Konunu okurken o adamın kafasında ne kadar saç varsa tek tek yolasım geldi neden bilmiyorum. O kadar sinir bastı beni. Hayır sakın içinde tutma. Herşeye he diyen kız olma. Kız. Benim gbi yapma! Gerekirse sert çık. Baya sert çık. Hatta şimdi sen ilgisiz davran.
aklıma tek gecelik ilişki konusu çok takıldı ama dönmesini bekliyorum telefonda kavvga etmek istemiyorum evet tail okey kafa dinlesin ama ben o kadar mı rahatsızlık veriyorum kafa dinleme kısmına bende giriyorum
tatilde olunca ben böyle davranmadım hatta ablamın düğününde bile aradım sordum felan filan işte
ee geldi görüştünüz mü nasıl şimdi ?? sinir oluyorum böyle hallere ben çok şeyi çok alttan aldım sonra bi baktım dağ ılmuş mutlu sanmışım kendimi.. bn onun için stres yaparken o lakayt rahat hallerini bozmamış.. kendinden ödün verme ilgilenmek zorunda unutma sevgilin... zora gelemiyosada kendi bilir..
Lütfen ne hissedip düşünüyosan aynen onada söyle.
ilgisizse salla gitsin.yen, birini bul keyfine bak 3 günlük dunya sana mı kaldım kala kala de :)
konuştuk
özlemiş baya onu anladım
az aradın dedim
olur mu hayatım hep aklımdaydın dedi
gerisini kazmadım sormadım
zamanla öğrenmeye çalışacam
benim basima gelse cok sinirlenirdim..ama disardan sakince bakinca: tatilde belki tamamen kafa dinlemek istedi..evet araya bilir msj yazabilir hatta ben geziyorum sevgilim calisiyor die daha cok araya bilirdi..ama belkide kaptirdi kendini dinlendi..belki o kadar umursamaz deildi aslinda ama sen biraz daha fazla ilgi bekledin zor calistigin onunda tatilde oldugu icin..belkide zoruna gitti (gitmeside normal) yani sen bilirsin ama hissettiklerini yuz yuzeyken soyle ama uzatma derimbazı akşamlar işten geç çıkarım ve işten çıkıp eve gidene kadar on kere arardı... hatta çoğu zaman çıkışa gelirdi...
dünde geç çıkacağımı biliyodu (saat 10 da çıkıyorum ) ama hiç aramadı beni hatta gün içinde bile çünkü beyefendi meşhur tatilini yapmakla meşgul.çıktığımda mesaj attım cevap bile vermedi aradım niye cevap vermiyorsun üstüne bide tersledi görmedim diye.
bu akşam tatilden dönüyor ve ben perşembe yine akşam çalışacağım nasıl görüşecez dedim ( amacım öğle yemeği felan yemekti ya da akşam gelmesi) ertesi gün görüşürüz dedi. ve sonra yine aramadı sabahta aramadı bende aramadım.
normalde çok ilgilidir ama bu tatil boyunca çok ilgisizleşti gün boyu denizde tamam aramasın ama akşam havuzbaşında oturuyo mesela ya bi mesaj atmak çok mu zor...zaten yoğun çalışan biriyim elli mesaj atacak değilim bi kere nasılsın diyebilir?
beni üzen aynı şehirdeyken yediğim yemeğe kadar ilgilenir ama tatile gittiğinde sanki yabancıymışım gibi davranır ve ben yarın geldiğinde hiçbişey olmamış gibi davranmak istemiyorum.
konuştuk
özlemiş baya onu anladım
az aradın dedim
olur mu hayatım hep aklımdaydın dedi
gerisini kazmadım sormadım
zamanla öğrenmeye çalışacam
sabır değil aslında ama zamanla bazı şeyler köreldi diyelim aman ne yapıyorsan yap diyorum çoğu zaman ben genelde kavga etmem hafızaya atarım gerekli yerde kullanırımCanım maşallah sen iyi sabırlıymışsın. Ben yıkmıştım başına dünyayı. :) Kavga etmemen iyi olmuş ama keşke biraz tepki verseydin. Sen anlayışlı oldukça aynı şeyi yapmaya devam edecek.
benim basima gelse cok sinirlenirdim..ama disardan sakince bakinca: tatilde belki tamamen kafa dinlemek istedi..evet araya bilir msj yazabilir hatta ben geziyorum sevgilim calisiyor die daha cok araya bilirdi..ama belkide kaptirdi kendini dinlendi..belki o kadar umursamaz deildi aslinda ama sen biraz daha fazla ilgi bekledin zor calistigin onunda tatilde oldugu icin..belkide zoruna gitti (gitmeside normal) yani sen bilirsin ama hissettiklerini yuz yuzeyken soyle ama uzatma derim
hay masallah
ideal kadin..baska yerde cat die cikartirsin karsina..bazen kizip o ani hem kendimize hem karsi tarafa zehir ediyoruz..aslinda kizginligimizi belirtip baska zaman en uygun yerde yaptigini karsisina cikartmak daha iyi.tebrik ediyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?