Ilgisizlik !!!

Hayatbanaguzelki

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2016
217
71
13
30
Her kadın gibi bende ilgi görmek istiyorum ! Hemde hamileyim 2 kat ilgi istiyorum 1yil 3 aydır evliyim. Sürekli çalışıyor hiç benimle vakit geçirmiyor ben sunu mu yapalım diyorum hemen bahane arıyor ailem uzakta baya uzakta esimle yengeriyle anlaşamıyoruz dedikodudan başka bisey bilmezler kaynana desen aynı bina altli ustlu konuşmuyoruz onunlada. Kafa dengim birileri bulsamda hep kader uzak kalıyoruz. Esim bana eskisi gibi bakmıyor hissediyorum herkese gülüyorum herşey yolundaymis gibi ama değil iste. Sürekli evde yalnızım tek basima dışarı çıkmama izin vermez market dışında çok sıkıldım bu durumdan . Karşıma alıp konuşuyorum yine aynı sorunu çözmek yerine üstünü kapatıyor sabah 8de gider iftar vakti gelip yemeğini yer gider gece 1de gelir aldatsaydi fark ederdim kesin sizce napmaliyim nasıl davranmaliyim ????

Kendine masgale bulmalisin boyle bidi bidi yaparsan adam tabiki uzaklasir evde olan kadinlarin genel derdi bu kocalari is kaygisinda as kaygisinda kadinlar surekli evde olduklari icin sariyorlar maalesef kusura bakma ama sen bosluktan esine sarmissin

Her kadın gibi bende ilgi görmek istiyorum ! Hemde hamileyim 2 kat ilgi istiyorum 1yil 3 aydır evliyim. Sürekli çalışıyor hiç benimle vakit geçirmiyor ben sunu mu yapalım diyorum hemen bahane arıyor ailem uzakta baya uzakta esimle yengeriyle anlaşamıyoruz dedikodudan başka bisey bilmezler kaynana desen aynı bina altli ustlu konuşmuyoruz onunlada. Kafa dengim birileri bulsamda hep kader uzak kalıyoruz. Esim bana eskisi gibi bakmıyor hissediyorum herkese gülüyorum herşey yolundaymis gibi ama değil iste. Sürekli evde yalnızım tek basima dışarı çıkmama izin vermez market dışında çok sıkıldım bu durumdan . Karşıma alıp konuşuyorum yine aynı sorunu çözmek yerine üstünü kapatıyor sabah 8de gider iftar vakti gelip yemeğini yer gider gece 1de gelir aldatsaydi fark ederdim kesin sizce napmaliyim nasıl davranmaliyim ????
Canm kayınvalidenle görüşmemenle alakalı olabilir mi ? Onlar biraz doldurup soğutuyor olabilir mi ? Onun kafasında sorular falan eşinle neden böyle davrandığını konuştun mu hiç

eşinizin yengeleriyle anlaşamıyorsunuz, kv ile altlı üstlüsünüz ama konuşmuyorsunuz.Yeni evlisiniz ama eşinizin ailesi ile ilgili ilişkilerde başarısız olmuş gibi görünüyorsunuz.
Eşiniz bunu dile getirmese de içten içe sizi suçluyor ve yalnızlığa mahkum ederek bilinç altı intikam almaya çalışıyor olabilir.
Yakında doğumunuz olur inş Doğumdan önce ilişkilerinizi düzeltmeye çalışın bence

Sürekli gel otur konuşalım diyorum gelir konuşur tamam herşey düzeldi derken sonra ki yine aynı . Kv dolduruyor kesin haklısın cnm geçen bayram hep annesinin yanindaydim diye böyle değildi ama hamileyim suan kendi evimi supurmuyorum bile kız kardeşimi çağırdım bayramdan sonra yanima gelcek bunun için. Hadi bayramdir diyorum gidiyorum benden iş bekliyolar düşük tehlikem olduğunu bildikleri halde napic am bilmiyorum :cry::cry::cry:

Aksam 8 de çıkıp gece birde geliyor aldatma ydi fark ederdim diyorsunuz
ama fark etmiyorsunuz
diyelim ki çocuk oldu büyüdü 2 3 yaşına geldi onu parka da mı goturemeyecekdiniz izinsiz

Evimiz
Yapabileceğin hobiler bul kendine ,bebek gelince zaten işin başından aşkın olacak sende kocana yatakta ilgi gösterme anlasın biraz empati yapabilir :KK66:
Evimiz öyle bir mahalledeki içi dışı bir değil yani pilates yapiyodum düşük tehlikem var bıraktım bu halde napabilirim

Ohoo adam sizi ozlemiyor bile evi otel gibi kullaniyor. Evliligi bu halden duzeltebilirseniz bu saatten sonra helal olsun derim. Bana yapacak busey var gibi gelmedi kendinize ugras bulun.

Evimiz

Evimiz öyle bir mahalledeki içi dışı bir değil yani pilates yapiyodum düşük tehlikem var bıraktım bu halde napabilirim
Canım bir platesmi var bak kadınlarımız neler yapıyor kalıplardan kokulu sabunlar yapıp satıyor evinden ,ahşap boyama,takı tasarım bu gider de gider...

Kendi işi
Aksam 8 de çıkıp gece birde geliyor aldatma ydi fark ederdim diyorsunuz
ama fark etmiyorsunuz
diyelim ki çocuk oldu büyüdü 2 3 yaşına geldi onu parka da mı goturemeyecekdiniz izinsiz
Kendi işi hali perde işinde dağıtım falan la uğraşıyor geçen bayramda böyleydi ama ilgisiz değildi bana karşı mahallemiz kötü ondan dışarı çıkarmaz ama her pazar gezdirirdi beni tabi önceden

Kendine masgale bulmalisin boyle bidi bidi yaparsan adam tabiki uzaklasir evde olan kadinlarin genel derdi bu kocalari is kaygisinda as kaygisinda kadinlar surekli evde olduklari icin sariyorlar maalesef kusura bakma ama sen bosluktan esine sarmissin
Sarmakla alakası yok bence sen eşinden ilgi beklemezmisin ?

Kendi işi

Kendi işi hali perde işinde dağıtım falan la uğraşıyor geçen bayramda böyleydi ama ilgisiz değildi bana karşı mahallemiz kötü ondan dışarı çıkarmaz ama her pazar gezdirirdi beni tabi önceden

gece vakti perde dağıtımı olmuyordur herhalde
kim ister siparis verdiği hali gece 11 de gelsin
kusura bakmayın size hakaret etmiyorum yanlış anlamayın ama gezdirirdii demek sanki evcil hayvan gezdiriyor gibi nasıl kendinize yediriyorsunuz
sizin eliniz ayağınız var çok şükür kendinizi de koruyabilirsiniz
mahalle kötüyse taşınirsiniz
gerçi dünya komple kötü o zaman herkes eve mi kapansın

eşinizin yengeleriyle anlaşamıyorsunuz, kv ile altlı üstlüsünüz ama konuşmuyorsunuz.Yeni evlisiniz ama eşinizin ailesi ile ilgili ilişkilerde başarısız olmuş gibi görünüyorsunuz.
Eşiniz bunu dile getirmese de içten içe sizi suçluyor ve yalnızlığa mahkum ederek bilinç altı intikam almaya çalışıyor olabilir.
Yakında doğumunuz olur inş Doğumdan önce ilişkilerinizi düzeltmeye çalışın bence
Denemedim saniyosunuz hergün kvye giderim hep benden is bekler bu halde düşük tehlikesi yaşayanlar ayağa kalkmaz işini yaptırır bana arkamdan şurası böyle kalmış diye laf eder. Yengelerine gelince hep ben mesaj atarım çok aramam yalan yok whatsaptan hep msj atarım ama çok kiskanclar cekilmicek gibi ya

Back
X