bazı akşamlar işten geç çıkarım ve işten çıkıp eve gidene kadar on kere arardı... hatta çoğu zaman çıkışa gelirdi...
dünde geç çıkacağımı biliyodu (saat 10 da çıkıyorum ) ama hiç aramadı beni hatta gün içinde bile çünkü beyefendi meşhur tatilini yapmakla meşgul.çıktığımda mesaj attım cevap bile vermedi aradım niye cevap vermiyorsun üstüne bide tersledi görmedim diye.
bu akşam tatilden dönüyor ve ben perşembe yine akşam çalışacağım nasıl görüşecez dedim ( amacım öğle yemeği felan yemekti ya da akşam gelmesi) ertesi gün görüşürüz dedi. ve sonra yine aramadı sabahta aramadı bende aramadım.
normalde çok ilgilidir ama bu tatil boyunca çok ilgisizleşti gün boyu denizde tamam aramasın ama akşam havuzbaşında oturuyo mesela ya bi mesaj atmak çok mu zor...zaten yoğun çalışan biriyim elli mesaj atacak değilim bi kere nasılsın diyebilir?
beni üzen aynı şehirdeyken yediğim yemeğe kadar ilgilenir ama tatile gittiğinde sanki yabancıymışım gibi davranır ve ben yarın geldiğinde hiçbişey olmamış gibi davranmak istemiyorum.
canım adı üzerinde tatil... yani kızacaksın belki ama hani deriz ya alıp başımı kimsenin olmadığı bi yere gitmek istiyorum diye. belki sana anlatmadığı (veya anlatmıştır bilemem) sıkıntıları vardı ve gerçekten herkesten uzaklaşmak istedi. kendini dinlemek istedi. bak normalde ilgiliymiş. demek ki yolunda gitmeyen bişey var ki böyle davranmış. bence hiç surat asma. hiç büyütme derim...
hayatımda gördüğüm en rahat adam yarın ne yiyeceğinden başka derdi yok onun. arada arayıp ağzını yaya güneşlendim işte bişeyler içiyorum diyen adamın ne derdi olacak.
yani sen tanıyosun erkek arkadaşını ama ben olsam büyütmezdim. çünkü mutlaka bi açıklaması vardır. ha gerçekten açıklaması da yoksa o zaman işin rengi değişir işte. bi anda bende buz kesiveririm
evet bir mesaj atar cevap atarım sadece tamam yazar. havuz başında boş boş oturmak işine gelir aynı zamanda sosyal sitelere girer ama o arada aramaz.Aklına çoğu zaman gelmişsinizdir ama şimdi 1 msj atıcam cevap vericek sonra 2. Mesajı kim atıcak, atmazsam sonra kavga edicez gibi şeyler düşündüğü için hiç aramam daha iyi veya görmedim derim gelir geçer diye düşünmüştür. Tamamen tembellik.halbuki 1 mesaj at kurtul. Ben şurdayım şunu yapıyorum de bitsin ama rapor vermekte işine gelmez o kavgayı iple çeker ...
Sevgilin sonuçta aramaması garip tabi...Hep derler ya uzaklıklar belli eder sevginin değerini diye.Ykındayken kolay zaten arayp sormak...Önemli olan uzaktayken akla gelebilmek...Evet tatilde insan vakit bulamıyor o bu derken ama sonuçta normal bir arkadaş değilsiniz sevgilisiniz...İçinizden geldiği gibi davranın...
aklıma direk yaz aşkları geldi...gücenme bana ama aklıma geldi okuyunca, acaba başka biri ile tatilde vakit geçirmiş olabilirmi??
orda tanışmış olması mesela??
birden ilgisinin bu kadar kesilmesi normal değil?? tatilde ilgi azalır diye bi kaide mi var...aksine daha çok özlemesi gerekir..keşke yanımda olsan demesi gerekir..bu tam zıttını yapıyor tersliyor falan..valla burnuma kötü kokular geldi benim
Canımcım sen bu adamla mutlu olduğuna emin misin? 3tür denk geliyoruz kaç gündür ve hep ilgisizliğinden bahsediyorsun
İnsanın yapısı farklı olabilir de ne bileyim yine de bir kaç mesaj atılmaz mı ki...
zamanında çok kaçtım şimdi kovalar oldumkaçan kovalanırmış derler cokda dogru derler .....
sen kaç o kovalasın .... tadını cıkar
Biraz özlet sende kendini, telefon elinde bekleme.. biraz soguk davran bak nasil farkli davranacak
aklıma direk yaz aşkları geldi...gücenme bana ama aklıma geldi okuyunca, acaba başka biri ile tatilde vakit geçirmiş olabilirmi??
orda tanışmış olması mesela??
birden ilgisinin bu kadar kesilmesi normal değil?? tatilde ilgi azalır diye bi kaide mi var...aksine daha çok özlemesi gerekir..keşke yanımda olsan demesi gerekir..bu tam zıttını yapıyor tersliyor falan..valla burnuma kötü kokular geldi benim
beni ne olur yanlış anlamayın, ben genelde düşen ilgisini bilemem eğer onu kastediyorsanız ama şunu neden objektif bir şekilde düşünmüyorsunuz;
bir kere adam malum tatilini yapıyor. biraz kafa dinliyor olabilir. telefona bakmak, sürekli elinde telefon konuşmak demek çevreyi ve o an karşısındaki insanları yok saymak demek. havuz başında akşam sizi arasa, gün içinde sürekli sizle konuşsa gittiği tatilin ne anlamı kalacak, orayı nasıl değerlendirecek?
bazen insanlara biraz mesafe bırakmak lazım ki nefes alsınlar. ben de sabah akşam yıllardır erkek arkadaşımla yan yana olmadığım anları da telefonla konuşarak, yazışarak geçiren bir insanım. ama olur da tatile giderse, arkadaşlarıyla dışarı çıkarsa o istese bile ben telefonu elinden bıraktırıyorum. diyorum hayır, sen anı yaşa. önüne bak, oradakilerle ilgilen, tadını çıkar. ben de aynı şekilde tatildeysem telefona bakmak, aramak, mesaj atmak çok istemiyorum açıkçası. çünkü o an yalan oluyor. biraz bu açıdan bakabilirsiniz. bir de sitem etmeyin eve gelince kırk yılda bir tatile gitmiş burnundan gelmesin.
bir de bazı insanlar buna kızıyor. karşınızda oturan diyor ki "oho bırak onu bi bana bak". böyle insanlar da var ve bu bir saygısızlık oluyor ne yazık ki. bir kere arasın naber desin kapasın diyor olabilirsiniz. onu da yapsa niye hemen kapadı öylesine mi aradı diye hayıflanacaksınız, bunun sonu yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?