- Konu Sahibi unpretending
-
Iste ben de bunu soyluyorum onu kaybetmekten korktugun surece kaybetmeye mahkumsun... Seni cepte goruyor
Ayrica uzgunum ama o seni coktan gozden cikarmis. Blof yap demiyorum sana asla. Gercekten ayrilmayi isteyerek ayril geri donus dusunmeden... Zaten kaybedecek bir seyin gorunmuyo su asamada 2 gundur aramiyomus.
Başka biri olabilir bence hayatında çalıştığı yerde
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Size nasıl teşekkür ederim ne derim bilmiyorum hikayenizi anlattığınız için bana yol gösterdiğiniz için çok ama çok teşekkür ederim. Bende sizin gibi düşünüyorum şuanda evet bana çok zor geliyo bana yaşattıkları onun için yaptıklarım ağlamalarım hiç birşey umurunda değil.. Eğer dediğiniz gibi tekrar bu ilişkiye tutsak olursam yine aynı sorunlar aynı problemlerle uğraşıcam sanırım o yüzden hiç gereği yok.. Şuanda ha var hada yok hayatımda aynı şey.. İnsan bi merak etmezmi.. Demekki sevmeyince merak dahi etmiyormuş. Dilerim sonu sizin gibi olan biriyle tanışır ve mutlu olurum. Size hayatınızda mutluluklar dilerim Allah tamamına erdirsin inşallah
bence de maalesef...
çok uzun süredir berabersiniz büyük ihtimal çok sıkıldı bence artık.
bu yüzden ne deseniz napsanız boş
bencede biraz siz rahat bırakın hiç umursamayın, ilgisiz davranın. o yazmadığı sürece sizde yazmayın
baktınız bişey demiyor yazmıyor hala ilgisiz bitirin gitsin.
Bir nebze yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Çok teşekkür ederim güzel dilekler için. O kişinin egosu maalesef ki sizden önce geliyor, bu tarz erkeklerin erkekliklerinden bile şüphe ediyorum. Kesinlikle seven erkek, adam gibi adam diye tabir edilen kişi, sevdiğini sahiplenir, kırmaktan üzmekten korkar, üstüne titrer. Belki başlarda zor bir süreç yaşayabilirsiniz, işin içinde alışkanlık var, emek var, geçirilen onca vakit var. Ama ben ayrılırken pişman olacaksın diyen o şahsiyetin suratına şu cümleyi haykırmıştım " Varlığını hiç hissetmiyorum ki yokluğun koysun!". Yani ayrıldıktan sonra telefonum çalmadı evet, ki zaten beraberken de çalmıyordu, fikir alışverişi-sevgi alışverişi gene olmadı evet ama zaten beraberken o da olmuyordu, zaten aslında beraberken bile yoktu. Biz kadınlar bazen ilişkiyi tek kişilik yaşarız. Çok sevince, çok seviliyoruz sanırız, üstüne titreyip değer verdikçe değer kazanıyoruz sanırız, ama bazıları sevmeye değer vermeye layık değildir, siz sevdikçe değer verdikçe o sizin değerinizden çalar. Nasılsa benimle, nasılsa terkedemez diye bakarlar. Bu sebeple en başlarda üstümüze titrerken, cepte gördükleri zaman değişirler. Kendi değerini kıymetini bilmeli insan, hiç sıkma canını, allah çok daha güzel bir mutluluk verir, çok çok mutlu olursun inşallah. O olayda kendi geçmişime geri dönüp baktığımda iyiki ayrılmışım diyorum hatta geçen onca yıl ona tahammül ettiğim için kendime kızıyorum :)
Her şey için çok teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi bende bana değer veren biriyle karşılaşırım.. Gerçekten aynı sorunları yaşamamak için en iyisi ayrıldığımı bile söylemeden bitirmek zaten arayıp sorduğu yok hayatında değilmişim gibi davranıyor.. Şu zorlu süreci aşmak kaldı geriye.. Cevabınız için tekrar teşekkür ederim mutlu güzel günler dilerim size
Bildiğin totosunu kaldırmışsın canım sen bunun. Bırak yahu ne arayıp soruyorsun. Ne kadar cici bir kızsınki buralara yazıp çare arama yolunu seçmişsin. Kaybettiğine yansın o keko.Hem birini aradın müsait değilim dedi kapattınız diyelim, her zaman bekle o müsait olmayan taraf müsait olunca arasın. Hiç aramazsa da bırak yahu umursama. İsteyen insan binbir türlü yoğunluğun içinde 2 dakika sesini duymak için fırsat yaratır. Hiç mi yemek yemiyor tuvalete gitmiyor bu adam. Bunlar boş hikayeler, palavrayı bıraksın. Sen de onu bırak canım, o arasa da cevap verme koyver gitsin belliki yeni birini bulmuş. Allah gönlüne göre versin canım.
Bir ilişkide ilgisizlik ve mesafe varsa o ilişkinin ayrılık çanları çalıyodur, bunu bilir bunu söylerim.
Ara söyle bence canım benim yoksa emin ol o bunu farkettiği an kendisi arayıp da bitti diyecek, o şansı tanıma ona boşver, ben böyle egosu yüksek insan çok gördüm. Herşey bitti arama de kopar at. Bu süreçte ne zaman istersen benimle iletişime geçebilirsin elimden geldiğince yardımcı olmaya destek olmaya çalışırım, mesaj at yeter. Mutlu ve güzel bir gün geçirmen dileğiyle, hayatın huzur dolsun...
Bütün sayfaları okumadım ama benim düşüncem seni geride bıraktığı yönünde.
Başka şehirde yeni bir hayata başlamış ve seni geçmişte bırakmış.
Akışına bırakıp ondan adım atmasını bekle diyecektim.
Zaten 2 gündür aramıyormuş.Bence sen de artık bitmiş gibi kabul edip önüne bakmaya çalış.
Çok benzerini bnde yaşadım. Aynen sürekli meşgul sürekli işi vardı. Ailesinin yanında zaten aramayı bırak mesaj dahi atmazdı. Ve bana bu konularda anlayışlı olmam gerektiğini o kadar iyi empoze etmişti ki sorun çıkarınca hep kendimi suçlu hissederdim durduk yere canını sıktım diye. Ayrılmaktan çok korkardım sevdiğim için. Bn ilgisiz davranınca o bana iki kat ilgisiz davranırdı ama telefonda da sorunun ne demezdi sanki herşey normalmiş gibi. O daha beter sinirimi bozardı. Sen iki gün demişsin ya rahat 4-5 gün konuşmadığımz olurdu sırf ben trip yapınca o da yaptığı için. Sonra bn onu gözden çıkardım ve ayrıldım ve o an bile söylediği şey bak çok üzülürsün oldu. Egoistliğe bakrmısın. Hala salak gibi bazen üzülüyorum aklıma geldikçe çünkü cidden aşıktım. Ama asla pişman değilim. Bana kalırsa sende yol ver gitsin. Üzülürsün ama illa ki seveceğimiz insanlar yine çıkar karşımıza. O pişman olsun ilerde bi zamanlar bni seven biri vardı ama artk yok diye :) biraz uzun oldu:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim en uyuz oldugum sey bu dengesiz tiplerin ayrilan taraf olmasi, cektirip cektirip bir de kusura bakma olmuyor diyorlar ya sinir olurum boylelerini senin bekledigini dusundukleri anda dank diye ortada birakicaksin, en azindan ayrilan taraf benim diye bir tesellin olur..
O ayrılmış yada ben sonuç aynı değilmi.. Mücadele eden taraf durumu kurtaran ilişkiyi sürdüren biz bayanlarız.. Ben ayrılsam bile kurtuldum gözüyle bakar herhalde tavırları o yönde. Cevabınız için teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?