Merahaba kizlar.
Benim yillardr suren bir iliskim var cok seviyorum ama artik sevildigimi dusunmuyorum.
2 hafta once nisanlandik ama erkek arkadasim asiri derece ilgisizlesti aramaz, sormaz, merak etmez umursamaz, gorusmek istemez. Ama ayrilalim dedigimde cok seviyorum yapamam sensiz gibi laflar ediyo inan artik kendimi o kadar degersiz hissediyorumki en son gece kendimi bi anda '' acaba guzel degilmiyimde sevmiyo '' gibi acayip sacma bi dusuncede buldum bunu bana dusunduren o adam benim nasil esim.olabilir ?
Uzattim biraz kusura bakmayin asil sorum sizce ilgisizlik ayrilma sebebi olurmu ?
Defalarca uyardim.onu bu konu hakkinda ama umursamadi ve artik ayrilmak istiyorum ama sonra sadece bu neden yuzunden ayrildigim icin pisman olurmuyum acaba ??
Merahaba kizlar.
Benim yillardr suren bir iliskim var cok seviyorum ama artik sevildigimi dusunmuyorum.
2 hafta once nisanlandik ama erkek arkadasim asiri derece ilgisizlesti aramaz, sormaz, merak etmez umursamaz, gorusmek istemez. Ama ayrilalim dedigimde cok seviyorum yapamam sensiz gibi laflar ediyo inan artik kendimi o kadar degersiz hissediyorumki en son gece kendimi bi anda '' acaba guzel degilmiyimde sevmiyo '' gibi acayip sacma bi dusuncede buldum bunu bana dusunduren o adam benim nasil esim.olabilir ?
Uzattim biraz kusura bakmayin asil sorum sizce ilgisizlik ayrilma sebebi olurmu ?
Defalarca uyardim.onu bu konu hakkinda ama umursamadi ve artik ayrilmak istiyorum ama sonra sadece bu neden yuzunden ayrildigim icin pisman olurmuyum acaba ??
Şimdi sizi sevmese neden nişanlansın ömrünü sizinle geçirmek istesin çok saçma seviyor yani yıllarca sürmüş bir ilişki de söz konusu üstelik. Bence asıl sorun nişanlanınca insanın bir doğru mu yapıyorum acaba diye düşünmesi olabilir. Bu kaygı sizde veya nişanlınızda ya da her ikinizde birden olabilir. Ama konuşarak anlaşarak bir süre içinde geçecektir.
ilgisiz değiller fıtratları böyle erkeklerin...yüzüğü takınca asıllarına dönüyolar..bence sebep değil ayrılmaya ama sen bilirsin..Merahaba kizlar.
Nişanlandığınız için artık kaybetmekten korkmuyor olabilirMerahaba kizlar.
tabiki dogrdu soyluyorsunuz ama. Sevilildigimi duymak yada bilmek istemek acelecilik degilki. Biz yillardir beraberiz. Boyle degismesi canimi sıkıyor. Evet ikimizinde sorumlulugu buyudu ama bunu bama bu sekilde yansitmasi digru degil.Yüce Rabbim Kuran-ı Kerim'de bir kaç ayetin sonunda '' .......siz insanlar çok acelecisiniz '' diye buyurur.Anladın değil mi esas sorunu ? Aceleci davranmayın,çayın demlenmesi gibi bırakın ilişkiniz demlensin.Artık boyut atladınız ilişkide ve flört gibi olmasını beklemek yanlış.Sorumluluklar ve ciddileşen bir ilişki var.
Sabır,ilk önce hemde herşeyden önce öğrenmeniz gereken bu....
tabiki dogrdu soyluyorsunuz ama. Sevilildigimi duymak yada bilmek istemek acelecilik degilki. Biz yillardir beraberiz. Boyle degismesi canimi sıkıyor. Evet ikimizinde sorumlulugu buyudu ama bunu bama bu sekilde yansitmasi digru degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?