İlgisizlik yüzünden bosanmak istiyorum ama ilgili erkek var mı...

Burada "boşan, hayat böyle çekilmez" diyen çok olacaktır..

ama kaçı bu cesareti gösterir ??!

Eğer eşiniz baştan beri böyle ise, yani sabit fikirli biriyse büyük değişimler beklemeyin malum fıtrat..

Fakat sizi kaybetmek istemiyorsa gayret göstereceğine inanıyorum..eşinizin artı ve eksilerini tahlil edin..bunu en iyi siz yaparsınız ona göre ne istediğinize karar verip kendinize bir yol çizersiniz.

Seni anlıyorum, mesela benim eşimin ilk evlendiğimiz zamanlarda telefonu bozuktu, o zamanlar bana karşı daha bi başka ilgiliydi.
Telefon aldı kendine, ilgisi azaldı, bunu ciddi anlamda görüyorum, her akşam sahibinden.com da saatlerce araba inceliyor..
2 gün önce birlikte olmak istedi yemek sonrası, yemek yedik baktım hemen telefona gömülmüş, çıktım odadan ders çalışayım diye , bozuldum ama ..
10 dk sonra geldi, darıldığımı söyledim, 2 gündür ben yanındayken telefonla o kadar ilgilenmiyor, ne kadar yapabilir bilmiyorum tabi..
Ben de senin gibi boşanmayı çok düşündüm ama onun dışında, beni çok sevdiğini söyleyen,( zaman zaman bunu sorgulayacak hareketlerini görsem de hissettiğim), kendinden çok beni düşünen, sorumluluğunu bilen.. (tabi sevmediğim yönleri de mevcut, kıyafetlerime karışması gibi)..
Bunları da düşününce haksızlık mı ediyorum diyorum.. bilmiyorum ki

Eşim ve kendi dogruları var sadece bu evlilikte. İlgisiz oldugunu düşünmüyosa değildir ona göre. Akşam geliyo hemen tv açıyo yatana kadar onu izliyo arada bana laf atıyo sadece. Gün içinde hiç aramıyo aramasını beklemiyorum zaten bu hiç sorun değil benim için ama eve gelincede çok ilgisiz. Beraber olacagı zaman görüyo beni bitek. Hadi gezmeye çıkalım derim of yorgunum der film izleyelim o zaman derim niye beni buna zorluyosun der. 2 senelik evliyiz biz daha ve cocugumuz bile yok. Başkası mı var diyorum ilgisini verdiği hiçbir şüpheli hareketide yok. Bu arada sen yap demeyin ben yapınca iyice bi havalara giriyo kendimi çekip ilgisiz davranınca gelip ilgileniyo birtek. Artık çok sıkıldım boşanmak istiyorum ben ama ilgili erkek var mı acaba? Şüphelerim var bu konuda. Evlenince tablo hep böyle oluyo sanki. Boşanınca artık çok zor bir daha evlenmem ama olduda evlendim o çok mu farksız olacak sanki? İyi şeyler duymaya ihtiyacım var ağlayarak yazıyorum bunları. Ben eşimde aradığımı hiç bulamadım.

Adamın ilgisini çeken bişey yok mu?
İlgili erkek var
Ama eşinizi boşamadan önce bi yontmayı dene bence :)

tabiki de ilgili erkek var..sanirım bu kisiden kisiye degisir..bazisi umursamaz o kadin artik ceptedir...bazisi dirdira başlayack diye tvyi acar cunku beyimiz butun gun insanlarla muhattap olmustur ...karisinin aksama kadar kurduklarini ona anlatmasin ister... belkide karisi artik hobi edinip o erkek gibi davranmali butun enerjisii baska hobilere vermeli:KK53: ama böyle olunca evlilik sadece yatak odasinda devam eder baska bir paylasim olmaz...aman evlilik igrenc birsey bu durumlarda...adamla bir kagida imza attin diye onu kahrini cekiyorsun :KK51:

ilgili erkek değilde kadın erkek ilişkisi var. benim eşim çok ilgilidir bana karşı ama bende aynı şekilde.birde zamanla oturuyor bazı şeyler sabretmek lazım.

Eşim çabaşamıyo işte. Karım mutlu olsun hadi bi film açayım demiyo. Altı üstü bir filmcik.
Kac erkek sevmedigi bir duruma esim mutlu olsun diye katlanirki....:işsiz:
Bende cok sıkılinca disari cikmak istemiyorsa hazirlaniyorum ben gidiyorum diyorum bi bakiyom benden once kosuyor.he surati asık gezdigide oluyor ama ben ettigim iskenceden mutlu oluyom:)

Başlığa cevap olarak evet var. Her dakika mıç mıç olamıyor tabi ama ilgi,sevgi olmadan evlilik olmaz zaten.

İkinci kere neden evlenemezsin onu anlamadım, üstelik çocuğun da yokmuş. Tabiki her erkek böyle değil, hele de 2 yılda bu duruma gelmesi hiç normal değil.

İş değiştirsin veya mekan değiştirin. Biraz özlesin madem. Yada gitsin bir kan değerlerine baktırsın çok uyumak iyi birşey değil. Eşiniz bana depresyonda gibi geldi. Ya iş yerinde mutsuz yada başka bir sebep.

hayır tabi her evlilik böyle değil her erkek böyle değil
tabi ki canım cicim mıç mıç ilgi vs olmuyor asla. ama sizin eşiniz bunu çok abartmış
bence haklsınız sonuna kadar.
önünde 3 yol var gibi..
ya bu adamı değiştirmek için çabalayacaksın
yada pes edip kabulleneceksin göz yumacaksın
yada boşanacaksın
Eğer çabalamak istiyorsan, kesinlikle sende onunla ilgilenme evet kendini iyice birşey sanar,
senin le konuşursa konuş ararsa konuş, misal.
onu bir süre yok gibi say kendine bak mesela dış görünümde değişiklikler yap
sende telefonu elinden düşürme. çok mutlu görün ? bir bak bakalım ne yapacak.
eğer fark eder ve seninle konuşursa içinden gecenleri seni çok ihmal ettiğini ondan ilgi istediğini vs dile getirirsin

acaba eşiniz sizi sevmiyor mu ?

Daha önceden böyle değilse kafasını meşgul eden bir derdi mi var acaba? İş,para.özellikle bunları erkekler pek kadınlarla konuşmuyor,içlerine atıyorlar ve depresyona giriyorlar.ama her şey yolundaysa ve böyle bir sorunu yoksa başlığa vereceğim cevap evet tabi ki ilgili erkekler var.

Boşuna kendinizi teselli etmeye çalışmayın gayette eviyle karısıyla ilgili erkekler var.

Konuş eşinle böyle nasıl devam etcez de ben çabaladıkça sen geri çekiyosun de ayrılalım istiyosan de ağzını ara çocuk yokken bi karara varın
İlgili erkek te vardır ama onu bulmak mesele bi tanıdığımın kocası ilgili evin işni bile yapar misafire hizmete yardım eder hediye çiçek sürekli ama başkasının yanında bazen yavrum diyo bu laf benim için ayıp bazen de bi anlık sinirle hakaret edip aşağlıyo sonra gönlünü alıyomuş ama kadın utanıyo yani oda memnun değil eşinden anlıycağın illa bi sorun oluyo seviyo musun eşini seviyosan çabala olmadı ayrılığı öyle düşün sonra üzülme

Kizkardesim in eşi de ilk zamanlar böyleydi. Kardeşim bu böyle olmayacak bir eş olarak ilgiyi hak ediyorum veremiyirsan bosanalim dedi ve enistem çok düzeldi. Blof yapmayın eğer gerçekten kaybetme korkusu varsa Eşinizin çaba gösterecektir.

Back
X