve konserveyi bulmuştum. Sen tut ben koyayım, sen kapst iyi sık, ben yapamıyorum zart zurt. Karşında basit bir tür var unutma, komplike düşünmeyeceksin :KK50:t

Siz olayı anlamışsınız, erkeklerin çoğu böyle, planı sen yapacaksın onu dahil edeceksin, gene hazır lokma yani :D

Çok gezen bir arkadaş vardı eşiyle, sordum nasıl yapıyorsunuz diye, her şeyi ben ayarlıyorum o sadece geliyor demişti :D

Ben de bunu yapacağım artık ...

Sizin yaşadıklarınızı bir dönem yaşadım ama o zaman eşimin ailesi ile sıkıntılarımız vardı ve eşim benimle konuşmak yerine böyle "öküzce" davranıyordu, kendince beni cezalandırma biçimiydi bu. Ben sonunda dayanamayıp ya boşanalım ya sorun neyse söyle diye patlayınca olaylar gelişti ve rahatsızlığını anladım. En kısa zamanda eşinle konuşman gerekiyor bir sorun var ama ne?

Şu an sorununuz var mı? Geçim sıkıntısı, cinsellik, aileler arası sıkıntılar gibi gibi ?

Back
X